Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
nie zgadujecie to nie :P

siwa dominantka :)

jakis taki smutasek

i śmieszny kuc

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziś byliśmy na spacerku w Rudzie Śl. u Ani (eria) z jej dwoma psiakami Foxi i Kreonem. Mikuś bardzo dobrze zniusł podróż autobusem, chociaż cały czas ściągał kaganiec aż to olałam bo leżał pod fotelem ;) gdy zobaczył Kreona to się „troszkę” przestraszył, ale po kilku chwilach doszedł do siebie i już olewał to wielkie psisko ;) spacer był długiii.. ale Mikuś bardzo mnie zaskoczył bo dreptał wytrwale i nawet się nie ociągał :o a to kilka zdjęć resztę można znaleźć u Foxi i Kreona :)

Jedziemy busikiem

jestesmy na miejscu

a to Foxi

i Kreon

no i ja oczywiście!

Posted

Mikuś jest taki mięciutki w dotyku :loveu::loveu::loveu: A tak jeśli chodzi o kształt to takie wszystko ma trójkątne :evil_lol: No od góry patrząc ma kształt trójkąta. Wierzchołek z tyłu, podstawa z przodu :evil_lol: Ale śliczny piesio, na zdjęciach wydawał mi się zawsze większy niż w rzeczywistości, śmiesznie wyglądał obok Kreona :evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
Mikus jak zawsze rewelka, ale kaganiec zdecydowanie mu nie pasuje.

wiem :lol: jednak przepisy przepisamy, chociaż po 2 przystankach rudy stwierdził, że ma je gdzieś i jechał bez :cool3:

Posted

Kara jaki tam rozwalający się fotel :mad:, zwyczajny śląski fotel wypoczynkowy :evil_lol:

To co kiedy się spotykamy na spacerek ?
Linki jednak nie będzie, bo mi się posklepach nei chce chodzić i szukać, więc bedę gada pilnować, zeby sie nie tarzał w czymś

Posted

nathaniel napisał(a):
Kara jaki tam rozwalający się fotel :mad:, zwyczajny śląski fotel wypoczynkowy :evil_lol:

To co kiedy się spotykamy na spacerek ?
Linki jednak nie będzie, bo mi się posklepach nei chce chodzić i szukać, więc bedę gada pilnować, zeby sie nie tarzał w czymś

Hm.. ja do roboty nic nie mam, wiec moze jutro rano?

Posted

nathaniel napisał(a):
dobra jutro rano, która godzina itd
Trzeba by więcej ludzi sciągnąc z piesami , bo Bax się z Rambem bawić nei chce :placz::placz:

Dam znac Ani, Foxi chętna do zabaw, a z tego co wiem to Pati nie ma czasu na spacerek :shake:

Posted

Jeśli jest choćby mała szansa że Rambo będzie się bawić z Foxi to bardzo chętnie wpadnę, choć prawdopodobnie dzisiaj będzie już Figa na naszym spacerku to Foxi się będzie wyżywać na niej :diabloti:

Posted

eria napisał(a):
Jeśli jest choćby mała szansa że Rambo będzie się bawić z Foxi to bardzo chętnie wpadnę, choć prawdopodobnie dzisiaj będzie już Figa na naszym spacerku to Foxi się będzie wyżywać na niej :diabloti:

Jeśli przez zabawę rozumiesz podbieranie zabawek, gonienie, szczekanie to tak :evil_lol: