Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 No i co u naszej ulubionej Żabci i ulubionego Mikulińskiego ?? :lol: :lol: Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 XXL napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Aggus ,typowy facet-pewnie tak :wink: ee? Hej!! Tez Cie kocham :lol: 8) Quote
zaba14 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Lucy* napisał(a):No i co u naszej ulubionej Żabci i ulubionego Mikulińskiego ?? :lol: :lol: U Zabci normalnie super.. ha ha.. a u Mikiego? hm... dobrze, ale znow sie zakochal.. (chyba ma to po włascicielce) :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 zaba14 napisał(a):Lucy* napisał(a):No i co u naszej ulubionej Żabci i ulubionego Mikulińskiego ?? :lol: :lol: U Zabci normalnie super.. ha ha.. a u Mikiego? hm... dobrze, ale znow sie zakochal.. (chyba ma to po włascicielce) :oops: no bo pies się upodabnia do właściciela to i on się zakochał, skoro pańcia cała w skowronkach :lol: :lol: a to może jakieś zdjęcia z tej okazji :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 tak, dam jutro... nie ide do szkoly to moze wybiore sie z psem na spacer i cos pocykam... 8) Quote
Koma Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 O jak ja dawno do Mikusia nie zaglądałam :roll: Tylko fotek coś mało ;) zaba14 napisał(a): Śliczny lisek! :angel: :angel: :angel: Quote
zaba14 Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Zdjec ze spacerku nie mam bo bylo jakos tak nieladnie... ale za to mam cos takiego Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 zaba14 napisał(a):Zdjec ze spacerku nie mam bo bylo jakos tak nieladnie... ale za to mam cos takiego :lol: :lol: oj chyba była kąpiel :wink: Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 A no niestety była :( tutaj niczego niespodziewający sie Mikus a tutaj juz sie czołgał do łazienki, niestety na zdjęciu tego nie widać ;) a tutaj mi sie podoba ;) myju myju cdn Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 :lol: :lol: no widzisz po co Mikusia kąpałaś jak on sam się potrafi umyć :wink: :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: no widzisz po co Mikusia kąpałaś jak on sam się potrafi umyć :wink: :lol: :lol: Bo był brutny i sie nie mył :lol: zwroc uwage na jego łapy na pierwzym zdjęciu 8) a tutaj dzis bylismy na spacerku, krotki poniewaz, ani ja ani Mikus nielubimy zimy ;) Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 a takie cudenko mnie odwiedziło... Diana :) Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Oj łapki faktycznie nie pierwszej czystości :wink: :lol: Ozzy był czyściutki jak spadł świeży śnieg a teraz wszędzie ma plamki z sadzy :-? a białe miejsca na łapkach sa szaro bure :( .Co do lubienia ,ja lubię zimę przez chwilkę , Ozzy chyba bardziej niż trochę bo szaleje na sniegu .Ale tak faktycznie to chyba trzeba będzie pomysleć o ubranku :-? dla piesa Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 No tak Twoj Ozzy ma całkiem inna siersc niz moj rudasek... a ze jeszcze lubi szalec w sniegu to koniecznie jakiś kubrak.. i do zabawy.. ;) Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 zaba14 napisał(a):Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy: :lol: :lol: ale artystka :wink: Quote
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):zaba14 napisał(a):Zdjec ze spacerku nie mam bo bylo jakos tak nieladnie... ale za to mam cos takiego :lol: :lol: oj chyba była kąpiel :wink: A tam kąpiel.. Ania magiel Mikusiowi robiła :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 zaba14 napisał(a): a takie cudenko mnie odwiedziło... Diana :) PIĘKNA ZIMA :angel: :angel: I PIĘKNA PSINA :angel: :angel: Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Diana z tyłu wyglada jak mega wiewiórka :lol: Mikuś jak zawsze dostojny :D Quote
BoJa2 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):zaba14 napisał(a):Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy: :lol: :lol: ale artystka :wink: Kto tą pannę tak rozbestwił??? :roll: :D Quote
zaba14 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):zaba14 napisał(a):Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy: :lol: :lol: ale artystka :wink: Kto tą pannę tak rozbestwił??? :roll: :D oj nie wiem :lol: Wczoraj Mikus mnie zaskoczył, siedziałam jak co wieczór na GG i prawie jak zawsze ;) rozmawiałam z Lucy (tak tak naszą Lucy) a że było już pożno, a w domu byłam tylko z psem i nie miał kto pościelić mi łożka odeszłam na momęt od komputera i wysunełam szuflade z pościlą ale cos przykłuła moja uwage przy komputerze podeszłam i usiadłam... po chwili jednak wstałam i co ujzałam? Mojego psa w szufladzie na posiel.. nic w tym dziwnego bo ta bestia jest rozwydzona, ale w tym cały sęk, że od kiedy mamy to łóżko Mikus strasznie bał sie tej OGROMNEJJ, SYCZĄCEJ,WWRCZĄCEJ .. szuflady :lol: wiec moj psiak stary cep, przełamał swoj lęk, a tutaj foteczki... Co Ty tam robisz? Ee.. no nic poszczekam troszkę Nie lubie was! Przepraszam, zobaczcie jaki jestem niewinny! CDN :) Quote
Lucy* Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 No tak ... ja juz wiedziałam o tym ZDARZENIU od wczoraj :D :D ale żeby aż tak ?? :o :o Mikuli się nie przełamał .. on się złamał :o i nawet się połozył w tej szufladzie ?? :lol: :roflt: :roflt: I zawył hahahaha !! No i na co to przychodzi psinie w wieku dojrzałym.. ?? Muszę z niego wziąć przykład.. trza mi zdojrzeć i zmężnięć jak Mikuli 8) 8) 8) Quote
zaba14 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Lucy jednak jutro ja ide z nim do weta, wiec sadze ze on nigdy nie zmadrzeje, ani nie zmeznieje.. ;) to bedzie naprawde masakra, a w dodatku zapodzialam gdzies kaganiec :( mowilas o wyciu to masz kilka zdjec z wczoraj ;) Quote
Recommended Posts