zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a no ogonek ma ciekawy hehe ;) on zadnej rasy nie przypomina wiec mu nikt nie ciał hihi :) Biegne do Ciebie Zimno !! chodzmy do domu.. Prosze.. Już na klatce schodowej, trzeba odpocząc chwile bo jeszcze jedno pietro zostało Alez tu brudno.. idziemy do domu! :) Quote
Magda Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale duuzo foteczek:crazyeye: Trzeba bylo troche poczekac zanim sie zaladuja:lol: wszystkie sa super. Fajne macie tereny do biegania;) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :razz: ale smutny , oj co mu powiedziałaś :roll: Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 że jest neigrzeczny i go juz nie kocham :evil_lol: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :razz: ale smutny , oj co mu powiedziałaś :roll: On tropi zwierzyne. Quote
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='zaba14'] My nie musimy jezdzic az do Katowic aby sie wybiegac ;) Pijesz do mnie ?? :cool1: ALE MASZ TAM PIĘKNIE !!!!!! TO PRZYJADE JEDNAK DO TEGO ZABORZA :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 KaRa cii... narazie zadna sunia nie ma cieczki :multi: Lucy zapraszam na zaborze to jest poczatek łąki .. a konca i tak nie widać :lol: Quote
zaba14 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Zapraszamy ;) Prawda że ładnie? ;) niby miasto, a jednak wieś ;) hihi i z innej beczki Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hej!! Łojojo ale sie tu artystycznie zrobiło:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='zaba14'] a to gdzie?jak pieknie?:loveu: to tam koło schroniska?:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale siuuper zdjecia :loveu: miałam co nadrabiac :lol: Quote
zaba14 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a to gdzie?jak pieknie?:loveu: to tam koło schroniska?:eviltong: nie ;) do schroniska od tego miejsca byłoby jakies dobre 30-40 minut .. te łąki się łączą, są bardzo rozległe :) Daga to tak jest jesli sie opuszcza ;) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Żaba kto by pomyślał, że na Zaborzu takie widoczki macie :cool3: Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']Żaba kto by pomyślał, że na Zaborzu takie widoczki macie :cool3: jakies aluzje :lol: :mad: jeszcze troszke zdjec ;) bo ciut mi sie ich nacykało :roll: Wiadomo że jestem rozpieszczony :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 lubię sobie porozmawiać ee.. a to w zasadzie to ja nie wiem co to... :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jeee jakie sliczne zdjęcia Mikusia, jaki ona ma słodki pycholek, prosze go wycałowac i wymiziac bo az sie prosi :loveu: Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Oczywiscie wycałuje i wymizam ;) on to lubi :lol: i przekaze ze to od cioci Dagi.. Wczoraj mnie ciut zaskoczył ;) byliśmy sami w domu puściłam muzke dość głośno bo sprzatałam ;) psiak pomimo hałasu spał w moim pokoju na łóżku w pewnym momencie zadzwonił dzwonek...-mama. Pies spi.. dzwonka nie słyszał :crazyeye: mama wchodzi, pies dalej śpi :crazyeye: musiałam krzykac, ze Pani przyszła, on wtedy leniwie podniusł głowe jakby niedowierzał, popatrzył no i wstał i dopiero po 5 minutach doszedł do siebie i przywitał mame :lol: :lol: czasem jest niesamowity :P Moja Oliwia :) Oliwia i Dzambus Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale sliczna Oliwicia :iloveyou: moj takie "zacofanie" w witaniu ma wtedy kiedy jest sam w domku przez dłuzszy czas i zanim sie wybudzi i wstanie, to czasem lezy na miejscu i czeka az ty do niego przyjdziesz i sie z nim przywitasz :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale sliczna Oliwicia :iloveyou: moj takie "zacofanie" w witaniu ma wtedy kiedy jest sam w domku przez dłuzszy czas i zanim sie wybudzi i wstanie, to czasem lezy na miejscu i czeka az ty do niego przyjdziesz i sie z nim przywitasz :evil_lol: hehe.. faceci :lol: to jeszcze troszke Oliwci :P CDN ;) Quote
BoJa2 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='zaba14']jakies aluzje :lol: :mad: jeszcze troszke zdjec ;) bo ciut mi sie ich nacykało :roll: Nad czym Mikuś tak duma?? Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Oliweczka jest śliczniutka dziewczynka a jakiego ma kompana zabaw:loveu: Quote
Recommended Posts