eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 taki mały chihuahua to se leży na poduszce elektrycznej....a na dwór od biedy też nie musi wychodzić bo są kuwetki :roll: Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja bym poprosiła teraz główkę Mikusia przekrzywioną w drugą strone :cool3: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zaba14 napisał(a):mówisz masz :P no wiedziałam.... Moja Kochana Ania :buzi: zawsze tak o mnie dba :loveu: Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kurcze Mikuś niby taki zwyczajny kundelek, ale on jest przesłodki, ma ogromny urok osobisty :loveu: :loveu: :loveu: no i strasznie fotogeniczny chłopak jest :loveu: Quote
zaba14 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Pianka racja uszy ma za duze :) jak chce zrobic mu fotke mordki to mi sie nigdy w kadrze nie mieszcza :) dzis po maturze wrocilam do domciu ladne slonko swiecilo wiec spakowalam aparat i poszlam z psem na spacer :) Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Mikuś jak zawsze cudny :loveu: a ta woda ma przepiękny kolor na tych zdjęciach:loveu: Quote
zaba14 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Ta woda ogolnie teraz ma aldny kolor, bo nikt tam nie chodzi :evil_lol: Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Widzę Aniu że też masz foteczkowy dzień dzisiaj, u mnie też same nowości:cool3: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mikusiowi się chyba coś pomyliło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pianka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ooo ile fotek:multi: Śliczna mordeczka:loveu: Zaba on wcale za dużych nie ma uszów. Są idealne. Dodaja mu uroku:loveu: Quote
zaba14 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Aniu no pomyliło mu się, wygoniłam go z tej wody bo kurde zimno pewnie w niej było :roll: ale on ma czasem odchyły :evil_lol: w zeszzła zime wpadl mi do dosc głębokiej kałuzy w ktorej praktycznie pływał... :roll: No i kochana zaowaz ze moj Miki na jednym zdjeciu biegnie! :evil_lol: Pianka a dziekuje :) moj stateczny pan ma w sobie mnustwo uroku :cool3: zreszta jak kazdy inny piesek:loveu: może udałoby nam się kiedys jakos spotkac na spacerku? w 3? lub jakis wiekszy zlot dogomaniakow? tylko gdzie :-o to dam jeszcze kilka fotek :) Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jak to gdzie - u mnie!!!!!!!! Pianka łatwiej chyba by dotarła do bielszowic niż do Zabrza, bo jak jedzie do schronu to 155 chyba , nie ??? więc po drodze !! I Zuzola jakby też szła byłoby super!:lol: A Mikusia biegnącego już widziałam i na żywo :loveu: on jest uroczy:loveu: Quote
zaba14 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 jeśli Pianka bedzie chciala to pewnie :) juz jestesmy po maturach wiec mozna sie umowic w jakis weekend tylko zeby to było kolo 13:30 bo cholerka tylko o tej moge byc w bielszowicach... a nie chce dwa razy w ciagu dnia jechac 4 autobusami z psem:) tak pojade tylko 3 :evil_lol: Quote
Pianka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mam się tłuc z psem w autobusach? Spotkajmy się z Gliwicach. Tam dojade dwoma autobusami a do was musze jechać 3;) Quote
Pianka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ooo mam jeszcze lepiej to jak spotkamy się na Halembie:eviltong: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 do gliwic napewno nie pojadę, ale halemba moze być, ale nie jest mi to na rekę bo kreon musiałby zostać w domu...:shake: Quote
zaba14 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No mnie halemba tez nie na reke, nawet nie wiem jak tam dojechac :roll: :placz: pianka ja tez bede jechac 3 busami :) Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 cześć i ja Was nawiedzam :) powiedz czy on chciał kogoś połknąć? Quote
Pianka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 "zaba14" napisał(a):No mnie halemba tez nie na reke, nawet nie wiem jak tam dojechac :roll: :placz: pianka ja tez bede jechac 3 busami :) Od schroniska autobus 155 lub 147;) Sorki ale dalej z psem jeździć nie będe. Ona i tak źle znosi takie podróże. eria to dobrze, ze Kreon musiałby zostac. Bo gwarantuje ci, że Diana by go nie polubiła:p Quote
Recommended Posts