Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia sądzę że się z Toba umowi ;)

Hugo on teskni za Pancia jesli ta jest w pracy ;)

Kara a no własnie co do Dzamba to był ten stres że on przez 7 lat był psem wychowanym w srod doroslych ludzi. Moja ciocia dostała go jako szczeniaka od swojego chłopaka (obecnie męża) i Dzambus rusl, wychowywał sie w domu bez dzieci (takich malenkich) był wspanialy, bo w domu była osoba niepełnosprawna, nie chodzila i psiak uwielbiał koło niej sie kłaść, kiedy ciocia odeszła pies bardzo cierpiał, a teraz znow ma zajecie..

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):

Kara a no własnie co do Dzamba to był ten stres że on przez 7 lat był psem wychowanym w srod doroslych ludzi. Moja ciocia dostała go jako szczeniaka od swojego chłopaka (obecnie męża) i Dzambus rusl, wychowywał sie w domu bez dzieci (takich malenkich) był wspanialy, bo w domu była osoba niepełnosprawna, nie chodzila i psiak uwielbiał koło niej sie kłaść, kiedy ciocia odeszła pies bardzo cierpiał, a teraz znow ma zajecie..

Ma sie teraz z kim zajac mala Oliweczka:loveu:

Posted

Hihi dziekujemy, no to moze kilka fotek za czasow rudej mordki ;) tylko prosze sie ze mnie nie smiac :P

Pierwsze zdjecie Mikus w wieku hm.. okolo 4 lat

z Panem

Wakacje-Kamienna Góra

W Książu

i to też

Fotki z przed kilku lat ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu:

miłego weekendu :buzi:

ania, foty niesamowite :loveu:

Dziekujemy i wzajemnie :) widzialam ze mieliscie fajny spacerek :P z drugim francuzem i yorkiem ;) slicznie :P

A ten kwiatuszek w ktoryms sklepie widzialam hm... :P

Posted

zaba14 napisał(a):
Dziekujemy i wzajemnie :) widzialam ze mieliscie fajny spacerek :P z drugim francuzem i yorkiem ;) slicznie :P

A ten kwiatuszek w ktoryms sklepie widzialam hm... :P

spacerek udany nie powiem,kompleksów narobiłam sobie i gajce przy agacie bo on taki piekny i tyle siersci ma i wogóle...zastanawiam sie czy gajce kiedy tak siersc urosnie...:shake:

a kwiatuszek...dobrze widziałaś :lol:

Posted

Madzia, a Agata stosuje jakis kosmetykow do siersci Gucia? roznice widac to nie powiem, ale czego tu sie dziwic? siersc potrzebujue mnustwo czasu i tak juz zrobila sie lepsza, pamietasz ja w schronisku? włos taki rzadki był, a teraz? juz o wiele ładniejszy. Gaja juz swoje w życiu przeszła, teraz sie regeneruje :)

Kara hmm... powiem Ci szczerze, że Mikus to ma nawet juz zmarszczki :lol: ale to taki kochany staruszek jedyny w swoim rodzaju :P

Posted

zaba14 napisał(a):
Madzia, a Agata stosuje jakis kosmetykow do siersci Gucia? roznice widac to nie powiem, ale czego tu sie dziwic? siersc potrzebujue mnustwo czasu i tak juz zrobila sie lepsza, pamietasz ja w schronisku? włos taki rzadki był, a teraz? juz o wiele ładniejszy. Gaja juz swoje w życiu przeszła, teraz sie regeneruje :)

no nie powiem, jola mi teraz poradziła kosmetyki z allsystemu drogie wprawdzie ale opłaca sie bo są dosc wydajne i skuteczne, od kilku miesięcy stosujemy wit. z biotyną, len i odżywke z avonu, no ale jakos dalej mam niedosmak jej siersci :eviltong: aniu a czy jak gaja do was trafiła, to ciachałyście jej kudełki tez z długości czy tylko kołtunki wycinałyście?

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no nie powiem, jola mi teraz poradziła kosmetyki z allsystemu drogie wprawdzie ale opłaca sie bo są dosc wydajne i skuteczne, od kilku miesięcy stosujemy wit. z biotyną, len i odżywke z avonu, no ale jakos dalej mam niedosmak jej siersci :eviltong: aniu a czy jak gaja do was trafiła, to ciachałyście jej kudełki tez z długości czy tylko kołtunki wycinałyście?

Szczerze to nie wiem, ja przy Gaji nie skakałam :) podpytam, ale wiesz u nas nie ma czasu na to by psa ciąc, wiec raczej jak sie bierze nozyczki to tylko tnie sie kułtony, chyba że przy Gaji siedziało jakies dziecko i sie nudziło :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Szczerze to nie wiem, ja przy Gaji nie skakałam :) podpytam, ale wiesz u nas nie ma czasu na to by psa ciąc, wiec raczej jak sie bierze nozyczki to tylko tnie sie kułtony, chyba że przy Gaji siedziało jakies dziecko i sie nudziło :lol:

haha z tego co mi wiadomo siedziała przy niej natalia, ale moze akurat naszło ją jakieś twórcze działanie :eviltong:

Posted

Nie sądze, ale zawsze możesz ją zapytac :)

U mnie na osiedlu jest jeden owczarek francuski i powiem tak, kiedys był przepiekny swietna siersc dluga, zawsze uczesany, jakies 2 lata temu go obiecli i juz nie jest tak sliczny :) ten wlos sie dziwny zrobił :roll:

Posted

Dzien dobry! Nareszcie mialam czas troche zdjec poogladac, bo jakos nigdy nie moglam do was trafic:oops::oops: Mikus sliczny!

Pozdrowionka od Magdy i Mikusia;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie sądze, ale zawsze możesz ją zapytac :)

U mnie na osiedlu jest jeden owczarek francuski i powiem tak, kiedys był przepiekny swietna siersc dluga, zawsze uczesany, jakies 2 lata temu go obiecli i juz nie jest tak sliczny :) ten wlos sie dziwny zrobił :roll:

nie wiem jaki był jej stan (dł.siersci) kiedy do was trafiła, dlatego zastanawiam się, czy moze poprzedni własciciel jej nie ciachał dla własnej wygody...:shake: