Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed wczoraj odwiedziła nas Saba i została na noc na próbę. Psiak bardzo grzeczny, wychowany, wraca na każde wołanie na spacerku, je tylko suchy pokarm, (podobno nie skacze po meblach hihi-ciekawe bo u nas od razu stwierdziła że najwygodniej to będzie na łóżku), kocha wszystkich ludzi ktokolwiek przyjdzie ona od razu biegnie z merdającym ogonkiem na przywitanie. Do psów bywa gorzej, niestety babcoa ktora posiada Sabe zaklada jej na każdy spacer kaganiec :( i psiak został kilkakrotnie pogryziony eh.. :-( teraz gdy tylko Saba zobaczy psa w typie owczarka momentalnie się jeży :-( nie atakuje, ale mówi psu" Nie zbliżaj się do mnie, idź sobie !! ja się boję" wczoraj jednak znalazła kolegę do zabaw i troszkę z nim na polach poszalała zanim przyjechała po nią właścicielka. W przyszły piątek już zostaje na o wiele dłużej..
Kilka fotek mojego Mikusia bo poczuje sie zdradzony :diabloti:

Posted

ALeż ma gustowne szeleczki rudasek... :loveu: Myślę, ze Kresce też by się takie podobały ;)

A może jakaś fotka Saby? Żebyśmy zobaczyli jak Mikusiowa koleżanka wygląda :cool3:

Posted

Sabcia to taki zwyczajny kundelek i ta zwyczajnosć ma coś w sobie, bo psina jest przesmieszna :evil_lol: cała czarna, chudziutka, wyższa od rudzielca i wygląda jak żaba :evil_lol: uszka na pół stoją i na pół leżą :cool3:
Ogolnie jest grzeczna ;) fotke mam tylko jedną i to jak śpi, za to mam filmik, bo sprawdzalam co bedzie robic gdy zostanie sama z Mikim ;)

Saba

Posted

[quote name='zaba14']Sabcia to taki zwyczajny kundelek i ta zwyczajnosć ma coś w sobie, bo psina jest przesmieszna :evil_lol: cała czarna, chudziutka, wyższa od rudzielca i wygląda jak żaba :evil_lol: uszka na pół stoją i na pół leżą :cool3:
Ogolnie jest grzeczna ;) fotke mam tylko jedną i to jak śpi, za to mam filmik, bo sprawdzalam co bedzie robic gdy zostanie sama z Mikim ;)

Saba

No widzę, że Mikuś w wyższych pannach gustuje :evil_lol:

Posted

Saba spędziła dziś pierwszą noc.. było względnie nie piszczała tak jakostatnio, ale pewnie jeszcze zacznie piszczec i tęsknic za pańcią...

Posted

anetta napisał(a):
Czekoladka :loveu: A jaka ma piekna obrozke!! :loveu:

Mikusiowa obrozke ma :P jej Pańcia prowadza ją na kolczatce, a ja tego nie znosze.. ;) wiec zmieniłam.. ;)