eria Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Foxi raczej zabawek nie podbiera, ale goni się, powarkuje, czasem szczeka, ona ma taki "agresywny styl zabawy" :evil_lol: bo jest nauczona bawić się z dużym psem jakim jest figa i musi sobie umieć z nią radzić :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ze spaceru nici :( zwykły dzień rudzielca Oddaj to moje! i to tez :diabloti: hm.. tutaj moze siedziec godzinami :) :evil_lol: :evil_lol: cóż to za pogoda podobno jestem uroczy wymuszanie.. Quote
Pianka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 O jak ładnie służy:p A czemu nie ma spacerku. U was pada? Quote
zaba14 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Pianka napisał(a):O jak ładnie służy:p A czemu nie ma spacerku. U was pada? padało w nocy wiec gdybyśmy poszli na pola to nieciekawie wyglądalibysmy ... ja to pół biedy (i tak tam pewnie dzis pojde) ale dziewczyny musza jechac autobusami :lol: a brudny i mokry pies w autobusie to raczej nic pozytywnego :roll: No a i tak pada znów :roll: Przeglądałam dziś zdjęcia i jakoś smutno mi się zrobiło :shake: nie wiem czemu bo nie lubiłam tej wrednej papugi... a może jednak tak? :roll: Quote
eria Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A to twoja papużka ?? Ja miałam papużkę falistą 11 lat, no po prostu łzy same płyną jak wspominam...To moje najcudowniejsze zwierzątko było, całą podstawówkę, gimnazjum i część liceum był ze mną, przeżył kilka przeprowadzek, nigdy nie był chory, zachowywał sie jak pies, wszędzie za mną...:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie chcę już innej papuzki, bo nie miałabym dla niej czasu, i to już by nie był mój Żetoniś... Quote
zaba14 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Tak to moja papuzia... :eviltong: była z nami jakieś 7 lat, juz nigdy nie kupie sobie papugi, a napewno nie nimfy... i moja brachypelma smithi była taka malusi ale urosła :) i odeszla.. podczac wylinki padła :-( nie tęsknie oczywiście za nią :lol: bo do takiego zwierza nie da sie przywiazac, ale szkoda.. była ze mną ponad rok, powoli rosła aż nagle koniec.. nawet nie była dorosła I Tinusia słoneczko :loveu: taki kochany psiak(z zabrzanskiego schroniska) :loveu: :loveu: panna była u nas 2 tyg. podczas ferii zimowych teraz jest jeszcze bardziej okragła i bardziej kochana :lol: tylko za dużo szczeka :eviltong: (ta piłka już po sekundzie nie żyłą :) ) i moj .. kanbial :cool3: Quote
Pianka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zaba14 napisał(a): i moja brachypelma smithi była taka malusi ale urosła :) i odeszla.. podczac wylinki padła :-( nie tęsknie oczywiście za nią :lol: bo do takiego zwierza nie da sie przywiazac, ale szkoda.. była ze mną ponad rok, powoli rosła aż nagle koniec.. nawet nie była dorosła Łaaa fujjjj ja uciekał z tej galerii. Nie cierpie pająków. Quote
eria Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Można wiedzieć po czym to zwierzątko łazi, nie wygląda miło to podłoże. A zwierzątko też raczej przytulaśne nie jest. Mi się marzy jaszczurka taka malutka- anolis. Brałaś to to na ręce ?? Quote
zaba14 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 to coś to jest ziemia, chyba kwaśna :) i zwilzona ;] i dziwnie wyszła na fotce, nie nie biore ptaszników na ręce :) a co do jaszczurek to chciałabym agame.. ale to raczej marzenie ktore nigdy się nie spełni.. ;) Quote
zaba14 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kilka fotek z dzisiejszego spacerku Quote
nomu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Taaaak wyściskać pajączka, taki fany był :P A czemu papużki już nie? Ja zawsze chciałam, tylko nie lubie patrzeć ja siedzą w klatce a jak latają, a znowu jak latają towszędzie obsrane. Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Śliczny jest Miki a ostatnio jak byłam u niego w domku to prawie mnie zjadł żywcem taki wściekły był ale jak się przyzwyczaił to mu przeszło:) Quote
zaba14 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 nomu napisał(a):Taaaak wyściskać pajączka, taki fany był :P A czemu papużki już nie? Ja zawsze chciałam, tylko nie lubie patrzeć ja siedzą w klatce a jak latają, a znowu jak latają towszędzie obsrane. a tam obsrane ;D to da się przeżyc :evil_lol: gorzej jak o godzinie 6 zacznie krzyczec :lol: Pati już nie przesadzaj :mad: :eviltong: Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Już się szykuję na myzianko:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
zaba14 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='bigos']Już się szykuję na myzianko:bigcool::bigcool::bigcool: chyba mnie chcesz mizac, bo Mikuś nie jedzie :lol: :lol: :lol: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 OOO bigos ja nie wiedziałam że ty taka, dobrze że ze mną w namiocie nie śpisz:evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 a teraz kilka zdjęć Oliwi mojej chrzesnicy 31 konczy 2 latka ;) Quote
eria Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='zaba14'] Piesek ma średnio zachwyconą minę :diabloti: Quote
zaba14 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 eria napisał(a):Piesek ma średnio zachwyconą minę :diabloti: na jego miejscu tez byś miała :) Quote
eria Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nie przepadam za dziećmi i na 100% bym ją dziabnęła :diabloti: zresztą ta psina ma właśnie taką minę jakby miała lada moment się odwinąć. Quote
nomu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Qrcze gdzie was wywiało? Lookam i lookam a galeria pusta:-( Quote
eria Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ano galeria pusta bo Zaba jest na zlocie dogomaniaków :diabloti: Ale niestety bez Mikusia, więc nie będzie "zlotowych" foteczek Quote
Recommended Posts