Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foxi raczej zabawek nie podbiera, ale goni się, powarkuje, czasem szczeka, ona ma taki "agresywny styl zabawy" :evil_lol: bo jest nauczona bawić się z dużym psem jakim jest figa i musi sobie umieć z nią radzić :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze spaceru nici :(

zwykły dzień rudzielca

Oddaj to moje!

i to tez :diabloti:

hm.. tutaj moze siedziec godzinami :)

:evil_lol: :evil_lol: cóż to za pogoda

podobno jestem uroczy

wymuszanie..

Posted

Pianka napisał(a):
O jak ładnie służy:p

A czemu nie ma spacerku. U was pada?

padało w nocy wiec gdybyśmy poszli na pola to nieciekawie wyglądalibysmy ... ja to pół biedy (i tak tam pewnie dzis pojde) ale dziewczyny musza jechac autobusami :lol: a brudny i mokry pies w autobusie to raczej nic pozytywnego :roll:

No a i tak pada znów :roll:

Przeglądałam dziś zdjęcia i jakoś smutno mi się zrobiło :shake: nie wiem czemu bo nie lubiłam tej wrednej papugi... a może jednak tak? :roll:

Posted

A to twoja papużka ??
Ja miałam papużkę falistą 11 lat, no po prostu łzy same płyną jak wspominam...To moje najcudowniejsze zwierzątko było, całą podstawówkę, gimnazjum i część liceum był ze mną, przeżył kilka przeprowadzek, nigdy nie był chory, zachowywał sie jak pies, wszędzie za mną...:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie chcę już innej papuzki, bo nie miałabym dla niej czasu, i to już by nie był mój Żetoniś...

Posted

Tak to moja papuzia... :eviltong: była z nami jakieś 7 lat, juz nigdy nie kupie sobie papugi, a napewno nie nimfy...

i moja brachypelma smithi była taka malusi

ale urosła :) i odeszla.. podczac wylinki padła :-( nie tęsknie oczywiście za nią :lol: bo do takiego zwierza nie da sie przywiazac, ale szkoda.. była ze mną ponad rok, powoli rosła aż nagle koniec.. nawet nie była dorosła

I Tinusia słoneczko :loveu: taki kochany psiak(z zabrzanskiego schroniska) :loveu: :loveu: panna była u nas 2 tyg. podczas ferii zimowych teraz jest jeszcze bardziej okragła i bardziej kochana :lol: tylko za dużo szczeka :eviltong: (ta piłka już po sekundzie nie żyłą :) )

i moj .. kanbial :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):

i moja brachypelma smithi była taka malusi

ale urosła :) i odeszla.. podczac wylinki padła :-( nie tęsknie oczywiście za nią :lol: bo do takiego zwierza nie da sie przywiazac, ale szkoda.. była ze mną ponad rok, powoli rosła aż nagle koniec.. nawet nie była dorosła

Łaaa fujjjj ja uciekał z tej galerii. Nie cierpie pająków.

Posted

Można wiedzieć po czym to zwierzątko łazi, nie wygląda miło to podłoże.
A zwierzątko też raczej przytulaśne nie jest. Mi się marzy jaszczurka taka malutka- anolis. Brałaś to to na ręce ??

Posted

to coś to jest ziemia, chyba kwaśna :) i zwilzona ;] i dziwnie wyszła na fotce, nie nie biore ptaszników na ręce :) a co do jaszczurek to chciałabym agame.. ale to raczej marzenie ktore nigdy się nie spełni.. ;)

Posted

Taaaak wyściskać pajączka, taki fany był :P A czemu papużki już nie? Ja zawsze chciałam, tylko nie lubie patrzeć ja siedzą w klatce a jak latają, a znowu jak latają towszędzie obsrane.

Posted

nomu napisał(a):
Taaaak wyściskać pajączka, taki fany był :P A czemu papużki już nie? Ja zawsze chciałam, tylko nie lubie patrzeć ja siedzą w klatce a jak latają, a znowu jak latają towszędzie obsrane.

a tam obsrane ;D to da się przeżyc :evil_lol: gorzej jak o godzinie 6 zacznie krzyczec :lol:

Pati już nie przesadzaj :mad: :eviltong:

Posted

Nie przepadam za dziećmi i na 100% bym ją dziabnęła :diabloti: zresztą ta psina ma właśnie taką minę jakby miała lada moment się odwinąć.