Patikujek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A to prawdziwy koń czy zabawka bo ten usmiech jest nieziemski:evil_lol: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ale oko! http://img114.imageshack.us/img114/2294/1007025kopiagt1.jpg Ja od razu zgadlam hihiih Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 zaba14 napisał(a):nie zgadujecie to nie :P siwa dominantka :) jakis taki smutasek i śmieszny kuc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dziś byliśmy na spacerku w Rudzie Śl. u Ani (eria) z jej dwoma psiakami Foxi i Kreonem. Mikuś bardzo dobrze zniusł podróż autobusem, chociaż cały czas ściągał kaganiec aż to olałam bo leżał pod fotelem ;) gdy zobaczył Kreona to się „troszkę” przestraszył, ale po kilku chwilach doszedł do siebie i już olewał to wielkie psisko ;) spacer był długiii.. ale Mikuś bardzo mnie zaskoczył bo dreptał wytrwale i nawet się nie ociągał :o a to kilka zdjęć resztę można znaleźć u Foxi i Kreona :) Jedziemy busikiem jestesmy na miejscu a to Foxi i Kreon no i ja oczywiście! Quote
eria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mikuś jest taki mięciutki w dotyku :loveu::loveu::loveu: A tak jeśli chodzi o kształt to takie wszystko ma trójkątne :evil_lol: No od góry patrząc ma kształt trójkąta. Wierzchołek z tyłu, podstawa z przodu :evil_lol: Ale śliczny piesio, na zdjęciach wydawał mi się zawsze większy niż w rzeczywistości, śmiesznie wyglądał obok Kreona :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mikusiu a ty z takimi wielkoludami musiałes iśc na spacerek:evil_lol: Quote
justynia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 zaba14 napisał(a): Jedziemy busikiem Jaki grzeczniutki! zaba14 napisał(a): Mikuś to chyba tylko łapki moczył :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jaki fajowy spacer :p kiedy mogę się wprosić :p :p hę ?? Quote
zaba14 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Lucy* napisał(a):Jaki fajowy spacer :p kiedy mogę się wprosić :p :p hę ?? W tygodniu możemy się umówić :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mikuś w kagańcu :crazyeye: szok :evil_lol: ale jaki grzeczny :eviltong: Quote
Kati Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mikus jak zawsze rewelka, ale kaganiec zdecydowanie mu nie pasuje. Quote
zaba14 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Kati napisał(a):Mikus jak zawsze rewelka, ale kaganiec zdecydowanie mu nie pasuje. wiem :lol: jednak przepisy przepisamy, chociaż po 2 przystankach rudy stwierdził, że ma je gdzieś i jechał bez :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ohohoh Mikuś znow w namordniku :evil_lol: A jakie ma slodkie oczka :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Też bym miała takie przerażone oczy jakbym miała pod sobą rozwalający się fotel:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kara jaki tam rozwalający się fotel :mad:, zwyczajny śląski fotel wypoczynkowy :evil_lol: To co kiedy się spotykamy na spacerek ? Linki jednak nie będzie, bo mi się posklepach nei chce chodzić i szukać, więc bedę gada pilnować, zeby sie nie tarzał w czymś Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 nathaniel napisał(a):Kara jaki tam rozwalający się fotel :mad:, zwyczajny śląski fotel wypoczynkowy :evil_lol: To co kiedy się spotykamy na spacerek ? Linki jednak nie będzie, bo mi się posklepach nei chce chodzić i szukać, więc bedę gada pilnować, zeby sie nie tarzał w czymś Hm.. ja do roboty nic nie mam, wiec moze jutro rano? Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dobra jutro rano, która godzina itd Trzeba by więcej ludzi sciągnąc z piesami , bo Bax się z Rambem bawić nei chce :placz::placz: Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 nathaniel napisał(a):dobra jutro rano, która godzina itd Trzeba by więcej ludzi sciągnąc z piesami , bo Bax się z Rambem bawić nei chce :placz::placz: Dam znac Ani, Foxi chętna do zabaw, a z tego co wiem to Pati nie ma czasu na spacerek :shake: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Szkoda, a to wredna baba z tej Pati no, na spacer z psami nie ma ochoty/czasu :evil_lol::mad: Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Napisałam u Ani w galerii :) zobaczymy czy bedzie miał :) Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja też się dopisałam, jak cosik to dajcie mi zdać na kom, (numer w watku spacerowym Zabrze ;) ) Quote
eria Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jeśli jest choćby mała szansa że Rambo będzie się bawić z Foxi to bardzo chętnie wpadnę, choć prawdopodobnie dzisiaj będzie już Figa na naszym spacerku to Foxi się będzie wyżywać na niej :diabloti: Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! Czesc kochani:loveu:Namordnik Mikusia jest zabojczy:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 eria napisał(a):Jeśli jest choćby mała szansa że Rambo będzie się bawić z Foxi to bardzo chętnie wpadnę, choć prawdopodobnie dzisiaj będzie już Figa na naszym spacerku to Foxi się będzie wyżywać na niej :diabloti: Jeśli przez zabawę rozumiesz podbieranie zabawek, gonienie, szczekanie to tak :evil_lol: Quote
Recommended Posts