Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy to pierwsze zdjecie jest u mnie zrobione na polach :lol: :lol:

kurde ja mam brazowe wloski :P tyle ze od jakiegos czasu non stop mam pasemka i wszyscy mowia ze jestem blondynka :roll:

Asiu ale wiesz te cieczki maja jedna zalete.. pies mi chudnie :lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie...tylko nie mowcie o cieczkach :roll: Mojemu nie wazne czy suka stara czy mloda duza czy mala, ladna czy brzydka...A troche ich na osiedlu jest i juz od miesiaca mam sajgon. :roll: Piszczy, biega, jęczy stęka...jak sie wraca do domu to zachowuje sie jakby nie byl przez tydzien :roll: oooooooo straszne!!!
Pozdrówki

Posted

[quote name='agabass']ale super facet i jkiego ma pluszaka słodkiego Mikuś niezły rozpustnik pokazujacy klejnoty :cunao:

jak ma co to pokazuje ot to.. :lol:

Zaowazylam ze mam na kompie sporo zdjec, ktorych nie pokazywalam :lol:

To moze...

cos sie swieci?

opss...

sierota1

sierota2

wyciagnijcie mnie!

Posted

Gabryjella napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

Im więcej oglądam fotek kąpielowych tym większa ochote mam Metke do wanny wrzucic :lol:

Metka kryj się 8)

hahaha :) ona sie zmiesci? :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Gabryjella napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

Im więcej oglądam fotek kąpielowych tym większa ochote mam Metke do wanny wrzucic :lol:

Metka kryj się 8)

hahaha :) ona sie zmiesci? :lol:

Hej!!

Mieści sie :lol:

Gabryjella Metka wolno biega :lol: 8)

Posted

[quote name='zaba14'][quote name='agabass']ale super facet i jkiego ma pluszaka słodkiego Mikuś niezły rozpustnik pokazujacy klejnoty :cunao:

jak ma co to pokazuje ot to.. :lol:

Zaowazylam ze mam na kompie sporo zdjec, ktorych nie pokazywalam :lol:

To moze...

cos sie swieci?

opss...

sierota1

sierota2

wyciagnijcie mnie!

rewelacja :lol: ale sie usmialam-On jest taki fotogeniczny i wymowny :lol:

Posted

Tinusia wygląda jak gremlinek :lol: A krowa jakie ma wielkie rogi :o :o :o

Nie boisz się psów spuszczać jeśli petardami rzucają?? Ja bym bala się ryzykować,że się wystraszą i zwieją :-?

Posted

tam gdzie rudy ma wytrzeszcz to blisko domow wiec byl na smyczy, a tam gdzie biega juz luzem to miejsce zapomniane przez cywilizacje :lol:

Po pierwsze ma adresowke, a po drugie jesli by dał noge to przebiegałby tylko przez jedna ulice tuż koło bloku na ktorej samochody poruszaja sie niezwykle wolno.. ;)

Zreszta zdarza sie ze nie tylko dziecki strzelaja w dniu odpustu ale rowniez w normalny dzien, wiec jesli mialabym takie podejscie to nigdy bym nie mogla go spuscic :(

Posted

zaba14 napisał(a):
tam gdzie rudy ma wytrzeszcz to blisko domow wiec byl na smyczy, a tam gdzie biega juz luzem to miejsce zapomniane przez cywilizacje :lol:

Po pierwsze ma adresowke, a po drugie jesli by dał noge to przebiegałby tylko przez jedna ulice tuż koło bloku na ktorej samochody poruszaja sie niezwykle wolno.. ;)

Zreszta zdarza sie ze nie tylko dziecki strzelaja w dniu odpustu ale rowniez w normalny dzien, wiec jesli mialabym takie podejscie to nigdy bym nie mogla go spuscic :(

Ja wiem,że u mnie np. psy dostały by bzika jakby szczelali a szczególnie Era ona boi się chcałasów i by napewno zwiała :roll: :roll: A 11Listopada zbliża się dzień szczelalnia petardami :evil: 0X