Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w weekendy od Ciebie do mnie jedzie o 13:30
wtedy sie umawialysmy ze przyjedziesz rano (na belke i z belki razem z Beata do mnie) i z powrotem miałaś busa o 12:58 ;)

Posted

Nie to jutro nie przejdzie, bo Kreosiek musiałby być sam jakieś 4 godziny, a w poniedziałek jadę do Warszawy i będzie sam cały dzień od 4 rano do 19... więc nie chcę go jutro zostawiać.
Ale za tydzień do Wawy nie jadę to może bym wpadła do Was w sobotę ...

• 4 weeks later...
Posted

Lucy* napisał(a):
Żabciu .... moja Kochana a co Ciebie tak długo nie ma ?? :cool3: :cool3:

:buzi: :buzi:

jak długo mnie nie ma? ja codziennie na dogo siedze :cool3: musimy się jakoś zgadać na gg ;)

Marta postaram się coś wynalezc dla Ciebie jak wroce ze szkoły, ale fotek praktycznie nie wklejam bo i tak nikt do nas nie zagląda...

uciekam do szkoły, miłego dnia ;)

Posted

zaba14 napisał(a):

Marta postaram się coś wynalezc dla Ciebie jak wroce ze szkoły, ale fotek praktycznie nie wklejam bo i tak nikt do nas nie zagląda...

No niekoniecznie nikt :roll: .

Posted

wrzucam kilka starych zdjęć, nie miałam czasu robić nowych, dziś przysiedziałam nad książka od geografii :roll: a jeszcze mam taki bol brzucha ze wrr... ciekawe jak pojdzie mi na kartkowce ;/

Posted

Wczoraj znalazłam chwile czasu i poszłam z Mikim obciąć pazurek, był inny wet i wytłumaczył mi dlaczego ten jeden mu się zawija, otóz Miki musiał zwichnąć sobie 2 lata temu (bo od tego czasu pojawiaja sie problemy z pazurem) sciagno (?) i nosi ten palec całkowicie inaczej od reszty, przez co ten pazur nie dotyka podloza i sie nie sciera.. psa to nie boli, ale dziwnie ;) no i zdzierca z tego weta za "fatyge" ktora trwała raptek 3 sekundy wział nam 5 zł :roll: chociaz pewnie gdybym kazała przyciac wszystkie (ale nie ma takiej potrzeby) to wzialby taka sama sume, no ale coz... poprzedni wet nic mi nie brał... :roll:

Mam sporo zdjęć z wypadu w wakacje... ale nie pozmniejszane, a teraz musze iść sprzatac, potem jade na zakupy i nie wiem kiedy bede czas cos z tym fantem zrobić, ale jedno zdjęcie dam ;) chociaz nie z wypadu :P