Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnTu napisał(a):
dlaczego nie wzielas go na zlocik??

myślałam, że będziemy dużoooo chodzic :evil_lol: on lubi spacerki ale nie bardzo męczące ;) a w sumie żałuje że go nie zabrałam, on jest grzeczny mogłby obojętnie z kim zostać przy namiocie i by się nie oddalił ew. schował do namiotu, ale lubi być w towarzystwie więc pewnie leżałby gdzies pod stołem czy przechdzał się wogokł domkow... kurka no a miałby pewnie ładny portercik, bo ja mu cykam takie brzydkie foty :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
myślałam, że będziemy dużoooo chodzic :evil_lol: on lubi spacerki ale nie bardzo męczące ;) a w sumie żałuje że go nie zabrałam, on jest grzeczny mogłby obojętnie z kim zostać przy namiocie i by się nie oddalił ew. schował do namiotu, ale lubi być w towarzystwie więc pewnie leżałby gdzies pod stołem czy przechdzał się wogokł domkow... kurka no a miałby pewnie ładny portercik, bo ja mu cykam takie brzydkie foty :evil_lol:

zaden problem, wplacasz mi kase na bilecik i jestem w zabrzu:cool3:

Posted

AnTu napisał(a):
zaden problem, wplacasz mi kase na bilecik i jestem w zabrzu:cool3:

hihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: interesująca propozycja :cool3:

Posted

AnTu napisał(a):
wrzesien mam wolny:lol:

takiej to dobrze .. ;) jeśli kiedyś będzie okazja to dam znać :) bo na jeden dzien to sie nawet nie oplaca przyjezdzac, a pokoj mam niestety z bratem :mad:

Posted

AnTu napisał(a):
haha troszku go znudzila nasz rozmowa.. nie za wygodnie mu na tej kanapie?;)

to nie pies pociagowy :eviltong: taki rozpuszczony kanapowiec co mu wszystko przeszkadza :evil_lol: właśnie zszedł z kanapy i zaczepia zeby isc na spacer..

Posted

OOOOOO z kogo ja Tu widzę, Mikusia :D Cześć Ania! chyba pamiętasz mnie jeszcze, już dawno nie gadałyśmy co nie. Dzięki za odwiedzenie mojej galeri. Pozdrawiam Ciebie i Mikusia :)

Posted

My tu zawsze jesteśmy :evil_lol: tylko raz jest nas wiecej, a raz mniej.. bo nie zawsze nas tu oglądają :P ale co tam my się nie gniewamy :cool3: i oczywiście Cię pamiętam.

Posted

[quote name='zaba14']my tu gadu gadu a moj psiak:

Ha kanapowiec hehe temu to wygodnie, mój tylko na działce może wskakiwać na łóżko, wiem nie mam serca:roll: