Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']:-o Ale duzo tego sniegu:-o Mikus to jak krecik pewnie nim kopie, bo on taki malutki:lol:

Mikus nie kopie w sniegu oj nie.. ;) chodzi tylko po udeptanych ściezkach :lol:

[quote name='Tara']Uwielbiam zdjęcia Mikusia pozdrawiam WAS ;)
Dziekujemy i zapraszamy ponownie ;)

[quote name='Honey']http://img444.imageshack.us/img444/3149/10034860tl.jpg

Koteczek, hi hi :lol:
Ile ma lat?

Pozdrawiam!
Według obliczeń ... w tym roku w wakacje skonczy 15 :evil_lol:

Wygrzebałam coś z ostatniej zimy... :)

Byc moze dzis nacykam jakies foteczki... słoneczko wyszło więc powinny być ładne :P

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

Honey, a dziekujemy spacerek się nawet udał ;)

Kara wracając do bałwanów, przed wczoraj na osiedlu stały 3 a własciwie 4 bałwany, Pani bałwan jej maż pan bałwan ich dziecko bałwanątko no i... bałani piesek.. Mikus uradowany myslał że obsika bałwana biegnał w ich strone po czym natknął sie na sniegowego psa... podkulił ogon i wrocił do mnie :evil_lol: .. było to wczesnym rankiem :)

A oto kilka fotek z dziś jutro wrzucę resztę ;)

Co jest w oddali?

Mały krajobraz

Posted

Tyle sniegu to pewnie lapki mu marzna;) To ja chce zdjecia balwaniej rodziny! Pamietam jak bylam zima sanatorium to kazali nam w ciagu godziny zrobic ze sniegu artydzielo, to moja grupa ulepila gostka na fotelu z psem kolo jego nogi:lol: i bardzo ladnie wyszlo:cool3:

Posted

No niestety ale bałaniej rodziny nie mam :( to było wczesnym rankiem, przed szkołą wiec aparatu nie brałam ;) a wiadomo, że takie coś nie przetrwa zbyt długo na osiedlu... :(

CDN :)

Posted

Nioe boisz sie,ze Mikus wejdzie na ten lod??? Fajnie macie tyle sniegu u mnie to resztki zostaly, a psy moje bardzo lubia bawic sie w sniegu;) Ladne widoki tam u ciebie

Posted

Kara, Mikus jest dosc karnym psem wystarczy głosniej cos powiedziec i natychmiast wraca ;) i nigdy jeszcze nie probował wejsc na lod do wody owszem, ale na lod nie ;)

Pika w koncu Zaborze :evil_lol: :evil_lol: a tak poważnie zima potrafi być piękna ;)

Posted

Kilka nowych zdjęć, po mimo, ze nikt nas nie ogląda :angryy:

Mikus mol książkowy

Rudy pozuje w czerni

Ten starszy Pan lubi wygodę ;)

Chyba ma dość zdjęć

HiHi

Posted

A może już wstaniemy?

a kuku

Mam nowe szeleczki :P

Mikuś ostatanio zrobił się niegrzeczny :-( W zeszłym tygodniu musiał zostać sam na jakies 9 godzin nie szczekał, bo sąsiedzi by się skarzyli ;) ale czasem zdazy się że wszyscy mają do rpacy na rano ;) i pies niestety ale musi pozostac samiutki w domu. Wskoczył jak zawsze na parapet oblizał szybe :mad: pożniej ściągnął wszystkie moje maskotki z parapetu i z fotela połozył je na środku dywana potem jeszcze doniusł swoje zabawki a na końcu jeszcze zrzucił poduszki z tapczana no i rozkopał cały koc... :mad: :mad: :mad: :mad: jednym słowem zrobił bałagan, a nigdy tego nie robil :shake: :angryy:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='zaba14']
Mikuś ostatanio zrobił się niegrzeczny :-( W zeszłym tygodniu musiał zostać sam na jakies 9 godzin nie szczekał, bo sąsiedzi by się skarzyli ;) ale czasem zdazy się że wszyscy mają do rpacy na rano ;) i pies niestety ale musi pozostac samiutki w domu. Wskoczył jak zawsze na parapet oblizał szybe :mad: pożniej ściągnął wszystkie moje maskotki z parapetu i z fotela połozył je na środku dywana potem jeszcze doniusł swoje zabawki a na końcu jeszcze zrzucił poduszki z tapczana no i rozkopał cały koc... :mad: :mad: :mad: :mad: jednym słowem zrobił bałagan, a nigdy tego nie robil :shake: :angryy:

Pozdrawiam

To jakaś plaga :lol: Duzo ostatnio słyszałam od znajomych że właśnie pies który był grzeczny.. nagle zaczyna szaleć ;) Moja Sarka od małego jak ja mam nic słownie - NIC - nie zniszczyła a w ciągu ostatnich kilku dni zjadła moje słuchawki od playera (wiem że nie były one najlepszej jakości no ale ...:mad:) , włochaty długopis , kilka drewnianych mikołajów z okna i świeczke... :mad: nie kumam tego zachowania :hmmmm:

A Mikuś jak zawsze i niezmiennie cudownie przystojny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiu dawno Cie u nas nie było ;)

Lucy a wiadomo, że przystojniak, chcesz sie z nim umowic? obmysle cene i dam Ci znac :P moge isc na ugodne :evil_lol:
A z tym niszczeniem to nie wiem, Twoja Sarcia pewnie dzwonila do rudego i mu takie pomysły dała! :mad:

Posted

[quote name='Lucy*']Z pewnością... bo Sarka to burak :lol:

A tak z innej beczki !!! MIKI NA PREZYDENTA

Jestem pod wrazeniem :cool3:

Buziak dla Lucy :buzi: