asiunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 zaba14 napisał(a):on to roi bez komedy ;) tak po prostu lubi :evil_lol: Hej!! Surykatka czy cus?:evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 tiaa.. skrzyzowanie surkatki z nietoperzem :roll: :lol: Quote
zaba14 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 a moze pokaze wam foty z innej serii troszke brzydkie, ale trudno zrobic wyrazne zdjecie moim sprzetem w takich warunkach :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Mikuś, co Pańcia Ci zrobiła? :o :evil_lol: Jak tu się morsko zrobiło... Rybeczki super :angel: Quote
zaba14 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Tak Mikus w namordniku :eviltong: Czy to zawsze ja musze byc tą złą? :roll: :lol: tata powiedzial, ze sama mam to sobie zalozyc :evil_lol: Kilk fotek z dzisiaj ;p co chcesz?ja spie po spaniu warto cos zjesc a pozniej znow odpoczac ciekawski slodziak niewinna mina zjeść czy nie? Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ojejka jakie Maleństwo :iloveyou: Aniu, wlasnie, co sie stało Mikusiowi w łapuśkę? Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 zaba14 napisał(a): Hihi........w sumie to jest dobry sposob:evil_lol::evil_lol: I prosto do miski. Pozdrawiamy Mikiego od Mikiego:cool3: Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 W łapke? nic.. ;) psiak jest zdrow, z tym że od roku mamy problem z jednym pazurkiem w tylniej łapce, zamiast sie ścierać wrasta w opuszek :roll: i co kilka tyg. trzeba chodzic, aby go obciać. Wet teraz dokładnie zobacyzł łape rudzielca i powiedział, że ten jeden opuszek jest spuchniety i twardy i przez to pazur nie ma miejsca aby rosnac w dół i nie ma jak go ścierac, kazał to smarowac masłem zeby zmiekczyc ten opuszczerk, a przeciez nie posmaruje mu tego masłem i bedzie mi robił ciapki na podłodze :lol: Psiak jest dzielny, albo ja genialna, ten bandaz to bez problemu mu zawinełam [przydały się lekcje PO :P ] psiaka nie uwiera i nawet nie probuje go ściągac. Mama stwierdziła "szkoda, że on nie ma takich białych skarpetek na tych łapkach" :evil_lol: Magda dokładnie karma była poprowadzona do miski :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Chyba nie jest z niego zadowolony:lol: :lol: :lol: Moje małpy te z mają taki regulowany ale na dole z siateczka jest;) Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 KaRa_TC napisał(a): Chyba nie jest z niego zadowolony:lol: :lol: :lol: Moje małpy te z mają taki regulowany ale na dole z siateczka jest;) a czy on musi byc zadowolony? Juz go nie sciaga tak czesto jak wczesniej, zreszta uniemozliwilam mu to :P nigdy nie chcialam takiego kaganca, ale ten moj pies to niewymiarowy wogole... :roll: plastikowego nie było, metalowy za ciezki na ten mały pyszczek, a skorzany? eh mielismy i zeby go sciagnac to kwestia 2 sekund dla niego.. a ze tne ma regulacje to psiak smialo otwiera w tym mordke.. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dzien dobry! Czy będą nowe zdjęcia tego cudnego psa? :cool3: Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 zaba14 napisał(a): Magda dokładnie karma była poprowadzona do miski :cool3: Mojemu nawet to nie pomaga dotrzec do miski:evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):Mojemu nawet to nie pomaga dotrzec do miski:evil_lol::evil_lol: jak to?;) Mikado woli jeść z ręki :lol: ale z miski tez nie pogardzi.. ja lubie się nad nim tak "znęcać" ze kaze mu czekać i nie pozwalam jeść hihi :lol: Gonia Kochana, zrobie specjalnie dla Ciebie sesyjke Mikusa :) bądz cierpliwa :P Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 zaba14 napisał(a):jak to?;) Mikado woli jeść z ręki :lol: ale z miski tez nie pogardzi.. ja lubie się nad nim tak "znęcać" ze kaze mu czekać i nie pozwalam jeść hihi :lol: Oj to bardzo nieladnie:shake::shake: Sadysta!!:mad: Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):Oj to bardzo nieladnie:shake::shake: Sadysta!!:mad: hrhr :evil_lol: ale Mikado wie, że zaraz mu pozwole jeść hihi ;) Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 no i kilka świezych zdjęc ;) tak jak obiecywałam głupia mina :) moja siwiutka mordeczka :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 zaba14 napisał(a): Gonia Kochana, zrobie specjalnie dla Ciebie sesyjke Mikusa :) bądz cierpliwa :P Jakiż to zaszczyt!! :loveu: :loveu: Kochanie, co chcesz? :razz: Quote
zaba14 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Jeśli jutro bedzie świecić słoneczko to będą foty ze spacerku, Mikus ma nowego kolege, a przynajmniej musi strawić jego obecność na spacerkach przez 5 dni.. ;) chłopaki na poczatku chcieli sie zjeść, ale po kilku minutach sie unormowało, ale pierwsze wrazenie było straszne... Quote
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ojjj, i go zakuli w namrodnik :shake: Miki, nie daj sie tak traktowac ihihih :p Sliczne rybki :-o To sa te, no, tropikalne?:lol: Piekne! Hipnoza http://img63.imageshack.us/img63/4546/10050082qf.jpg Cmokas w lapke. Quote
Mi. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 słodka, piękna, kochana, cudowna, śliczna, malusia i niewiem co jeszcze powiedzieć :loveu: zapraszmy też do nas:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dryn, dryn... można tu do Was zajrzeć?? ;) zaba14 napisał(a): zjeść czy nie? jak master nie chce jeść to też tak czasami robię "kolejkę" kulek, aż dojdą do miski :evil_lol: ale master nie da się nabrać i woli jeść z ręki albo podłogi :roll: Quote
Recommended Posts