Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu ja tak późno tu zajrzałam..... Bobasek jest :angel: :angel: Fotka po jedzonku jest bombowa :bigok:
Mikuś po strasznych przeżyciach z dzieckiem schował się pod kocem :lol:

Posted

no i nowe foteczki :P

słodziutki prawda?

ale to jest jego rpawdziwe oblicze :lol:

wbrew pozorą on nie warczy.. ;) ma tkai głupi wyraz pyska :wink:

Posted

Tak Mikuś to rzeczywiście suryklatka, po przejściach.. :lol: :lol: troszke z nadwagą :lol:

a teraz coś dla fanow kotków ;)oto Boniuś, jakiś czas temu był jedna nogą w grobie :-? ale jak widac wyszedł z tego (dla jasności Mikusia w tym czasie w domu nei było :lol: )

języczek

wkurzony kot :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
piękny kociamber :klacz: a jak teraz z Mikusiem się dogadują??

Kocur przeszedł w odwiedziny (kumplowi zwiał i siedział na klatce.. tzn. za moją mamą przyszedł, a ze rudaska nie bylo to troszke u nas posiedział bo sąsiadka przyszła na kawę) jak rudas wrocił to Boniusia już nie było.. ;) na całe szcześcia.. dla psa :evilbat:

Mikuś nie jest agresywny w stosunku do kotów, Boniuś toleruje tylkoe jednego psa.. inne atakuje :lol:

Posted

ta ruda morducha zawsze mnie rozklada na lopatki... chociaz na tym ostatnim zdjeciu wyglada jakbys go rozbudzila.... i te jego uszy stojace.. jakby mu kto kij od szczotkiw nie wlozyl :D ....
ile Mikus ma lat zabko?

Posted

Boniuś to prawdziwy koci charalkter indywidualista i rozrabiaka :lol: zresztą na takiego wygląda :lol:

Aridna Mikuś ma 13 lat.. ;) może 14 .. bo ja jakoś mu tych lat nie dodaje i sie troszke pobubiłam :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Boniuś to prawdziwy koci charalkter indywidualista i rozrabiaka :lol: zresztą na takiego wygląda :lol:

Aridna Mikuś ma 13 lat.. ;) może 14 .. bo ja jakoś mu tych lat nie dodaje i sie troszke pobubiłam :lol:

i nie odejmujesz..... :lol:
ale zeby ma w dobrym stanie!!! :D

Posted

No własnie zęby ma w kiepskim stanie, może nie tragicznym, ale nie najlepszym ;-) ale usunięcie kamienia=narkoza czego Mikuś może nie przeżyć, a mycie zębow=zły pies ;) na strale lata dajemy mu już spokoj, niestety naście lat temu nikt z mojej rodziny nie słyszał o myciu ząbków psiakom, niech żyje poki Pan Bóg daje mu taką szanse.. ;)