zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 kolega? mix pospolity ;) ale nie wiem czy beda dzis foteczki, byc moze beda ale bez kolegi.. ale spacerowe w kazdym badz razie teraz daje Mikusia z moim koffanym nowo zakupionym kurczaczkiem ktory był dołączony do pepsi, fajny taki nacpany :lol: :lol: :lol: mama nie chce go wlozyc do koszyczka :roll: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 zaba14 napisał(a):kolega? mix pospolity ;) ale nie wiem czy beda dzis foteczki, byc moze beda ale bez kolegi.. ale spacerowe w kazdym badz razie teraz daje Mikusia z moim koffanym nowo zakupionym kurczaczkiem ktory był dołączony do pepsi, fajny taki nacpany :lol: :lol: :lol: mama nie chce go wlozyc do koszyczka :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziwna ta twoja mama :razz: Quote
KaRa_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ale swietny ten kurczok , w tamtym roku w PEPSI byly takie do kitu;) Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 fajerancki kaCorek i superaśne foteCki Najlepszego :d Quote
zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziwna ta twoja mama :razz: wiem :lol: KaRa mój tata stwierdził, że do picia trzeba coś i tak kupić .. ;) wiec czemu nie z kurczakiem heh ;P a ja mało pije pepsi, wole jak ju to cole ;) Dbsst dziekuje i wzajemnie :buzi: Quote
zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 No to wrzuce kilka fotek z poczatku spaceru.. ;) Stop.. tam idziemy ale najpierw moze kilka innych zdjęć ;) jedzie pociąg z daleka.. i na rudego niezaczekał :( więc pojdziemy pieszo hm.. nawet Zabrze ma swój urok ;) jutro reszte.. bo pewnie i tak wszyscy śpią lub nie chcą oglądac .. Quote
beria Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 zaba14 napisał(a): więc pojdziemy pieszo Jaki uśmiechnięty pycholek :loveu: Hmm, jeśli Twoja mama jest dziwna, to ja chyba też - nie pozwoliłam TZtowi włożyć do koszyka małego pluszowego misia :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Pycholek to chyba nie bardzo miał ochotę jechać pociągiem :razz: Quote
KaRa_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Oj ja bym sie bala stac na tych torach:crazyeye: no wiesz co chcialas Mikusia wrzucic do poxiagu:evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Ja sobie oczywiście żartowałam hihi :evil_lol: Jeśli ludzie jeszcze nie śpią to wrzuce jeszcze jakies fotki, ale dopiero pozniej beda usmiechniete.. jade pokolei ;) tam nie bedziemy schodzic ;) pojdziemy tam rudzielec miedzy brzozami Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 zaba14 napisał(a): i na rudego niezaczekał :( więc pojdziemy pieszo Ale brzydki pociąg, nie zaczekał na Mikusia. :shake: :evil_lol: Mikuś kawał chłopa i da radę przejśc pieszo. ;) Śliczne ma szeleczki. :loveu: Quote
zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Kara no co Ty.. :evil_lol: Gonia a no z szeleczek jestem zadowolona ;) a że kawał psa hm.. musi schudnąc to fakt, dlatego tez zaczynamy sie ruszac hihi ;) A wy spac nie umiecie?? jakis rozstawiony.. to co idziemy? na tle najstarszej dzielnicy Zabrza-Biskupice Quote
KaRa_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Biedny Mikus,ale ma zla pania napoczatku chce go do pociagu wrzucic, a pozniej meczy pisnke spacerami:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Miki pokazuje pooope:evil_lol: Radarki. :loveu: Quote
zaba14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):Biedny Mikus,ale ma zla pania napoczatku chce go do pociagu wrzucic, a pozniej meczy pisnke spacerami:lol: jak go mecze zobacz jaki uśmiechniety :cool3: zaraz sie dowiem, ze do biegania go zmuszam :) idę do Ciebie my.. Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 zaba14 napisał(a): idę do Ciebie my.. Ojejku, jaka zakochana Para! :loveu: :loveu: Wesołych Świąt!! Quote
Mi. Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ale tam pusto :lol: może się psiak wybiegać ;):lol: :razz: Quote
zaba14 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 luthien no u mnie jest gdzie wybiegac psa.. ;) tylko mało osob jakos to robi jak widac :roll: Quote
zaba14 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 widac najstarsza dzielnice Zabrza-Biskupice i ostatnie zdjęcie z spacerku Quote
Mysia_ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Widzę Aniu, że z Mikusiem byliście na długim spacerku :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Szkrabek pozuje :loveu: Cudny pychol :loveu: Quote
zaba14 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Byliśmy dziś z Mikusiem za miastem w niejakiej miejscowości Kalety, psiak sie super bawił, biegał, skakał, nawet patyki były dka niego radością, rybke złapał (mam filmik hehe ) tacie gwizdnął robaki na wętke.. heh... :evil_lol: zdjęć tez mam sporo :P Quote
Recommended Posts