Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabryjella nasi sąsiedzi nigdy nie skarzyli sie na naszego psa, a powiem szczerze ze mam upierdliwych ludzi na pietrze.. ;) nie no.. w całym bloku, generalnie jest tak jak powinno być, Ty nie przeszkadzasz im, a oni Tobie, jesli Miki by wył tak że oni by to słyszeli to jednym słowem chyba musiałabym sie z psem wyprowadzić :lol:
Psa mamy 10 lat teraz bedzie szedł 11 a on zostaje w domu sam po 4-8 godzin dziennie wiec wszystko jest okej, mam inteligetnego psa i wyje tylko na komende.. albo wtedy gdy chce mnie zaczepic.. ;)

Alicja kolędy? chyba tak, raz gdy przyszedł ksiądz do nas na kolede to Mikus dał niezla serenade, my sie modliliśmy a pies w tym momecie poszedl do kuchni i zaczał wyć... i w sumie nikt z nas nie wiedział czy ma byc spokojny i skupiony czy dac sie ponies emocja i zacząć się smiac... ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Kuba szedł do komunii to mieliśmy królcia ,, no i jak była kolęda to Max zaczął księdzu obskubywać sutanne :oops: , ale gościu był spoko / akurat uczył Kubę też w szkole/i wziął królcia na ręce , a sam już nawet nie jest księdzem 8)

Posted

Mikus kiedys wszedl pod sutanne księdzu :lol:

Dzisiejsza noc była nieprzespana, i chyba najstarsznieja ktora przezylismy .. w nocy mieliśmy pożar pietro niżej, wszystko trwało około 2 h... niedawno włączyli prąd, nie wiedziałam co mam robić, tata zabezpieczał drzwi brat wzywał strać i otwieral okna, jak to dobrze ze oni byli w domu, bo czasem jestem sama... zielonego pojecia nie mam co ja bymz robila spanikowała, Mikus siedzial ze mna i trzasl sie chyba tak samo mocno jak ja...

Posted

A no dobrze ;)
I przede wszystki wielkie ukłony dla byłego własciciela Mikiego, bo sąsiad pomimo że dym był wręcz czarny na korytarzu i bardzo duszący zapukał do naszych drzwi.. tylko raz bo trudno było byc dluzej na koryatarzu bez maski! ale po tym raz zapukanym incydencie pies zaczął szczekac i nie przestał do poki ojciec nie wyszedl z łóżka, i własnie tato chwali psa, bo gdyby nie on to stwierdzil "pomyslałbym ze to sen" ;)

Posted

A wiecie jak ładnie odwdzięczyłam się Mikiemu? Zabrałam go do weterynarza :lol: :lol: :lol: jak zobaczył gdzie go niose to zaczał sie wyrywać 8) haha ale jestem wredna.. ;)

Jak on ładnie sobie śpi ;)

No co powiesz? Co robimy?

Pobawmy się!

zniszcze go!

Posted

hahah Mikus a ty nie masz gdzie włazić. Tylko do skrzyni na pościel. MOja panienka kiedyś też tak probowała włazić co gorsza udało jej sie... :lol:

Posted

agabass napisał(a):
ale było gorąco ochocho dobrze ze jestecie tacy dzielni fajne fotki a do kogo Miki tak wył

Opowiadałam mu o Sarze od Lucy i facet az zaczał do niej płakac.. ;) tylko jeszcze nie pytał jak Sara wygląda :lol:

Posted

[quote name='zaba14'][quote name='agabass']ale było gorąco ochocho dobrze ze jestecie tacy dzielni fajne fotki a do kogo Miki tak wył

Opowiadałam mu o Sarze od Lucy i facet az zaczał do niej płakac.. ;) tylko jeszcze nie pytał jak Sara wygląda :lol:

Jak on tak wyje do mojej Sarci to trzeba mu ją pokazać :lol: ..

Oto ona w całej okazałości.. 8) :lol: :lol:

MIKI ... ZAWYJ JESZCZE RAZ... 8)

Posted

Lucy* napisał(a):
Miki co porabiasz :lol: :lol: Odkrywasz jakieś nowe zakątki ?? :lol: :lol:

Jakas sugestia? do wczorajszego wiatru? Nie martw sie Lucy Mikus jest mały ale silny pokona nawet wichurę :) tylko nie wiedział jak ma sie załatwic, wiatr mu wiał w ten jego tyłek i sie obracał cały czas ;)