zaba14 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Dobrze, że już lepiej :) Szkoda tylko, że tabletek nie chce jeść :mad: Wczoraj i dzis juz dostal rozpuszczone ;) na widok strzykawki ucieka, ale coz... jutro ide z nim do kontroli bo dzis sie nie wyrobilam... :roll: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 czekamy na wieści jak tam po kontroli :razz: Quote
zaba14 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Dzis juz pojechaliśmy ;) ogolnie czuje sie dobrze, juz ani nie charczy, ani sie nie dusi :multi: ale musi brac do konca zycia vetmedin.. bo jesli zaprzestaniemy podawania tego leku to znow wszystko wroci po jakims czasie.. mam kilka fotek rudzielca to pozniej moze wstawie ;) Quote
zaba14 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Pan i wladca(jakis duzy jest na tym zdjeciu :) ) usmiech zaciekawienie Mikus spiewa ze wszystkich pozdrawia :cool1: Quote
eria Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ale ładny niebieski pokój !!! jeszcze nie robiłas w nim zdjęć ? Mikusia uśmiech - the best!!! Akwarium - szkoda że nie widać bliżej....;) Quote
zaba14 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Aniu, ja jestem swiezo po remoncie :evil_lol: a akwarium moge zrobic jesli chcesz ;) ale to chyba jutro bo juz ciemno a wolałabym bez lampy ;) Quote
leemonca Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ale szczęśliwy Mikuś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Po tych uśmiechach Mikusia to widać że czuje się lepiej :lol: . Quote
eria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 zaba14 napisał(a):Aniu, ja jestem swiezo po remoncie :evil_lol: a akwarium moge zrobic jesli chcesz ;) ale to chyba jutro bo juz ciemno a wolałabym bez lampy ;) A no tak, przecież miałaś remont :lol: To ja bardzo proszę o foteczkę akwarium z bliska, u mnie już zostały tylko dwie księżniczki w 70l wody...Może chce ktoś dwie piękne księżniczki z Burundi ??????? Plissssss :cool1: Quote
zaba14 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 eria napisał(a):A no tak, przecież miałaś remont :lol: To ja bardzo proszę o foteczkę akwarium z bliska, u mnie już zostały tylko dwie księżniczki w 70l wody...Może chce ktoś dwie piękne księżniczki z Burundi ??????? Plissssss :cool1: mój brat kupil to akwarium z stolikiem 112 litrow.. ale w sumie tez by chcial sie pozbyc tych pielegnic :evil_lol: moze ktos takie chce? dobrane przypadkowo i czasem sie gonia... :roll: dzis nie było mnie popoludniu... wiec fotek ni ma :evil_lol: Quote
leemonca Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dzis nie było mnie popoludniu... wiec fotek ni ma :evil_lol: dzisiaj nie, ale jutro :cool3:??? Quote
zaba14 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 leemonca napisał(a):dzisiaj nie, ale jutro :cool3:??? powinnam byc :evil_lol: a Ty takze czekasz na fotke akwarium? :cool3: Quote
leemonca Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a ja czekam na wszystkie fotki :cool3: :lol: , a rybkę chciałam kiedyś kupić, welonkę :lol: Quote
zaba14 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 inne zdjecia da sie załatwic ;) ksiaze akuku prawie jak staffik :evil_lol: i takie rybcie Quote
zaba14 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 hej! i znow nie zrobilam fotek, ale odnalazlam z przed kilku dni :crazyeye: ale juz tlumacze sie dlaczego nie zrobilam.. uczylam sie na gegre i pisalam dwa listy na niemiecki, no i w dodatku nie mam dziś humoru :roll: moja ulubiona rybka i akwarium Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :loveu: ale ładne :loveu: :loveu: :loveu: piękny ten pyszczak niebieski :loveu: Quote
simbik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Panienka z okienka ;) . Śliczne akwarium. Mi też się bardzo podobały paszczaki... dopóki mimo moich usilnych prób nie udało się kilku uratować po stoczonych przez nie walkach:shake: , chyba więcej się na nie nie zdecyduje. Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hehe ja mam mordercze księżniczki, kupiłam 2 pyszczaki żeby se ustawiły te ksiezniczki...i co z tego wynikło - po kilku dniacz pyszczaki martwe..... kto chce bardzo agresywne 2 księżniczki? :loveu: Quote
zaba14 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 moj brat te pyszczaki ma od jakis 6 miesiecy ta niebieska goni red redy... ale ani jeden nie zginal... padly nam dwie rybki ale jakies slabe byly i po padnieciu inne je objadly :roll: Z tego co czytalam ten gatunek ryb trzeba dobierac starannie... moj brat kupowal je bo mu sie dana podobala ;) acz kolwiek jedna bardzo przypadla mu do gustu ale powiedzial ze nie da za rybe ponad 200 zl :evil_lol: Miki jest strasznie zainteresowany suczkami :mad: od kilku dni chodzi i piszczy wrr... :angryy: Quote
Mysia_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Kto by pomyślał, że rybki prowadzą takie fascynujące życie :evil_lol: Pozdrowienia dla Mikusia (kobieciarza?:eviltong: ) :cool3: Quote
zaba14 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Gosiu dzis Cie widzialam :evil_lol: Mikus to prawdziwy babiarz! :mad: czasem sie smieje że ma to po poprzednim właścicielu :evil_lol: ... rodzice sie z tym zgadzaja lol :evil_lol: Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Gatunki trzeba dobierać bardzo ostrożnie. Z tym że ja chciałam akwarium jednogatunkowe z samymi księżniczkami i się wymordowały i zostały dwie:cool1: Mikuś chodzi i piszczy, a Kreoś zboczeniec sterylizowane obskakuje a na takie z cieczką nie zwraca uwagi :evil_lol: nic tylko się cieszyć :loveu: Quote
Recommended Posts