Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnTu Ty to masz się przynajmniej do czego przytulić :evil_lol: , a Mikuś w nocy nie śpi ze mną w łóżku bo kilka razy w nocy go skopałam :oops: (strasznie się wierce) az w koncu rudy dał za wgraną :evil_lol: śpi gdzies na fotelu, albo pod łóżkiem ;) jestem ciekawa czy nastepny psiak tez bedzie miał takie ulgi :evil_lol:

Misia biega w zaprzegu?

Dobica serdecznie witamy :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
AnTu Ty to masz się przynajmniej do czego przytulić :evil_lol: , a Mikuś w nocy nie śpi ze mną w łóżku bo kilka razy w nocy go skopałam :oops: (strasznie się wierce) az w koncu rudy dał za wgraną :evil_lol: śpi gdzies na fotelu, albo pod łóżkiem ;) jestem ciekawa czy nastepny psiak tez bedzie miał takie ulgi :evil_lol:

Misia biega w zaprzegu?

hehe misia nie chce sie przytulac, czasem da sie poglaskac.. niestety.. ale to juz wiadomo dlaeczego...

misia biega w zparzegu, docelowo mam z nia startowac ale jak to bedzie zobaczymy, do sezonu jeszcze troche czasu zostalo

Posted

AnTu Mikuś pomimo że od szczeniaka miał styczność z ludzmi ine lubił też się tulić, a na głaskanie przychodził wtedy gdy tego chciał :lol: na starość przyszło mu na czułości, lubi wylegiwać się obok mnie czy mamy, nawet gdy jest burza to już nie siedzi w łazience a skulony lezy w tym pokoju co my siedzimy :crazyeye:

Misia jest młoda, jeśli poświęcisz jej dużooo czasu to sie przyzwyczai, ale nie wiem jak to wpłynie na jej pracę, mój to pieszczoch pies domowy, a Misia ma określone zadanie, zresztą takie chyba jakie kocha :) (śpi w kojcu czy w domu?) podziwiam was za to ;) jak widze haszczaka w kolczatce ktory idzie na około bloku to aż się denerwuje... :roll: a u mnie jakas moda na husky, malamuty i yorki panuje :roll:
Kundelki powoli znikają, a zastępuje je psy rasowe, szkoda tylko że ludzie kupują je dla szpanu a nie dla siebie... :roll:

Posted

Jak nie zacznie padać to o 14 porobie fotki na spacerku ;)

Nathaniel mam nadzieje że z tym kolanem to nic powaznego, ja mialam cos ze stopa, prawie chodzic nie umiałam bo tak mnie bolała... :roll: prześwietlenie nic nie wykazało, a stopa w koncu sama przestała boleć nawet po jakims czasie przestalam ja smarowac bo bol wogole nie znikał... :angryy:

Posted

Mysia proszę fotki dla Ciebie, ale niestety nie są zbyt ładne...

a ta sunia z waszego schronu ale pewnie nie poznajesz ;) była krotko i jest niedopoznania, wygladała bardzo zle.. chuda i łysawa.. teraz jest owłosiona i gruba :evil_lol:

a teraz idę spac kolorowych snow wszystkim życzę ;)

Posted

[quote name='zaba14']Mysia proszę fotki dla Ciebie, ale niestety nie są zbyt ładne...

no nie są zbyt ładne..... bo są piękne !!!!! :cool3:

:loveu::loveu::loveu: Miki to dla Ciebie a to dla Ani :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='zaba14']Mysia proszę fotki dla Ciebie, ale niestety nie są zbyt ładne...

a ta sunia z waszego schronu ale pewnie nie poznajesz ;) była krotko i jest niedopoznania, wygladała bardzo zle.. chuda i łysawa.. teraz jest owłosiona i gruba :evil_lol:

a teraz idę spac kolorowych snow wszystkim życzę ;)

dlaczgo, fotki są prześliczne. Na przed ostatniej foci Mikuś siedzi jak pan i władca :D:D:D:D:D:D:D:D

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='zaba14']my tu gadu gadu a moj psiak:

Słodziaszek :loveu: Uwielbiam takie rozespane pyszczki :iloveyou:
[quote name='zaba14']

Czyżby to nowa obróżka?? I to rogziowa :cool3: