zaba14 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):A jak myslisz co jest u nas?? Miki ma jeszcze dlugie wlosy.......:evil_lol::evil_lol: Hihi aż wam wspolczuje :) a mnie sie kiedys marzył west :lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 zaba14 napisał(a):Hihi aż wam wspolczuje :) a mnie sie kiedys marzył west :lol: :lol::lol: Juz niedlugo idziemy sie sciac:evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A tak ogółem, jak moja praca z niemieckiego ;)?. Zapewne dobra nie była, bo ostatnio się obijam masakrycznie :oops:. Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Cimi napisał(a):A tak ogółem, jak moja praca z niemieckiego ;)?. Zapewne dobra nie była, bo ostatnio się obijam masakrycznie :oops:. Hmm... błędow troche było, ale plusa dostałam (bo my za to tylko plusy dostajemy) ;) dziekuje :P Quote
KaRa_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mi sie ten podrecznik do gegry bardzo podoba a szczegolnie rozszerzony:cool3: a cwiczen to nie mam:lol: Ale brudas:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 zaba14 napisał(a):Hmm... błędow troche było, ale plusa dostałam (bo my za to tylko plusy dostajemy) ;) dziekuje :P Spoks, nie ma za co ;). Wiedziałam, że będą błedy :lol:, matko jakiego ja mam lenia do szkoły :roll:. Quote
zaba14 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Gruba zaba i troszke dzisiejszego rannego spacerku Ta mala kropka to Mikado ;) Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ale pozy na lozku:evil_lol::evil_lol: Widac, ze Mikus lubi lezec Quote
XXL Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 oj zabka ostanio wasza galerye zaniedbywalem ale juz nadrabiam zaleglosci :D :p fajniuchne szeleczki ;) Quote
zaba14 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='XXL']oj zabka ostanio wasza galerye zaniedbywalem ale juz nadrabiam zaleglosci :D :p fajniuchne szeleczki ;) nie ładnie oj nie ładnie, od teraz musisz codziennie do nas wpadac hihi :P Quote
zaba14 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 warta no dobra dobra dosc tego dobrego, idziemy do domu? Quote
zaba14 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 PIKA napisał(a):jaki z niego klusek :lol: Wiadomo, zima :placz: ale powoli robimy coraz dluzsze spacerki :evil_lol: A tak na powaznie to wina oczywiscie rodzicow.. na nic tłumaczenia zeby go nie dokarmiali :diabloti: Hihi ale Myszy sie podoba :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 oczywiście, że mi się podoba :) mam sentyment do takich... :razz: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='zaba14'] warta no dobra dobra dosc tego dobrego, idziemy do domu? Jak cudnie :loveu: :loveu: :loveu: A ja zostalam oficjalnie zaproszona na te łąkowe spacery :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: Czuję się wyróźniona :eviltong: :p Buziak dla Was :buzi: Quote
zaba14 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Lucy*']Jak cudnie :loveu: :loveu: :loveu: A ja zostalam oficjalnie zaproszona na te łąkowe spacery :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: Czuję się wyróźniona :eviltong: :p Buziak dla Was :buzi: To ja sobie pozwole wrzucic stare zdjęcie, na rozcieplenie serc :P własnie z tych pól zmęczony pies to szczesliwy pies :P Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='zaba14']To ja sobie pozwole wrzucic stare zdjęcie, na rozcieplenie serc :P własnie z tych pól zmęczony pies to szczesliwy pies :P Jaka siwusia mordka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zaba14 napisał(a):To ja sobie pozwole wrzucic stare zdjęcie, na rozcieplenie serc :P własnie z tych pól zmęczony pies to szczesliwy pies :P Ależ trawka zieloniutka... wiosno gdzie jesteś??? :roll: Mikuś też pewnie chcę wiosnę :p Quote
zaba14 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 za życzenia Ziutku dziekuje :loveu: Mysia a no własnie gdzie ta wiosna? :placz: Quote
Mysia_ Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Po dzisiejszym dniu zaczynam wątpić czy ta wiosna kiedykolwiek przyjdzie :shake: Quote
zaba14 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Po dzisiejszym dniu zaczynam wątpić czy ta wiosna kiedykolwiek przyjdzie :shake: Coś dla Ciebie Jak coś to moge jeszcze cos dac :P Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 zaba14 napisał(a):Coś dla Ciebie Jak coś to moge jeszcze cos dac :P ania dawaj dawaj dawaj!:eviltong: az sie ciepło zrobiło ;) a mikus w okularkach wygląda bomba niczym star :loveu: Quote
zaba14 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Madziu proszę ;) Aniu idziesz?? a to stoi w ramce na półce :P chcemy wiosne Quote
Recommended Posts