Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze Mikuś niby taki zwyczajny kundelek, ale on jest przesłodki, ma ogromny urok osobisty :loveu: :loveu: :loveu: no i strasznie fotogeniczny chłopak jest :loveu:

Posted

Pianka racja uszy ma za duze :) jak chce zrobic mu fotke mordki to mi sie nigdy w kadrze nie mieszcza :)

dzis po maturze wrocilam do domciu ladne slonko swiecilo wiec spakowalam aparat i poszlam z psem na spacer :)

Posted

Aniu no pomyliło mu się, wygoniłam go z tej wody bo kurde zimno pewnie w niej było :roll: ale on ma czasem odchyły :evil_lol: w zeszzła zime wpadl mi do dosc głębokiej kałuzy w ktorej praktycznie pływał... :roll:
No i kochana zaowaz ze moj Miki na jednym zdjeciu biegnie! :evil_lol:

Pianka a dziekuje :) moj stateczny pan ma w sobie mnustwo uroku :cool3: zreszta jak kazdy inny piesek:loveu: może udałoby nam się kiedys jakos spotkac na spacerku? w 3? lub jakis wiekszy zlot dogomaniakow? tylko gdzie :-o

to dam jeszcze kilka fotek :)

Posted

jak to gdzie - u mnie!!!!!!!! Pianka łatwiej chyba by dotarła do bielszowic niż do Zabrza, bo jak jedzie do schronu to 155 chyba , nie ??? więc po drodze !! I Zuzola jakby też szła byłoby super!:lol:

A Mikusia biegnącego już widziałam i na żywo :loveu: on jest uroczy:loveu:

Posted

jeśli Pianka bedzie chciala to pewnie :) juz jestesmy po maturach wiec mozna sie umowic w jakis weekend tylko zeby to było kolo 13:30 bo cholerka tylko o tej moge byc w bielszowicach... a nie chce dwa razy w ciagu dnia jechac 4 autobusami z psem:) tak pojade tylko 3 :evil_lol:

Posted

"zaba14" napisał(a):
No mnie halemba tez nie na reke, nawet nie wiem jak tam dojechac :roll: :placz:
pianka ja tez bede jechac 3 busami :)

Od schroniska autobus 155 lub 147;)
Sorki ale dalej z psem jeździć nie będe. Ona i tak źle znosi takie podróże.

eria to dobrze, ze Kreon musiałby zostac. Bo gwarantuje ci, że Diana by go nie polubiła:p