Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :oops:spóźniłam się , ale 100 lat Naszej solenizantce a ta foteczka jest prześliczna :loveu: Quote
zaba14 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Alicjo dziekuje :) Nie wiem czy kiedys pokazywałam tę fotkę Quote
chicken Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hyh hyh :lol: :lol: ma szeleczki jak moja Kesi :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 chicken napisał(a):Hyh hyh :lol: :lol: ma szeleczki jak moja Kesi :loveu: :loveu: jeżeli chodzi o te czerwone to już w nich dawno nie chodzi :lol: mamy nowe ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hej Zabciu :multi: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZINEK :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
XXL Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 witam aniu przepraszam za dlugo nie obecnosc ;) postaram sie nadrobic zalegosci pozdrowka :) a zmienilem nr gg jak cos puznej wyle :) ;) Quote
Pianka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='zaba14']Alicjo dziekuje :) Nie wiem czy kiedys pokazywałam tę fotkę Pieknie wygląda w tych szeleczkach:loveu: Quote
Agga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No no nasza mała Zaba skończyła naście lat:evil_lol: .Teraz z niej duza panienka:multi: Zabusia wszystkiego naj kochana. PIekne to zdjęcie razem z pieseczkiem:loveu: Quote
zaba14 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Dziękuje raz jeszcze wszystkim za życzonka :grins: :buzi: i Mikuś zdrajca z moim Misiem ;) Quote
Pianka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='zaba14'] hehe dobre, chłop z chłopem:evil_lol: Quote
XXL Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 czesc zabek nadrobilem zalegosci :) a moj nowy gg to 612233:D Quote
justynia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Mikuś nie ma lęku wysokości? :evil_lol:[quote name='zaba14'] Ale ma smutną minkę :lol: Pewnie sobie myśli:"za jakie grzechy" :evil_lol: [quote name='zaba14'] Quote
zaba14 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Lęk wysokości? Hm.. nie ;) ale gdy jest na oknie to i tak ktos przy nim stoi, nie mamy takiej odwagi zeby zostawic go samego... :roll: to czwarte piętro... ;) A co do transporterka? to wyglądało to naprawde śmiesznie :evil_lol: pies wchodził do niego bardzo powoli wkoncu brat popchnął mu tyłek i zamknął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gdy tylko widział brata to na niego warczał :lol: dobrze, że nam transporterek nie jest potrzebny, bo w ten sposob to byśmy go zniechecli do reszty :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 zaba14 napisał(a): A co do transporterka? to wyglądało to naprawde śmiesznie :evil_lol: pies wchodził do niego bardzo powoli wkoncu brat popchnął mu tyłek i zamknął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gdy tylko widział brata to na niego warczał :lol: dobrze, że nam transporterek nie jest potrzebny, bo w ten sposob to byśmy go zniechecli do reszty :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Wczoraj byliśmy na spacerku aż w Mikulczycach, psiak jechał autobusem i tramwajem, dobrze że on lubi takie rzeczy, chociaż nic nie zastąpi samochodu ;) jutro mamy zamiar wybrac się na spacer do Rudy Śl. a w czwartek jedziemy nad wode i wrócimy za kilka dni :P a oto jedna fotka ktora została zrobiona mojemu rudaskowi na wczorajszej wycieczce ;) Quote
eria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Aniu nie martw się, jutro zrobimy więcej fot :) Kurcze znasz jakiegoś pieska który pobawiłby się z moją Foxi ? Ona jest tak nieszczęśliwa. Od wczoraj na każdym spacerze zaczepia Kreona do zabawy, a on biedny stoi i nie wie co się w takiej sytuacji robi...:-( Figa wraca dopiero 3... Quote
justynia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 zaba14 napisał(a):Lęk wysokości? Hm.. nie ;) ale gdy jest na oknie to i tak ktos przy nim stoi, nie mamy takiej odwagi zeby zostawic go samego... :roll: to czwarte piętro... ;) Ja tez bym się bała, chociaż podobno psy mają poczucie wysokości, w przeciwieństwie do kotów, ale zawsze mógłby się pośliznąć, czy coś podobnego. Albo w porywie instynktu za ptakiem skoczyć. Oj, lepiej nie myśleć :shake: Kiedyś zostawiłam Tamę na parapecie, bała się zeskoczyć na podłogę, chociaż niby nisko było. Ale nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: zaba14 napisał(a): A co do transporterka? to wyglądało to naprawde śmiesznie :evil_lol: pies wchodził do niego bardzo powoli wkoncu brat popchnął mu tyłek i zamknął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gdy tylko widział brata to na niego warczał :lol: dobrze, że nam transporterek nie jest potrzebny, bo w ten sposob to byśmy go zniechecli do reszty :lol: He, he! Ciekawe, jak mu się udało przekręcić w tej ciasnocie :lol: Quote
zaba14 Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 nie zgadujecie to nie :P siwa dominantka :) jakis taki smutasek i śmieszny kuc Quote
malawaszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 http://img224.imageshack.us/img224/213/1007003kopiarp3.jpg hahaha koń by się uśmiał :evil_lol: Quote
Recommended Posts