Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Psiaki w górę, a i czekam na zdjatka jutyrzejsze zdjatka Sabci nad chechłem :) Quote
zaba14 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Psiaki w górę, a i czekam na zdjatka jutyrzejsze zdjatka Sabci nad chechłem :) jutrzejsze beda pewnie, ale nie jutro bo jedziemy rankiem i wrocimy wieczorem ;) a zdjecia beda robione kumpeli aparatem ;) wiec ja jeszcze beda musia dostac hihi :P Quote
zaba14 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):I gdzie fotki??? Szkoda gadac, Saba dawała popisy więc luzem nie biegała, a robic zdjęcia przywiązanemu psu to nic fajnego :( mam fotki ale swoje i kumpeli wiec lipa :( Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No to czekam na pieskie, chyba że twoja koleżanka to pies :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='zaba14'] proszę ;) A co to za szeleczki, rogzik? :) Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pieknie sie usmiecha http://img90.imageshack.us/img90/1648/10061717kw.jpg :loveu: i ta minka gloopiutka :lilangel: Quote
zaba14 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Nathaniel nie to nie rogz ;) Anetta specialnie dla Ciebie zalotne spojzenie :) Quote
nathaniel Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 To ja już wiem, taka druga firma , oni mają identyfiaktory też w ofercie :) (chyba) Quote
zaba14 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 nathaniel napisał(a):To ja już wiem, taka druga firma , oni mają identyfiaktory też w ofercie :) (chyba) hm... zamawiałam w internecie z jakiejs strony hm.. bocian czy jakoś tak ;) i z tej samej strony mamy tez i obrozke.. Quote
Pianka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='zaba14']Nathaniel nie to nie rogz ;) Anetta specialnie dla Ciebie zalotne spojzenie :) O matko co za spojrzenie:loveu: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale oni słodko razem na tej foteczce wygladają http://img280.imageshack.us/img280/4549/1006165kopia0zn.jpg a tutaj mikuś jak aniuołek wyglada!!! Quote
zaba14 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Pati Mikuś zawsze wygląda jak aniołek :evil_lol: ale to tylko przykrywka :P bardzo ładny avator :P Dziś Saba pojechała sobie do domku :) i wcale nie jest mi smutno :P chociaż będzie brakować mi tych długich spacerków, bo z Mikim to tak nie bardzo ;) . Przed chwilką dostałam smska od mamy czy Saby już nie ma, zaraz odpisałam że zawsze możemy kupić spobie Yorka pewnie jak wroci to mnie okrzyczy :evil_lol: ale to ona powiedziała, że bedzie jej suni brakować a nie ja :evil_lol: W sobote chyba pojedziemy gdzieś nad jezioro, to nic pewnego ale jak wypali to rudy pewnie się zabierze :P bo jest grzeczny i nie atakuje psów tak jak Saba wiec nie narobi obciachu :evil_lol: Aaa... Saba w dodatku na koniec by nam narobiła szkód :evil_lol: Wczoraj rano wyszłam z domu bo jechałam nad jeziorko i gdy wrociłam mama mowiła że gdy tylko zamknełam drzwi to Saba się wsciekła i piszczała pod drzwiami i chciała po nich skakać :evil_lol: wiec mamuśka kazała jej iść do pokoju i ona poszła ale przy okazji zabrała klapek mamy :lol: :lol: :lol: i chciała go pogryźć z zdenerwowania :lol: :lol: :lol: gdy mama wychodziła do sklepu to wszystko pochowała :evil_lol: Aaa.. Mikuś dziś odwiedził Pana doktora i się na mnie obraził :evil_lol: :evil_lol: chodzi już tam chyba co miesiąc bo pazurek dziwnie mu rośnie :roll: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Biedny Mikuś, mój Baks po wizycie u weta nie gada ze mną z tydzień a po kastracji to w ogóle się mnie nie słuchał i warczał na mnie tak na poważnie gdy się do niego zbliżałam :mad: A co z naszym spacerkiem Aniu, musimy się ponownie umówić na jakiś wypad, obgadamy tę sprawę na gg:) Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Hallo, a co tu tak pusto. Ania ciagle nad wodą siedzi i zapomina tu zaglądać :( A tak w ogóle to by się przydało zmienić tytuł:) Quote
olekg89 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ona z Dawidem tak cały czas nad woda dupe moczy i opala :) Quote
Recommended Posts