Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Hyh hyh :lol: :lol: ma szeleczki jak moja Kesi :loveu: :loveu:

jeżeli chodzi o te czerwone to już w nich dawno nie chodzi :lol: mamy nowe ;)

Posted

witam aniu przepraszam za dlugo nie obecnosc ;) postaram sie nadrobic zalegosci pozdrowka :)
a zmienilem nr gg jak cos puznej wyle :) ;)

Posted

No no nasza mała Zaba skończyła naście lat:evil_lol: .Teraz z niej duza panienka:multi:

Zabusia wszystkiego naj kochana.

PIekne to zdjęcie razem z pieseczkiem:loveu:

Posted

Lęk wysokości? Hm.. nie ;) ale gdy jest na oknie to i tak ktos przy nim stoi, nie mamy takiej odwagi zeby zostawic go samego... :roll: to czwarte piętro... ;)

A co do transporterka? to wyglądało to naprawde śmiesznie :evil_lol: pies wchodził do niego bardzo powoli wkoncu brat popchnął mu tyłek i zamknął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gdy tylko widział brata to na niego warczał :lol:
dobrze, że nam transporterek nie jest potrzebny, bo w ten sposob to byśmy go zniechecli do reszty :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):

A co do transporterka? to wyglądało to naprawde śmiesznie :evil_lol: pies wchodził do niego bardzo powoli wkoncu brat popchnął mu tyłek i zamknął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i gdy tylko widział brata to na niego warczał :lol:
dobrze, że nam transporterek nie jest potrzebny, bo w ten sposob to byśmy go zniechecli do reszty :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wczoraj byliśmy na spacerku aż w Mikulczycach, psiak jechał autobusem i tramwajem, dobrze że on lubi takie rzeczy, chociaż nic nie zastąpi samochodu ;) jutro mamy zamiar wybrac się na spacer do Rudy Śl. a w czwartek jedziemy nad wode i wrócimy za kilka dni :P a oto jedna fotka ktora została zrobiona mojemu rudaskowi na wczorajszej wycieczce ;)

Posted

Aniu nie martw się, jutro zrobimy więcej fot :)

Kurcze znasz jakiegoś pieska który pobawiłby się z moją Foxi ? Ona jest tak nieszczęśliwa. Od wczoraj na każdym spacerze zaczepia Kreona do zabawy, a on biedny stoi i nie wie co się w takiej sytuacji robi...:-( Figa wraca dopiero 3...

Posted

zaba14 napisał(a):
Lęk wysokości? Hm.. nie ;) ale gdy jest na oknie to i tak ktos przy nim stoi, nie mamy takiej odwagi zeby zostawic go samego... :roll: to czwarte piętro... ;)

Ja tez bym się bała, chociaż podobno psy mają poczucie wysokości, w przeciwieństwie do kotów, ale zawsze mógłby się pośliznąć, czy coś podobnego. Albo w porywie instynktu za ptakiem skoczyć. Oj, lepiej nie myśleć :shake: Kiedyś zostawiłam Tamę na parapecie, bała się zeskoczyć na podłogę, chociaż niby nisko było. Ale nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:
zaba14 napisał(a):

He, he! Ciekawe, jak mu się udało przekręcić w tej ciasnocie :lol: