Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Mikus w namordniku :eviltong:

Czy to zawsze ja musze byc tą złą? :roll: :lol:
tata powiedzial, ze sama mam to sobie zalozyc :evil_lol:

Kilk fotek z dzisiaj ;p

co chcesz?ja spie

po spaniu warto cos zjesc

a pozniej znow odpoczac

ciekawski

slodziak

niewinna mina

zjeść czy nie?

Posted

W łapke? nic.. ;) psiak jest zdrow, z tym że od roku mamy problem z jednym pazurkiem w tylniej łapce, zamiast sie ścierać wrasta w opuszek :roll: i co kilka tyg. trzeba chodzic, aby go obciać. Wet teraz dokładnie zobacyzł łape rudzielca i powiedział, że ten jeden opuszek jest spuchniety i twardy i przez to pazur nie ma miejsca aby rosnac w dół i nie ma jak go ścierac, kazał to smarowac masłem zeby zmiekczyc ten opuszczerk, a przeciez nie posmaruje mu tego masłem i bedzie mi robił ciapki na podłodze :lol:

Psiak jest dzielny, albo ja genialna, ten bandaz to bez problemu mu zawinełam [przydały się lekcje PO :P ] psiaka nie uwiera i nawet nie probuje go ściągac. Mama stwierdziła "szkoda, że on nie ma takich białych skarpetek na tych łapkach" :evil_lol:

Magda dokładnie karma była poprowadzona do miski :cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Chyba nie jest z niego zadowolony:lol: :lol: :lol: Moje małpy te z mają taki regulowany ale na dole z siateczka jest;)

a czy on musi byc zadowolony? Juz go nie sciaga tak czesto jak wczesniej, zreszta uniemozliwilam mu to :P
nigdy nie chcialam takiego kaganca, ale ten moj pies to niewymiarowy wogole... :roll: plastikowego nie było, metalowy za ciezki na ten mały pyszczek, a skorzany? eh mielismy i zeby go sciagnac to kwestia 2 sekund dla niego.. a ze tne ma regulacje to psiak smialo otwiera w tym mordke.. ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Mojemu nawet to nie pomaga dotrzec do miski:evil_lol::evil_lol:

jak to?;)

Mikado woli jeść z ręki :lol: ale z miski tez nie pogardzi.. ja lubie się nad nim tak "znęcać" ze kaze mu czekać i nie pozwalam jeść hihi :lol:

Gonia Kochana, zrobie specjalnie dla Ciebie sesyjke Mikusa :) bądz cierpliwa :P

Posted

zaba14 napisał(a):
jak to?;)

Mikado woli jeść z ręki :lol: ale z miski tez nie pogardzi.. ja lubie się nad nim tak "znęcać" ze kaze mu czekać i nie pozwalam jeść hihi :lol:

Oj to bardzo nieladnie:shake::shake: Sadysta!!:mad:

Posted

Jeśli jutro bedzie świecić słoneczko to będą foty ze spacerku, Mikus ma nowego kolege, a przynajmniej musi strawić jego obecność na spacerkach przez 5 dni.. ;) chłopaki na poczatku chcieli sie zjeść, ale po kilku minutach sie unormowało, ale pierwsze wrazenie było straszne...

Posted

dryn, dryn... można tu do Was zajrzeć?? ;)

zaba14 napisał(a):

zjeść czy nie?

jak master nie chce jeść to też tak czasami robię "kolejkę" kulek, aż dojdą do miski :evil_lol: ale master nie da się nabrać i woli jeść z ręki albo podłogi :roll: