Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
E tam,najwazniejsze że Mikuś był zadowolony,a pańcia znalazła trochę czasu na spacerek :D

a tak masz racije :)

Posted

[quote name='XXL'][quote name='Hugo-Kochaś']E tam,najwazniejsze że Mikuś był zadowolony,a pańcia znalazła trochę czasu na spacerek :D

a tak masz racije :)

Pancia znalazła bo nie poszła do szkoły :lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Jako ze dałas fotki lamerstwo polączone z tumiwisizmem i wagarami jest Ci wybaczone :lol: :wink:

Asiunia czy Ty się jakiegoś blekotu napiła??? :roll: :lol: :lol:

Ja poproszę o tłumaczenie.Tumiwisizm i wagary możesz sobie podarować,ale co to jest LAMERSTWO???

Posted

Hej!!

Ale zaszpanowalam no 8) Lamerstwo-czyli cwaniactwo,tumiwisizm-hmmm "olewanie"ze sie tak brzydko wyraze a wagary to wiadomo 8) Tę gadkę słyszę co godzinę wychowawczą jak nam pani profesor robi lekcje moralnosći :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x

No wiesz co! Taki sposób psa przekupić do szczekania :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):
Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x

Wcale nie musze go przekupic, aby wył :lol: wystarczy ze dluzej spie, a on juz wskakuje mi na łóżko i zaczyna piszczec i wyc... wtedy mam ochote po prostu go udusic :oops:

Posted

zaba14 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):

Wcale nie musze go przekupic, aby wył :lol: wystarczy ze dluzej spie, a on juz wskakuje mi na łóżko i zaczyna piszczec i wyc... wtedy mam ochote po prostu go udusic :oops:

U mnie tak samo piszcza jak cos chca odemnie i przy okazji mnie drapia :roll:

Posted

KaRa ale ja jako niedobra właścicielka wyrzucam psa z pokoju :lol:
Mikus jest tak podekscytowany, ze myla mu sie komendy :lol:

Asiu no niestety .. :( on ma takie "swoje" suczki, inne go nie interesuja, jesli jest to jakas 2 letnia suczka to nie ma mowy aby za nia pobiegl :lol: ma swoje obrane panny i niestety Bercie cieczka sie konczy, a zaczyna teraz druga sunia... normalnie oszaleje nawet go spuscic nie mozna... :cry:

Posted

Wow :o :o ale fajne filmiki :angel: :angel:

kurde a ja właśnie sama ładuję filmik na stronkę Sarki..:oops: mam nadzieję Żabciu że mnie nie oskarżysz o plagiat :wink:

Mikula to dopiero szkolony egzemplarz !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a jak śpiewać umie 8) ... no ja znowu nawiążę do kariery telewizyjnej.. 8)

Posted

[quote name='zaba14']Oto kilka fotek z przed 2 lat moze 3.. ;)

No ale Mikuś światowy.. to były czasy.. wakacje nad jeziorem :wink: :lol: 8)

[quote name='zaba14']A oto ja i Mikus.. dawnooo temu :-)

wakacje z Blondynką.. żyć nie umierać :wink: :lol: 8)