Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucy* napisał(a):
No i co u naszej ulubionej Żabci i ulubionego Mikulińskiego ?? :lol: :lol:

U Zabci normalnie super.. ha ha.. a u Mikiego? hm... dobrze, ale znow sie zakochal.. (chyba ma to po włascicielce) :oops:

Posted

zaba14 napisał(a):
Lucy* napisał(a):
No i co u naszej ulubionej Żabci i ulubionego Mikulińskiego ?? :lol: :lol:

U Zabci normalnie super.. ha ha.. a u Mikiego? hm... dobrze, ale znow sie zakochal.. (chyba ma to po włascicielce) :oops:

no bo pies się upodabnia do właściciela to i on się zakochał, skoro pańcia cała w skowronkach :lol: :lol:

a to może jakieś zdjęcia z tej okazji :lol: :lol:

Posted

A no niestety była :(
tutaj niczego niespodziewający sie Mikus

a tutaj juz sie czołgał do łazienki, niestety na zdjęciu tego nie widać ;)

a tutaj mi sie podoba ;)

myju myju

cdn

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: no widzisz po co Mikusia kąpałaś jak on sam się potrafi umyć :wink: :lol: :lol:

Bo był brutny i sie nie mył :lol: zwroc uwage na jego łapy na pierwzym zdjęciu 8)

a tutaj dzis bylismy na spacerku, krotki poniewaz, ani ja ani Mikus nielubimy zimy ;)

Posted

Oj łapki faktycznie nie pierwszej czystości :wink: :lol:
Ozzy był czyściutki jak spadł świeży śnieg a teraz wszędzie ma plamki z sadzy :-? a białe miejsca na łapkach sa szaro bure :( .Co do lubienia ,ja lubię zimę przez chwilkę , Ozzy chyba bardziej niż trochę bo szaleje na sniegu .Ale tak faktycznie to chyba trzeba będzie pomysleć o ubranku :-? dla piesa

Posted

zaba14 napisał(a):
Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy:

:lol: :lol: ale artystka :wink:

Posted

zaba14 napisał(a):
Zdjec ze spacerku nie mam bo bylo jakos tak nieladnie... ale za to mam cos takiego

:lol: :lol: oj chyba była kąpiel :wink:

A tam kąpiel.. Ania magiel Mikusiowi robiła :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

zaba14 napisał(a):
Tak Diana jest sliczna, tyle ze zrobila mi niezly bałagan w domu... nie mozna spuscic jej ani na chwile z oczu bo robi takie oto rzeczy:

Kto tą pannę tak rozbestwił??? :roll: :D

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
zaba14 napisał(a):

Kto tą pannę tak rozbestwił??? :roll: :D

oj nie wiem :lol:

Wczoraj Mikus mnie zaskoczył, siedziałam jak co wieczór na GG i prawie jak zawsze ;) rozmawiałam z Lucy (tak tak naszą Lucy) a że było już pożno, a w domu byłam tylko z psem i nie miał kto pościelić mi łożka odeszłam na momęt od komputera i wysunełam szuflade z pościlą ale cos przykłuła moja uwage przy komputerze podeszłam i usiadłam... po chwili jednak wstałam i co ujzałam? Mojego psa w szufladzie na posiel.. nic w tym dziwnego bo ta bestia jest rozwydzona, ale w tym cały sęk, że od kiedy mamy to łóżko Mikus strasznie bał sie tej OGROMNEJJ, SYCZĄCEJ,WWRCZĄCEJ .. szuflady :lol: wiec moj psiak stary cep, przełamał swoj lęk, a tutaj foteczki...

Co Ty tam robisz?

Ee.. no nic

poszczekam troszkę

Nie lubie was!

Przepraszam, zobaczcie jaki jestem niewinny!

CDN :)

Posted

No tak ... ja juz wiedziałam o tym ZDARZENIU od wczoraj :D :D ale żeby aż tak ?? :o :o

Mikuli się nie przełamał .. on się złamał :o i nawet się połozył w tej szufladzie ?? :lol: :roflt: :roflt: I zawył hahahaha !!

No i na co to przychodzi psinie w wieku dojrzałym.. ??

Muszę z niego wziąć przykład.. trza mi zdojrzeć i zmężnięć jak Mikuli 8) 8) 8)

Posted

Lucy jednak jutro ja ide z nim do weta, wiec sadze ze on nigdy nie zmadrzeje, ani nie zmeznieje.. ;) to bedzie naprawde masakra, a w dodatku zapodzialam gdzies kaganiec :(

mowilas o wyciu to masz kilka zdjec z wczoraj ;)