Lucy* Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Koma napisał(a):Nono Mikuś ma narzeczoną :cool3: ;) No ja nie wiem.... ta dzisiejsza młodzież... :shake: :shake: jeszcze ślubu nie było a już mieszkają razem.....:shake: :shake: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Lucy* napisał(a): :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Ty mi sie tutaj tak nie /chichraj/ tylko daj zdjecia Saby z naszego spacerku :mad: Quote
BoJa2 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Lucy* napisał(a):No ja nie wiem.... ta dzisiejsza młodzież... :shake: :shake: jeszcze ślubu nie było a już mieszkają razem.....:shake: :shake: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Lucy oni żyją na "Kocią Łapę":evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ale śliczna z nich para... :cool3: A Sabcia to niezła laska. ;-) I jak się jej śierść błyszczy! :loveu: Quote
Lucy* Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 zaba14 napisał(a):Ty mi sie tutaj tak nie /chichraj/ tylko daj zdjecia Saby z naszego spacerku :mad: Ja żadnej Saby (oprócz teraztwojej) nie znam :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zaraz dam........ no może za większe zaraz bo dużo tego :lol: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No to rudzielec ma teraz wesoło :razz: Tylko Ania może być zazdrosna :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Lucy* napisał(a):Ja żadnej Saby (oprócz teraztwojej) nie znam :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zaraz dam........ no może za większe zaraz bo dużo tego :lol: Przepraszam kochana :lol: już mi się myli.. Saba, Sara, Diana :D nawet Tiną ją nazwałam :razz: A co do tego zaraz... to ja już znam te Twoje słowa :evil_lol: pewnie o nas zapomniałaś :placz: Gosiu to raczej rudy jest zazdrosny :evil_lol: Saba non stop za mną chodzi :razz: Quote
Lucy* Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='zaba14']A co do tego zaraz... to ja już znam te Twoje słowa :evil_lol: pewnie o nas zapomniałaś :placz: Absolutnie !!! O Was ??? to Ty miałaś dziś wyłączoną (albo rozładowaną) komórke :shake: :mad: TUTAJ JEST NASZ SZPACEREK :evil_lol: :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1680320#post1680320 Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :loveu: ale śliczna parka - szukałam, ale nie znalazłam :oops: Sabcia szuka domku czy tylko czasem u Was mieszka? :oops: Quote
zaba14 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Lucy juz lece kukac na Twoja galerie ;) malawaszka napisał(a)::loveu: ale śliczna parka - szukałam, ale nie znalazłam :oops: Sabcia szuka domku czy tylko czasem u Was mieszka? :oops: Sabca ma dom ;) od szczeniecia ;) jej Pańcia wyjechała do Włoch i piesek trafił do nas ;) Quote
zaba14 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 To ja zaporzyczę sobie kilka fotek z galerii Sary ;) mam nadzieje że Lucy nie bedzie miała nic przeciwko.. Sara Ja i Miki ;) Miki i Sara Ja i Suzi ;) Lucy i stado Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Człapią poprzez pola, łąki... :loveu: Na tym zdjęciu oboje mają rozkosznie "podkręcony" ogonek. :evil_lol: Śliczna łapeczka :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale Mikuś miał obstawę na spacerku :cool3: W takim towarzystwie pewnie czuje się bezpieczny :evil_lol: Quote
anetta Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Jakie sloneczne foteczki :multi: Zaba, a Ty znow trzymasz komorke w reku :evil_lol: Uzaleznisz sie dziewczyno :evil_lol: Albo juz jestes :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 anetta napisał(a):Jakie sloneczne foteczki :multi: Zaba, a Ty znow trzymasz komorke w reku :evil_lol: Uzaleznisz sie dziewczyno :evil_lol: Albo juz jestes :evil_lol: Lucy to taka maupa... :evil_lol: musiala zdjecie cyknac, a fakt uzalezniona od tego jestem :roll: a obstawe rudzielec miał owszem hihi :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :lol: Ładnie Żabko wyszłaś na tym ostatnim zdjątku!!! A i oczywiście Sabunia również:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Słodkie :loveu: A na co Sabulka tak patrzy? :cool3: Quote
Patikujek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ona ma taką minke jakby gdzies tam jedzonko upatrzyła i to jakieś bardzo smaczne:evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Mikado Saba pełen relaks i stare juz zdjęcie ktore mnie troszke rozsmieszyło Nadchodzi szeryf Quote
g_o_n_i_a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Piękne... :loveu: :loveu: Dumnie człapie :evil_lol: Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej!! Ulalalala ale Mikus ma piekna panne:loveu:Jak sie dogaduja? Quote
Patikujek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='zaba14']Mikado Saba sliczne portreciki, a ten twój Mikado to już w ogóle rozkosz, wygląda jak odpoczywający szeryf po pysznym jedzonku:evil_lol: Quote
Recommended Posts