Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Psiaki w górę, a i czekam na zdjatka jutyrzejsze zdjatka Sabci nad chechłem :)

jutrzejsze beda pewnie, ale nie jutro bo jedziemy rankiem i wrocimy wieczorem ;) a zdjecia beda robione kumpeli aparatem ;) wiec ja jeszcze beda musia dostac hihi :P

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
I gdzie fotki???

Szkoda gadac, Saba dawała popisy więc luzem nie biegała, a robic zdjęcia przywiązanemu psu to nic fajnego :( mam fotki ale swoje i kumpeli wiec lipa :(

Posted

nathaniel napisał(a):
To ja już wiem, taka druga firma , oni mają identyfiaktory też w ofercie :)
(chyba)

hm... zamawiałam w internecie z jakiejs strony hm.. bocian czy jakoś tak ;) i z tej samej strony mamy tez i obrozke..

Posted

Pati Mikuś zawsze wygląda jak aniołek :evil_lol: ale to tylko przykrywka :P
bardzo ładny avator :P

Dziś Saba pojechała sobie do domku :) i wcale nie jest mi smutno :P chociaż będzie brakować mi tych długich spacerków, bo z Mikim to tak nie bardzo ;) . Przed chwilką dostałam smska od mamy czy Saby już nie ma, zaraz odpisałam że zawsze możemy kupić spobie Yorka pewnie jak wroci to mnie okrzyczy :evil_lol: ale to ona powiedziała, że bedzie jej suni brakować a nie ja :evil_lol:

W sobote chyba pojedziemy gdzieś nad jezioro, to nic pewnego ale jak wypali to rudy pewnie się zabierze :P bo jest grzeczny i nie atakuje psów tak jak Saba wiec nie narobi obciachu :evil_lol:

Aaa... Saba w dodatku na koniec by nam narobiła szkód :evil_lol:
Wczoraj rano wyszłam z domu bo jechałam nad jeziorko i gdy wrociłam mama mowiła że gdy tylko zamknełam drzwi to Saba się wsciekła i piszczała pod drzwiami i chciała po nich skakać :evil_lol: wiec mamuśka kazała jej iść do pokoju i ona poszła ale przy okazji zabrała klapek mamy :lol: :lol: :lol: i chciała go pogryźć z zdenerwowania :lol: :lol: :lol: gdy mama wychodziła do sklepu to wszystko pochowała :evil_lol:

Aaa.. Mikuś dziś odwiedził Pana doktora i się na mnie obraził :evil_lol: :evil_lol: chodzi już tam chyba co miesiąc bo pazurek dziwnie mu rośnie :roll:

Posted

Biedny Mikuś, mój Baks po wizycie u weta nie gada ze mną z tydzień a po kastracji to w ogóle się mnie nie słuchał i warczał na mnie tak na poważnie gdy się do niego zbliżałam :mad:
A co z naszym spacerkiem Aniu, musimy się ponownie umówić na jakiś wypad, obgadamy tę sprawę na gg:)