zaba14 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Lucy to pierwsze zdjecie jest u mnie zrobione na polach :lol: :lol: kurde ja mam brazowe wloski :P tyle ze od jakiegos czasu non stop mam pasemka i wszyscy mowia ze jestem blondynka :roll: Asiu ale wiesz te cieczki maja jedna zalete.. pies mi chudnie :lol: Quote
czarna_hancza Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 o nie...tylko nie mowcie o cieczkach :roll: Mojemu nie wazne czy suka stara czy mloda duza czy mala, ladna czy brzydka...A troche ich na osiedlu jest i juz od miesiaca mam sajgon. :roll: Piszczy, biega, jęczy stęka...jak sie wraca do domu to zachowuje sie jakby nie byl przez tydzien :roll: oooooooo straszne!!! Pozdrówki Quote
zaba14 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 asiunia napisał(a):Hej! Mikus,Mikus gdzie jestes? :roll: W domu ! nikt nas nie ogląda !! :evilbat: Quote
Majka_Gizmo Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 http://img389.imageshack.us/img389/4977/picture10393is.jpg Aj ta jego minka i spojrzenie przcudne :iloveyou: Zaba świetne foty :D Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zaba14 napisał(a):asiunia napisał(a):Hej! Mikus,Mikus gdzie jestes? :roll: W domu ! nikt nas nie ogląda !! :evilbat: Hej!! Ja was oglądam :( Quote
daga10011 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 on ma taka slodka mordke :lol: :P ..a jak wdzieki pokazuje-bezwstydnik :oops: :lol: Quote
agabass Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ale super facet i jkiego ma pluszaka słodkiego Mikuś niezły rozpustnik pokazujacy klejnoty :cunao: Quote
zaba14 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='agabass']ale super facet i jkiego ma pluszaka słodkiego Mikuś niezły rozpustnik pokazujacy klejnoty :cunao: jak ma co to pokazuje ot to.. :lol: Zaowazylam ze mam na kompie sporo zdjec, ktorych nie pokazywalam :lol: To moze... cos sie swieci? opss... sierota1 sierota2 wyciagnijcie mnie! Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej!! Im więcej oglądam fotek kąpielowych tym większa ochote mam Metke do wanny wrzucic :lol: Quote
zaba14 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Gabryjella napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Im więcej oglądam fotek kąpielowych tym większa ochote mam Metke do wanny wrzucic :lol: Metka kryj się 8) hahaha :) ona sie zmiesci? :lol: Quote
Agga Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ale rewelacyjne foty. A te w kąpieli boskie. :lol: Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zaba14 napisał(a):Gabryjella napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Im więcej oglądam fotek kąpielowych tym większa ochote mam Metke do wanny wrzucic :lol: Metka kryj się 8) hahaha :) ona sie zmiesci? :lol: Hej!! Mieści sie :lol: Gabryjella Metka wolno biega :lol: 8) Quote
daga10011 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='zaba14'][quote name='agabass']ale super facet i jkiego ma pluszaka słodkiego Mikuś niezły rozpustnik pokazujacy klejnoty :cunao: jak ma co to pokazuje ot to.. :lol: Zaowazylam ze mam na kompie sporo zdjec, ktorych nie pokazywalam :lol: To moze... cos sie swieci? opss... sierota1 sierota2 wyciagnijcie mnie! rewelacja :lol: ale sie usmialam-On jest taki fotogeniczny i wymowny :lol: Quote
zaba14 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Fotogeniczny ? tak chyba jako jedyny w rodzinie :lol: tutaj wytrzeszcz oczu bo zaczeli strzelac petardami :( z kolezanka Mikus i Tina Tina Ja i Mikus no i... Quote
KaRa_ Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Tinusia wygląda jak gremlinek :lol: A krowa jakie ma wielkie rogi :o :o :o Nie boisz się psów spuszczać jeśli petardami rzucają?? Ja bym bala się ryzykować,że się wystraszą i zwieją :-? Quote
zaba14 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 tam gdzie rudy ma wytrzeszcz to blisko domow wiec byl na smyczy, a tam gdzie biega juz luzem to miejsce zapomniane przez cywilizacje :lol: Po pierwsze ma adresowke, a po drugie jesli by dał noge to przebiegałby tylko przez jedna ulice tuż koło bloku na ktorej samochody poruszaja sie niezwykle wolno.. ;) Zreszta zdarza sie ze nie tylko dziecki strzelaja w dniu odpustu ale rowniez w normalny dzien, wiec jesli mialabym takie podejscie to nigdy bym nie mogla go spuscic :( Quote
KaRa_ Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 zaba14 napisał(a):tam gdzie rudy ma wytrzeszcz to blisko domow wiec byl na smyczy, a tam gdzie biega juz luzem to miejsce zapomniane przez cywilizacje :lol: Po pierwsze ma adresowke, a po drugie jesli by dał noge to przebiegałby tylko przez jedna ulice tuż koło bloku na ktorej samochody poruszaja sie niezwykle wolno.. ;) Zreszta zdarza sie ze nie tylko dziecki strzelaja w dniu odpustu ale rowniez w normalny dzien, wiec jesli mialabym takie podejscie to nigdy bym nie mogla go spuscic :( Ja wiem,że u mnie np. psy dostały by bzika jakby szczelali a szczególnie Era ona boi się chcałasów i by napewno zwiała :roll: :roll: A 11Listopada zbliża się dzień szczelalnia petardami :evil: 0X Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Al-Kaida ??? Nie wiedziałam że terrorysty :wink: aż tak się umieją kamuflować :wink: :lol: Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Allllee brudna woda :evilbat: Miki, wstydz sie, za zadko sie kapiesz 8) Slicznie przynosi smycz http://img248.imageshack.us/img248/4023/10024454gs.jpg Quote
Recommended Posts