zaba14 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Lucy* napisał(a):Genowefciu .. to Ty ?? :lol: :lol: :lol: HeHe :) taa... Genowefcia ;P Dlaczego wy sie z niego smiejecie? :WTF: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='zaba14']Dziękujemy wszystkim za życzenia! :great: Mikuś wczoraj nas wszystkich zaskoczył :) wpadła do mnie koleżanka dosłownie na kilka sekund więc nie zamkneła za sobą drzwi... gdy juz poszła robiłam to co miałam robic.. karpie, ale gdy już skończyłam chciałam wyjść z psem na spacer więc go wołam, a psa ani widu, ani słychu :eviltong: więc zeszłam na podwórko i co widzę? hasającego rudaska :baddevil: miałam ochotę go udusić, sąsiadka mówiła że siedział pod ich drzwiami bo... ich suczka ma cieczkę :motz: wrr... mała wredna męda... Po kolacji zaczełam z mamą sprzątać, a co rudy zrobił? pierwszy odpakował swój prezęt, chyba wyczuł, że to własnie jego paczuszka .. :) Mikus z obsadą... i cos innego :) iii jak Mikus pieknie wystrojony :D i z jaka pasja prezencik otwieral sama radosc :D Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Coraz bardziej siwy pyszczek ma Mikuś;) Ale siwizna dodaje mu uroku takiego twardziela:eviltong: Quote
Lucy* Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Mikuś... jaki kontemplujący... :loveu: :loveu: a co kontemplował ??? Quote
marlena924 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Śliczna psina. Moje zyczonka noworoczne-skromne ale szczere ;-) Quote
zaba14 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 [quote name='Lucy*']Mikuś... jaki kontemplujący... :loveu: :loveu: a co kontemplował ??? a nie wiem :diabloti: Rzeczywiscie Kara Mikus ma coraz wiecej tych siwych włoskow.. ;) ale cóz, wiekowy psiak z niego jest w koncu :p Dziękuje wszystkim za życzonka, chociaż Mikus pewnie ma nadzieję, że dzisiejsza noc będzie taka jak kazde inne, cicha i spokojna... ale niestety, jeszcze nie wie, że spędzi ją w łazience za klozetem :-( A to fotki z dzisiaj... troszke śniegu u nas jest :evil_lol: a tak powaznie to masakrycznie, ani chodzic sie normalnie nie da, a co dopiero temu kurduplowi? chocia wiem jak go zmęczyc :diabloti: :diabloti: jesli wstawie go w głęboki snieg to troszke mu zajmuje się wydostanie :p zaniedługo nie bedzie chciał ze mną wychodzic :eviltong: Sik sik i do domu Nie no jeszcze troszke powęsze Poszedł w siną dal... Troszke odgarniania będzie :diabloti: Kurcze zimny ten śnieg Czy tak musi byc? Wle grzac tyłek w domu Nienawidze Cie Aniu!! :angryy: haha :diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ale duzo sniegu macie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zeby Ci sie Mikus w tym sniegu nie zgubil:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zaba14 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Kara jesli lubisz snieg to ja Ci go chętnie nawet cały oddam ;) zdecydowanie jest go za duzo, paralizuje tylko i wyłącznie drogi :angryy: Quote
KaRa_ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 zaba14 napisał(a):Kara jesli lubisz snieg to ja Ci go chętnie nawet cały oddam ;) zdecydowanie jest do za duzo, paralizuje tylko i wyłącznie drogi :angryy: A nie dzieki mi wystarczy te moje 8-10cm sniegu:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 A no Zabrze sparaliżowane totalnie przez ten śnieg :/ Że Mikusia w śniegu to nic dziwnego, bo on taki malutki :) Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
zaba14 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziekuje za życzonka ;) Sylwestra przezylismy :diabloti: Mikuś bał się jak co roku, ale znacznie mniej, pomimo, że nie dostał żadych środkow, nawet nie leżał przerazony w łazience tylko przy moim łóżku. Moze on głuchnie? ;) tylko, że gdy ktoś otiera lodowkę to pies jest pierwszy :mad: Na spacerku bylismy przed 3 i tez kilka strzałów było slychać, w sumie ciągnął do domu, ale nie z takim spidem co kiedyś, nawet zdazył sie załatwic.. ;) Quote
Lucy* Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 zaba14 napisał(a):Na spacerku bylismy przed 3 i tez kilka strzałów było slychać, w sumie ciągnął do domu, ale nie z takim spidem co kiedyś, nawet zdazył sie załatwic.. ;) Czy on to robił w biegu :crazyeye: :crazyeye: ?? Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Kilka fotecek :P Te robiła Bogusia (Godelaine) na spotkaniu w Zabrzu Ale on juz jest siwiutki :P zamyslenie Rudy i jesien Za oknem... wiec zamiast na spacer wolimy polezec na parapecie Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='zaba14'] Za oknem... :crazyeye::crazyeye: przez okno widac snieg, a jak się wychodzi to on od razu topnieje? :-o:-o Quote
zaba14 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: przez okno widac snieg, a jak się wychodzi to on od razu topnieje? :-o:-o Fajnie by było... :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :-o Ale duzo tego sniegu:-o Mikus to jak krecik pewnie nim kopie, bo on taki malutki:lol: Quote
Recommended Posts