anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Sliczny spacerek z atrakcjami :D Mikus, nie rob glupst i badz grzeczny gdy spotkasz nowa kolezanke :razz: Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Rozmarzony? :loveu: jaka romantyczna fotka :razz: Quote
Pianka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Miki jest śliczny:loveu: Fajnie wygląda nad jeziorem:p Quote
zaba14 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Przed wczoraj odwiedziła nas Saba i została na noc na próbę. Psiak bardzo grzeczny, wychowany, wraca na każde wołanie na spacerku, je tylko suchy pokarm, (podobno nie skacze po meblach hihi-ciekawe bo u nas od razu stwierdziła że najwygodniej to będzie na łóżku), kocha wszystkich ludzi ktokolwiek przyjdzie ona od razu biegnie z merdającym ogonkiem na przywitanie. Do psów bywa gorzej, niestety babcoa ktora posiada Sabe zaklada jej na każdy spacer kaganiec :( i psiak został kilkakrotnie pogryziony eh.. :-( teraz gdy tylko Saba zobaczy psa w typie owczarka momentalnie się jeży :-( nie atakuje, ale mówi psu" Nie zbliżaj się do mnie, idź sobie !! ja się boję" wczoraj jednak znalazła kolegę do zabaw i troszkę z nim na polach poszalała zanim przyjechała po nią właścicielka. W przyszły piątek już zostaje na o wiele dłużej.. Kilka fotek mojego Mikusia bo poczuje sie zdradzony :diabloti: Quote
coztego Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ALeż ma gustowne szeleczki rudasek... :loveu: Myślę, ze Kresce też by się takie podobały ;) A może jakaś fotka Saby? Żebyśmy zobaczyli jak Mikusiowa koleżanka wygląda :cool3: Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Uwielbiam takie fotki http://img256.imageshack.us/img256/1615/1005543kopia4he.jpg :loveu: wlasnie, jak sunia wyglada? Quote
zaba14 Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Sabcia to taki zwyczajny kundelek i ta zwyczajnosć ma coś w sobie, bo psina jest przesmieszna :evil_lol: cała czarna, chudziutka, wyższa od rudzielca i wygląda jak żaba :evil_lol: uszka na pół stoją i na pół leżą :cool3: Ogolnie jest grzeczna ;) fotke mam tylko jedną i to jak śpi, za to mam filmik, bo sprawdzalam co bedzie robic gdy zostanie sama z Mikim ;) Saba Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Miki w mleczykach... :loveu: Piękne zdjęcia! Śliczna ona jest... I ten nosecek :loveu: Quote
Pianka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Miki ślicznie wygląda wśród zieleni:p Wygłaszcz go odemnie. Quote
Mysia_ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='zaba14']Sabcia to taki zwyczajny kundelek i ta zwyczajnosć ma coś w sobie, bo psina jest przesmieszna :evil_lol: cała czarna, chudziutka, wyższa od rudzielca i wygląda jak żaba :evil_lol: uszka na pół stoją i na pół leżą :cool3: Ogolnie jest grzeczna ;) fotke mam tylko jedną i to jak śpi, za to mam filmik, bo sprawdzalam co bedzie robic gdy zostanie sama z Mikim ;) Saba No widzę, że Mikuś w wyższych pannach gustuje :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Saba spędziła dziś pierwszą noc.. było względnie nie piszczała tak jakostatnio, ale pewnie jeszcze zacznie piszczec i tęsknic za pańcią... Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Czekoladka :loveu: A jaka ma piekna obrozke!! :loveu: Quote
zaba14 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 anetta napisał(a):Czekoladka :loveu: A jaka ma piekna obrozke!! :loveu: Mikusiowa obrozke ma :P jej Pańcia prowadza ją na kolczatce, a ja tego nie znosze.. ;) wiec zmieniłam.. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Mikuś jak uwaznie słucha... :loveu: Śliczna Sabcia :multi: Quote
KaRa_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jak się panienka ślicznie w szeleczkach prezentuje:loveu: Quote
zaba14 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Kilka domowych fot robaczkow ale się poprzewracało .. Quote
Recommended Posts