zaba14 Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 troche wczorajszych fotek co tam masz? Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zaba14 napisał(a):troche wczorajszych fotek co tam masz? Widać,że perfidnie chwali się swoim koszyczkiem:lol: :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Widać,że perfidnie chwali się swoim koszyczkiem:lol: :lol: :lol: Coż taka jego natura ;) Quote
Mysia_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ale Mikuś dba o swój koszyczek :loveu: moje psiaki już dawno by go zjadł :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zaba14 napisał(a):Coż taka jego natura ;) No no Mikuś w B&W;) Bardzo fajne zdjecia Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 zaba14 napisał(a):za życzenia Ziutku dziekuje :loveu: Mysia a no własnie gdzie ta wiosna? :placz: A słyszałam w RMFie że w tym roku wiosna przyjedzie na sankach :roflt: :roflt: Quote
zaba14 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Lucy* napisał(a):A słyszałam w RMFie że w tym roku wiosna przyjedzie na sankach :roflt: :roflt: ehh... miało byc ocieplenie od piątku tylko ciekawe ktorego :angryy: Lucy a Ty spac nie mozesz, hihi dobrze ze miałam głos wyłączony w telefonie :evil_lol: dzisiaj ja całą noc bede Cie meczyc, przygotuj sie :cool3: Wzrok zmęczonego życiem psa? I jak go nie kochac :loveu: moja kochana żabcia Dwa diabły śpią Quote
KaRa_ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Czym nieby mial się ten wzrok zmęczyć w tym zyciu ,chyba jedynie tym poniżej:lol: :lol: :lol: bo wiadomo spanie jest taaakie wyczerpujace:lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dwa diabły śpią i oba koniecznie na poduszeczce :evil_lol: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 http://img113.imageshack.us/img113/9572/1004178kopia9rg.jpg :angel: jakie lapunki Quote
zaba14 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Nikt sie o nas nie dopomina ale co mi tam :P Mikus i Oliwia Dzisiejszy spacerek Mikus i moj cien :) Piękny profil! Mikado Quote
zaba14 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 on nie ma linii :placz: Sniegi jeszcze nie stopnialy do konca.. CDN Quote
zaba14 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Oni tez pewnie poszliby na spacer zaznaczamy teren niuchamy kopiemy Quote
Mysia_ Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Widzę, że na Zaborzu roztopy :evil_lol: żeby Mikuś Ci się nie utopił, bo on taki malutki :) Quote
zaba14 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Widzę, że na Zaborzu roztopy :evil_lol: żeby Mikuś Ci się nie utopił, bo on taki malutki :) spokojnie on umie pływać :lol: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='zaba14']Patka naprawde? :) Szczery uśmiech Widzę, że Miukuś tak samo jak mój Shogun jest papierkożercą :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Wczoraj moja pani była w Katowicach na jakiejs wystawie psow rasowych (wr.. czuje sie niedowartościowany!) przyjechała i mowila o tych wszystkich rasowcach, a ja?-pomyslałem sobie... Jednak pomimo ze było tam tyle czworonogow moja Ania nie zapomniała o swoim biednym pokrzywdzonym kundelku i kupiła mi taka obrozke! gdy wyciagneła ja z plecaka od zaraz poprawiło mi sie sampoczucie. Dziś dostałem nowe posłanie, jestem niezadowolony! co to wogole jest! :angryy: moja podusie wyrzucili :placz: a byla taka miekka, moglem w niej kopac.. eh.. a teraz co mam? tez niby podusia, ale taka płaska zero komfortu, ale Ania mowi ze wyglada ładnie, a nie takie poszarpane cos co mialem wczesniej.. no tak wyglad warzniejszy nizeli -Ja! :angryy: Quote
Koma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='zaba14'] tylko dlaczego podłączyli Mikusia do prądu :bigcry: ;) Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='zaba14']Wczoraj moja pani była w Katowicach na jakiejs wystawie psow rasowych (wr.. czuje sie niedowartościowany!) przyjechała i mowila o tych wszystkich rasowcach, a ja?-pomyslałem sobie... Jednak pomimo ze było tam tyle czworonogow moja Ania nie zapomniała o swoim biednym pokrzywdzonym kundelku i kupiła mi taka obrozke! gdy wyciagneła ja z plecaka od zaraz poprawiło mi sie sampoczucie. Dziś dostałem nowe posłanie, jestem niezadowolony! co to wogole jest! :angryy: moja podusie wyrzucili :placz: a byla taka miekka, moglem w niej kopac.. eh.. a teraz co mam? tez niby podusia, ale taka płaska zero komfortu, ale Ania mowi ze wyglada ładnie, a nie takie poszarpane cos co mialem wczesniej.. no tak wyglad warzniejszy nizeli -Ja! :angryy: No no w tej obrozce wyglada sexi:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts