Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Magda, a powiedz mi skąd imię Mikus? :)

Na poczatku mial byc Jerry lub Jimmy, ale dziadek mial trudnosci z wymowa i powiedzial zebysmy znalezli inne imie. W drodze do domu wszyscy w samochodzie wysleli i nagle mama wpadla na pomysl, aby nazywal sie Miki, bo wszystkie dzieci na M (Magda, Maciej) to trzecie tez bedzie na M.....:lol::lol:

Posted

[quote name='zaba14']Hihi dziekujemy, no to moze kilka fotek za czasow rudej mordki ;) tylko prosze sie ze mnie nie smiac :P

Pierwsze zdjecie Mikus w wieku hm.. okolo 4 lat

z Panem

Wakacje-Kamienna Góra

W Książu

i to też

Fotki z przed kilku lat ;)

Dobrze że powiedziałaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Powyprzytulać Mikusia proszę :)

Jak masz czas to wpadnij do mnie ;) sama go poprzytulasz :lol:

Pustki? i tak tu prawie nikt nie zagkąda :lol:

Posted

[quote name='zaba14']Mikus zmęczony po nauce

Żaba !! :nono: To chyba Ty powinnaś się uczyć !! Miki nie nadaje się na "ściąge" :evil_lol:

[quote name='zaba14']

Jakis problem?

Nowe szeleczk !!! Jak mu w nich pięknie :loveu: :loveu: :loveu: ale z niego gość :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jakie ma Mikuś śliczne szeleczki w kosteczki:cool3:
Tez mam taki podrecznik do gegry tylko ze ja mam i postawowy i rozszerzony na raz:lol:

Szeleczki nie sa w kosteczki :P są dokladnie takie :P
http://www.bocian.bazarek.pl/i/t/8576/2330/283/111786721343bae06cab98b.jpg

a co do geografii to ja juz mam drugi podrecznik w ciagu tej drugiej klasy :roll: i zaniedlugo szykuje sie trzeci :lol:

Lucy racja Mikus za duzy na sciage :P
Dzis mam sprawdzian z romantyzmu.. matko boska bedzie katastrofa :placz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tez mam taki podrecznik do gegry tylko ze ja mam i postawowy i rozszerzony na raz:lol:

Też mam ten podręcznik, ale dla mnie jest on beznadziejny :lol:. I ćwiczenia do tego też :lol:

Posted

Hm... tragicznie tak jak sie spodziewałam.. z polaka miał byc test wyboru a babka przyszla na lekcje i mowie" Dzis miał byc sprawdzian? tak? to wycignijcie karteczki bo zapomnialam" i zrobila normalne pytania. wrr.. ale cos tam napisałam, tylko, ze ona ocenia nas jak studentow, bo z takimi ma na codzien wiec czuje to cienko ...
a z biolii.. hm.. nie uczylam sie ale napisalam to co wiedzialam z lekcji i nie powinno byc zle ;)

za to jeszcze facet z histy zrobil nam kartkowke :D ale poszlo ogolnie okej :P

Posted

Wyglada na to, że zaczyna wszystko topniec (jak miło) mam nadzieje ze to juz bedzie skutecznie i wiecej sniegu w tym roku nie zobacze :P

W chwili obecnej spacerki sa straszne, pelno kaluz a pies z niskim podwoziem wyglada o tak:

Posted

zaba14 napisał(a):

W chwili obecnej spacerki sa straszne, pelno kaluz a pies z niskim podwoziem wyglada o tak:

A jak myslisz co jest u nas?? Miki ma jeszcze dlugie wlosy.......:evil_lol::evil_lol: