Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
za życzenia Ziutku dziekuje :loveu:

Mysia a no własnie gdzie ta wiosna? :placz:

A słyszałam w RMFie że w tym roku wiosna przyjedzie na sankach :roflt: :roflt:

Posted

Lucy* napisał(a):
A słyszałam w RMFie że w tym roku wiosna przyjedzie na sankach :roflt: :roflt:

ehh... miało byc ocieplenie od piątku tylko ciekawe ktorego :angryy:

Lucy a Ty spac nie mozesz, hihi dobrze ze miałam głos wyłączony w telefonie :evil_lol: dzisiaj ja całą noc bede Cie meczyc, przygotuj sie :cool3:

Wzrok zmęczonego życiem psa?

I jak go nie kochac :loveu: moja kochana żabcia

Dwa diabły śpią

Posted

Czym nieby mial się ten wzrok zmęczyć w tym zyciu ,chyba jedynie tym poniżej:lol: :lol: :lol:

bo wiadomo spanie jest taaakie wyczerpujace:lol: :lol: :lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Widzę, że na Zaborzu roztopy :evil_lol: żeby Mikuś Ci się nie utopił, bo on taki malutki :)

spokojnie on umie pływać :lol:

Posted

Wczoraj moja pani była w Katowicach na jakiejs wystawie psow rasowych (wr.. czuje sie niedowartościowany!) przyjechała i mowila o tych wszystkich rasowcach, a ja?-pomyslałem sobie...
Jednak pomimo ze było tam tyle czworonogow moja Ania nie zapomniała o swoim biednym pokrzywdzonym kundelku i kupiła mi taka obrozke!

gdy wyciagneła ja z plecaka od zaraz poprawiło mi sie sampoczucie.
Dziś dostałem nowe posłanie, jestem niezadowolony! co to wogole jest! :angryy: moja podusie wyrzucili :placz: a byla taka miekka, moglem w niej kopac.. eh.. a teraz co mam? tez niby podusia, ale taka płaska zero komfortu, ale Ania mowi ze wyglada ładnie, a nie takie poszarpane cos co mialem wczesniej.. no tak wyglad warzniejszy nizeli -Ja! :angryy:

Posted

[quote name='zaba14']Wczoraj moja pani była w Katowicach na jakiejs wystawie psow rasowych (wr.. czuje sie niedowartościowany!) przyjechała i mowila o tych wszystkich rasowcach, a ja?-pomyslałem sobie...
Jednak pomimo ze było tam tyle czworonogow moja Ania nie zapomniała o swoim biednym pokrzywdzonym kundelku i kupiła mi taka obrozke!

gdy wyciagneła ja z plecaka od zaraz poprawiło mi sie sampoczucie.
Dziś dostałem nowe posłanie, jestem niezadowolony! co to wogole jest! :angryy: moja podusie wyrzucili :placz: a byla taka miekka, moglem w niej kopac.. eh.. a teraz co mam? tez niby podusia, ale taka płaska zero komfortu, ale Ania mowi ze wyglada ładnie, a nie takie poszarpane cos co mialem wczesniej.. no tak wyglad warzniejszy nizeli -Ja! :angryy:

No no w tej obrozce wyglada sexi:lol: :lol: :lol: