Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Dziękujemy wszystkim za życzenia! :great:

Mikuś wczoraj nas wszystkich zaskoczył :) wpadła do mnie koleżanka dosłownie na kilka sekund więc nie zamkneła za sobą drzwi... gdy juz poszła robiłam to co miałam robic.. karpie, ale gdy już skończyłam chciałam wyjść z psem na spacer więc go wołam, a psa ani widu, ani słychu :eviltong: więc zeszłam na podwórko i co widzę? hasającego rudaska :baddevil: miałam ochotę go udusić, sąsiadka mówiła że siedział pod ich drzwiami bo... ich suczka ma cieczkę :motz: wrr... mała wredna męda...

Po kolacji zaczełam z mamą sprzątać, a co rudy zrobił? pierwszy odpakował swój prezęt, chyba wyczuł, że to własnie jego paczuszka .. :)

Mikus z obsadą...

i cos innego :)

iii jak Mikus pieknie wystrojony :D i z jaka pasja prezencik otwieral sama radosc :D

Posted

[quote name='Lucy*']Mikuś... jaki kontemplujący... :loveu: :loveu: a co kontemplował ???

a nie wiem :diabloti:

Rzeczywiscie Kara Mikus ma coraz wiecej tych siwych włoskow.. ;) ale cóz, wiekowy psiak z niego jest w koncu :p
Dziękuje wszystkim za życzonka, chociaż Mikus pewnie ma nadzieję, że dzisiejsza noc będzie taka jak kazde inne, cicha i spokojna... ale niestety, jeszcze nie wie, że spędzi ją w łazience za klozetem :-(

A to fotki z dzisiaj... troszke śniegu u nas jest :evil_lol: a tak powaznie to masakrycznie, ani chodzic sie normalnie nie da, a co dopiero temu kurduplowi? chocia wiem jak go zmęczyc :diabloti: :diabloti: jesli wstawie go w głęboki snieg to troszke mu zajmuje się wydostanie :p zaniedługo nie bedzie chciał ze mną wychodzic :eviltong:

Sik sik i do domu

Nie no jeszcze troszke powęsze

Poszedł w siną dal...

Troszke odgarniania będzie :diabloti:

Kurcze zimny ten śnieg

Czy tak musi byc?

Wle grzac tyłek w domu

Nienawidze Cie Aniu!! :angryy:

haha :diabloti:

Posted

zaba14 napisał(a):
Kara jesli lubisz snieg to ja Ci go chętnie nawet cały oddam ;) zdecydowanie jest do za duzo, paralizuje tylko i wyłącznie drogi :angryy:

A nie dzieki mi wystarczy te moje 8-10cm sniegu:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Dziekuje za życzonka ;)
Sylwestra przezylismy :diabloti: Mikuś bał się jak co roku, ale znacznie mniej, pomimo, że nie dostał żadych środkow, nawet nie leżał przerazony w łazience tylko przy moim łóżku. Moze on głuchnie? ;) tylko, że gdy ktoś otiera lodowkę to pies jest pierwszy :mad:
Na spacerku bylismy przed 3 i tez kilka strzałów było slychać, w sumie ciągnął do domu, ale nie z takim spidem co kiedyś, nawet zdazył sie załatwic.. ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Na spacerku bylismy przed 3 i tez kilka strzałów było slychać, w sumie ciągnął do domu, ale nie z takim spidem co kiedyś, nawet zdazył sie załatwic.. ;)

Czy on to robił w biegu :crazyeye: :crazyeye: ??

Posted

Kilka fotecek :P
Te robiła Bogusia (Godelaine) na spotkaniu w Zabrzu
Ale on juz jest siwiutki :P

zamyslenie

Rudy i jesien

Za oknem...

wiec zamiast na spacer wolimy polezec na parapecie