eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 to nie jest żadna nowość ,ale Mikuś jest boooski :loveu: jakbym była suczką to bym go poderwała :-D Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam :) czemu mnie tu wcześniej nie było (?) Mikuś jest cudowny uwielbiam takie psiaczki malusie i sama mam takiego :loveu: Bardzo podobny jest do mojej Tinki :) ile Mikuś waży ? :) pozdrawiam :)::) Quote
zaba14 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Witaj chiquita :cmok: Miki to grubasek :placz: :oops: wazy 7 kg :evil_lol: zaniedlugo wychodze, ale jak wroce to sprawdze wasza galeryjke :) Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='zaba14']Witaj chiquita :cmok: Miki to grubasek :placz: :oops: wazy 7 kg :evil_lol: zaniedlugo wychodze, ale jak wroce to sprawdze wasza galeryjke :) ale to zabrzmiało - CHIQUITA uciekaj - MOD zrobi Ci wizytację!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 oj tak boje sie :eek2: a tak na marginesie to Tinka waży 4 :) w sumie Mikuś to chłop musi byc wiekszy nie :loveu: Quote
zaba14 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 hmm.. albo bylam rano slepa albo nie wiem.. witam takze APSA i Tygra :) Aniu ja Cie prosze nie strasz mna ludzi :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ło matko jaki cudny rudziaszek :angel: :loveu: Banner cudny! :cool3: Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 miałąm kiedyś suczkę podobną do Mikusia - to znaczy ona była ratlerkopodobna ale mordkę miałą bardzo podobną i kolor też Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ha, ha, ha znalazłam w waszej galeryjce TO cudo!!! :sweetCyb: Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 leemonca fajny co? :evil_lol: on ma tak czesto :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 kilka starszych zdjec ;) i ide spac ;P Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mikuś na rybach !!!!!!! złowił coś ????? :razz: Quote
shangri_la Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 jakie miejsce Mikuś sobie znalazl pod zderzakiem :cool3: pozdrawiam Quote
zaba14 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Miki jak tylko zobaczy rybke na haczyku to szaleje ;) dzis bylismy u weta, rudy ma zapalenie gornych drog oddechowych i niewydolnosc serca :-( dostał trzy zastrzyki + antybiotyk na dzis i jutro, jutro znow do weta :( moje malenstwo :placz: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dawno mnie tu nie bylo :oops: Wracaj do zdrowia Mikusiu :calus: Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 wymiziaj, wygrzej i intensywnie lecz!!! A Ty Mikus szybko do zdrówka wracaj! Quote
Pianka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Trzymamy kciuki za zdrowie Mikusia:loveu: Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dzisiaj jakiś pechowy dzień, Mikuś chory, Foxi kuleje :shake: niech to sie skończy:roll: Quote
leemonca Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 wymiziaj mocno Mikusia i niech się nie daje chorobie!!! Quote
zaba14 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 przeziebienie sie wyleczy to akurat chyba najmniejszy problem, temperature mial tylko lekko podwyzszona, pani doktor sie tym niezaniepokoila, jednak z wady serca psa napewno nikt mi nie wyleczy :( bedziemy wzmacniac serduszko. Wczoraj zjadł antybiotyk az mi ulzylo :) bo myslałam ze bedzie z tym problem, dzis około 10 tez mu dam i na 12 chyba pojdziemy do kontroli. Noc przespał ładnie, w zasadzie to dalej spi :) nie obudził mnie swoimi duszeniem sie, a na jego rozne odglosy jestem dosc wrazliwa ;) Pozdrawiam. Quote
Mysia_ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aniu , a nie wiesz może jaka to wada serduszka? :roll: Biedny Mikuś :-( Quote
zaba14 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Hej... no wiec dzis kolejna seria zastrzykow, znow trzy :( i znow antybiotyki ... jutro znow na zastrzyki :placz: jak dobrze zrozumiałam to chodzi o zastawki http://www.vetserwis.pl/choroby_zastawek_pies.html wczoraj badał Mikiego inny wet dzis tez, ale diagnoza ta sama chociaz mam pewność... :roll: no nic bedziemy psa wzmacniac, a ile sam wytrzyma to juz jego właśna walka.. :( Po lekach jest poprawa, pies sie nie dusi, ale widac ze jest zmeczony... Dzis albo jutro odetna mnie od neta, bede dopiero w przyszlym tygodniu, ale moze uda mi sie wejsc u chłopaka chociaz na chwile... Quote
kacpru Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 no tak starosc nie radosc :( My u Gucia tez juz oslonowo tabletki musimy stosowac bo watrobka szwankuje :( Zycze Mikusiowi duzo zdrowka!! Ja mam jakis taki sentyment do psisz staruszkow.Tak jak wiekszosc ludzi rozbrajaja szczeniaki tak ja uwielbiam starowinki,ta ich bezbronnosc,slabosc i spokoj w oczkach. Moze to dlatego,ze jako mala dziewczynka wychowywalam sie z psia staruszka,ta suka uczyla mnie zycia :) Quote
Recommended Posts