Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Dobrze, że już lepiej :) Szkoda tylko, że tabletek nie chce jeść :mad:

Wczoraj i dzis juz dostal rozpuszczone ;) na widok strzykawki ucieka, ale coz... jutro ide z nim do kontroli bo dzis sie nie wyrobilam... :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis juz pojechaliśmy ;) ogolnie czuje sie dobrze, juz ani nie charczy, ani sie nie dusi :multi: ale musi brac do konca zycia vetmedin.. bo jesli zaprzestaniemy podawania tego leku to znow wszystko wroci po jakims czasie..

mam kilka fotek rudzielca to pozniej moze wstawie ;)

Posted

ale ładny niebieski pokój !!! jeszcze nie robiłas w nim zdjęć ?
Mikusia uśmiech - the best!!!
Akwarium - szkoda że nie widać bliżej....;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Aniu, ja jestem swiezo po remoncie :evil_lol:
a akwarium moge zrobic jesli chcesz ;) ale to chyba jutro bo juz ciemno a wolałabym bez lampy ;)

A no tak, przecież miałaś remont :lol:
To ja bardzo proszę o foteczkę akwarium z bliska, u mnie już zostały tylko dwie księżniczki w 70l wody...Może chce ktoś dwie piękne księżniczki z Burundi ??????? Plissssss :cool1:

Posted

eria napisał(a):
A no tak, przecież miałaś remont :lol:
To ja bardzo proszę o foteczkę akwarium z bliska, u mnie już zostały tylko dwie księżniczki w 70l wody...Może chce ktoś dwie piękne księżniczki z Burundi ??????? Plissssss :cool1:

mój brat kupil to akwarium z stolikiem 112 litrow.. ale w sumie tez by chcial sie pozbyc tych pielegnic :evil_lol: moze ktos takie chce? dobrane przypadkowo i czasem sie gonia... :roll:

dzis nie było mnie popoludniu... wiec fotek ni ma :evil_lol:

Posted

hej!
i znow nie zrobilam fotek, ale odnalazlam z przed kilku dni :crazyeye:

ale juz tlumacze sie dlaczego nie zrobilam.. uczylam sie na gegre i pisalam dwa listy na niemiecki, no i w dodatku nie mam dziś humoru :roll:

moja ulubiona rybka

i akwarium

Posted

Panienka z okienka ;) .

Śliczne akwarium. Mi też się bardzo podobały paszczaki... dopóki mimo moich usilnych prób nie udało się kilku uratować po stoczonych przez nie walkach:shake: , chyba więcej się na nie nie zdecyduje.

Posted

hehe ja mam mordercze księżniczki, kupiłam 2 pyszczaki żeby se ustawiły te ksiezniczki...i co z tego wynikło - po kilku dniacz pyszczaki martwe.....
kto chce bardzo agresywne 2 księżniczki? :loveu:

Posted

moj brat te pyszczaki ma od jakis 6 miesiecy ta niebieska goni red redy... ale ani jeden nie zginal... padly nam dwie rybki ale jakies slabe byly i po padnieciu inne je objadly :roll:

Z tego co czytalam ten gatunek ryb trzeba dobierac starannie... moj brat kupowal je bo mu sie dana podobala ;) acz kolwiek jedna bardzo przypadla mu do gustu ale powiedzial ze nie da za rybe ponad 200 zl :evil_lol:

Miki jest strasznie zainteresowany suczkami :mad: od kilku dni chodzi i piszczy wrr... :angryy:

Posted

Gosiu dzis Cie widzialam :evil_lol:
Mikus to prawdziwy babiarz! :mad: czasem sie smieje że ma to po poprzednim właścicielu :evil_lol: ... rodzice sie z tym zgadzaja lol :evil_lol:

Posted

Gatunki trzeba dobierać bardzo ostrożnie. Z tym że ja chciałam akwarium jednogatunkowe z samymi księżniczkami i się wymordowały i zostały dwie:cool1:
Mikuś chodzi i piszczy, a Kreoś zboczeniec sterylizowane obskakuje a na takie z cieczką nie zwraca uwagi :evil_lol: nic tylko się cieszyć :loveu: