Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
czemu mnie tu wcześniej nie było (?)
Mikuś jest cudowny uwielbiam takie psiaczki malusie i sama mam takiego :loveu:
Bardzo podobny jest do mojej Tinki :)
ile Mikuś waży ? :)

pozdrawiam :)::)

Posted

[quote name='zaba14']Witaj chiquita :cmok:

Miki to grubasek :placz: :oops: wazy 7 kg :evil_lol: zaniedlugo wychodze, ale jak wroce to sprawdze wasza galeryjke :)
ale to zabrzmiało - CHIQUITA uciekaj - MOD zrobi Ci wizytację!!!

Posted

Miki jak tylko zobaczy rybke na haczyku to szaleje ;)

dzis bylismy u weta, rudy ma zapalenie gornych drog oddechowych i niewydolnosc serca :-( dostał trzy zastrzyki + antybiotyk na dzis i jutro, jutro znow do weta :( moje malenstwo :placz:

Posted

przeziebienie sie wyleczy to akurat chyba najmniejszy problem, temperature mial tylko lekko podwyzszona, pani doktor sie tym niezaniepokoila, jednak z wady serca psa napewno nikt mi nie wyleczy :( bedziemy wzmacniac serduszko. Wczoraj zjadł antybiotyk az mi ulzylo :) bo myslałam ze bedzie z tym problem, dzis około 10 tez mu dam i na 12 chyba pojdziemy do kontroli.
Noc przespał ładnie, w zasadzie to dalej spi :) nie obudził mnie swoimi duszeniem sie, a na jego rozne odglosy jestem dosc wrazliwa ;)

Pozdrawiam.

Posted

Hej... no wiec dzis kolejna seria zastrzykow, znow trzy :( i znow antybiotyki ... jutro znow na zastrzyki :placz:

jak dobrze zrozumiałam to chodzi o zastawki
http://www.vetserwis.pl/choroby_zastawek_pies.html

wczoraj badał Mikiego inny wet dzis tez, ale diagnoza ta sama chociaz mam pewność... :roll: no nic bedziemy psa wzmacniac, a ile sam wytrzyma to juz jego właśna walka.. :(

Po lekach jest poprawa, pies sie nie dusi, ale widac ze jest zmeczony...
Dzis albo jutro odetna mnie od neta, bede dopiero w przyszlym tygodniu, ale moze uda mi sie wejsc u chłopaka chociaz na chwile...

Posted

no tak starosc nie radosc :( My u Gucia tez juz oslonowo tabletki musimy stosowac bo watrobka szwankuje :(
Zycze Mikusiowi duzo zdrowka!!

Ja mam jakis taki sentyment do psisz staruszkow.Tak jak wiekszosc ludzi rozbrajaja szczeniaki tak ja uwielbiam starowinki,ta ich bezbronnosc,slabosc i spokoj w oczkach.
Moze to dlatego,ze jako mala dziewczynka wychowywalam sie z psia staruszka,ta suka uczyla mnie zycia :)