zaba14 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Gabryjella nasi sąsiedzi nigdy nie skarzyli sie na naszego psa, a powiem szczerze ze mam upierdliwych ludzi na pietrze.. ;) nie no.. w całym bloku, generalnie jest tak jak powinno być, Ty nie przeszkadzasz im, a oni Tobie, jesli Miki by wył tak że oni by to słyszeli to jednym słowem chyba musiałabym sie z psem wyprowadzić :lol: Psa mamy 10 lat teraz bedzie szedł 11 a on zostaje w domu sam po 4-8 godzin dziennie wiec wszystko jest okej, mam inteligetnego psa i wyje tylko na komende.. albo wtedy gdy chce mnie zaczepic.. ;) Alicja kolędy? chyba tak, raz gdy przyszedł ksiądz do nas na kolede to Mikus dał niezla serenade, my sie modliliśmy a pies w tym momecie poszedl do kuchni i zaczał wyć... i w sumie nikt z nas nie wiedział czy ma byc spokojny i skupiony czy dac sie ponies emocja i zacząć się smiac... ;) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Jak Kuba szedł do komunii to mieliśmy królcia ,, no i jak była kolęda to Max zaczął księdzu obskubywać sutanne :oops: , ale gościu był spoko / akurat uczył Kubę też w szkole/i wziął królcia na ręce , a sam już nawet nie jest księdzem 8) Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Mikus kiedys wszedl pod sutanne księdzu :lol: Dzisiejsza noc była nieprzespana, i chyba najstarsznieja ktora przezylismy .. w nocy mieliśmy pożar pietro niżej, wszystko trwało około 2 h... niedawno włączyli prąd, nie wiedziałam co mam robić, tata zabezpieczał drzwi brat wzywał strać i otwieral okna, jak to dobrze ze oni byli w domu, bo czasem jestem sama... zielonego pojecia nie mam co ja bymz robila spanikowała, Mikus siedzial ze mna i trzasl sie chyba tak samo mocno jak ja... Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Straszne przeżycie.... dobrze że macie to już za sobą :calus: i nic się poważnego nie stało :angel: :angel: Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 A no dobrze ;) I przede wszystki wielkie ukłony dla byłego własciciela Mikiego, bo sąsiad pomimo że dym był wręcz czarny na korytarzu i bardzo duszący zapukał do naszych drzwi.. tylko raz bo trudno było byc dluzej na koryatarzu bez maski! ale po tym raz zapukanym incydencie pies zaczął szczekac i nie przestał do poki ojciec nie wyszedl z łóżka, i własnie tato chwali psa, bo gdyby nie on to stwierdzil "pomyslałbym ze to sen" ;) Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 No to na cześć Mikuli - PSA RATUNKOWEGO :BIG: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 A wiecie jak ładnie odwdzięczyłam się Mikiemu? Zabrałam go do weterynarza :lol: :lol: :lol: jak zobaczył gdzie go niose to zaczał sie wyrywać 8) haha ale jestem wredna.. ;) Jak on ładnie sobie śpi ;) No co powiesz? Co robimy? Pobawmy się! zniszcze go! Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Czy to już było po weterynarzu .. czy jeszcze przed 8) 8) Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Lucy* napisał(a):Czy to już było po weterynarzu .. czy jeszcze przed 8) 8) zdjecia? hehe z przed 3 dni ;) Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 :klacz: wielkie brawa dla bohateraa!! :klacz: teraz odpocztywa :lol: :angel: chyba mu za wygodnie tez tak chce! Quote
Agga Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 hahah Mikus a ty nie masz gdzie włazić. Tylko do skrzyni na pościel. MOja panienka kiedyś też tak probowała włazić co gorsza udało jej sie... :lol: Quote
agabass Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ale było gorąco ochocho dobrze ze jestecie tacy dzielni fajne fotki a do kogo Miki tak wył Quote
zaba14 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 agabass napisał(a):ale było gorąco ochocho dobrze ze jestecie tacy dzielni fajne fotki a do kogo Miki tak wył Opowiadałam mu o Sarze od Lucy i facet az zaczał do niej płakac.. ;) tylko jeszcze nie pytał jak Sara wygląda :lol: Quote
Lucy* Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='zaba14'][quote name='agabass']ale było gorąco ochocho dobrze ze jestecie tacy dzielni fajne fotki a do kogo Miki tak wył Opowiadałam mu o Sarze od Lucy i facet az zaczał do niej płakac.. ;) tylko jeszcze nie pytał jak Sara wygląda :lol: Jak on tak wyje do mojej Sarci to trzeba mu ją pokazać :lol: .. Oto ona w całej okazałości.. 8) :lol: :lol: MIKI ... ZAWYJ JESZCZE RAZ... 8) Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Miki co porabiasz :lol: :lol: Odkrywasz jakieś nowe zakątki ?? :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Lucy* napisał(a):Miki co porabiasz :lol: :lol: Odkrywasz jakieś nowe zakątki ?? :lol: :lol: Jakas sugestia? do wczorajszego wiatru? Nie martw sie Lucy Mikus jest mały ale silny pokona nawet wichurę :) tylko nie wiedział jak ma sie załatwic, wiatr mu wiał w ten jego tyłek i sie obracał cały czas ;) Quote
asiunia Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='zaba14']Specialnie dla Sarci ;-) Hej!! Mikuś artysta:-D Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Mikuś artysta:-D;-) Pavarotti Quote
zaba14 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 No to kilka fotek Mikiego ;-) Uśmiech :haha: Pluto kombinator Eee... ja tutaj spałam, ale on mnie obudzil :sabber: CDN :) Quote
zaba14 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Ojj... Mikus jest na was zły... Quote
Lucy* Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Jaki fajny ... :angel: najpierw udaje ze taki niby delikatny i czuły i słodziutki :flasings: a potem... proszę... wychodzi natura macho :wink: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Mikuś :angel: jaki on jest słodziutki i kochaniutki :kiss: Quote
zaba14 Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Mikus dziękuje za komplementy ;) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='zaba14']Ojj... Mikus jest na was zły... o ranyśku jaki on groźny ;-) Quote
Recommended Posts