zaba14 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Dzis ładna pogoda, poszlismy na spacer i odwiedzilismy bardzo niesympatyczne zwierzatka, ktore nie byly zadowolone z naszego widoku .. ;) Quote
XXL Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 wow labendzie vs mikus :P a czemu nie byly zadowolone ? Quote
BoJa2 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 E tam,najwazniejsze że Mikuś był zadowolony,a pańcia znalazła trochę czasu na spacerek :D Quote
XXL Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):E tam,najwazniejsze że Mikuś był zadowolony,a pańcia znalazła trochę czasu na spacerek :D a tak masz racije :) Quote
zaba14 Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Hugo-Kochaś']E tam,najwazniejsze że Mikuś był zadowolony,a pańcia znalazła trochę czasu na spacerek :D a tak masz racije :) Pancia znalazła bo nie poszła do szkoły :lol: Quote
asiunia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hej!! Jako ze dałas fotki lamerstwo polączone z tumiwisizmem i wagarami jest Ci wybaczone :lol: :wink: Quote
zaba14 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Jako ze dałas fotki lamerstwo polączone z tumiwisizmem i wagarami jest Ci wybaczone :lol: :wink: ee...? :lol: Quote
BoJa2 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Jako ze dałas fotki lamerstwo polączone z tumiwisizmem i wagarami jest Ci wybaczone :lol: :wink: Asiunia czy Ty się jakiegoś blekotu napiła??? :roll: :lol: :lol: Ja poproszę o tłumaczenie.Tumiwisizm i wagary możesz sobie podarować,ale co to jest LAMERSTWO??? Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 wow :P :o asik a czemusz to taka wypowiedz ? Quote
zaba14 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 ja czekam co powie Asia :lol: a tymczasem pokaze kilka fotek ;) Quote
anetta Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :o http://img389.imageshack.us/img389/5729/picture10356po.jpg ducha zobaczyl? :ghost_2: Tez jestem ciekawa co mialo znaczyc zdanie Asika 8) sliczne foty z labedziami :angel: Quote
asiunia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Hej!! Ale zaszpanowalam no 8) Lamerstwo-czyli cwaniactwo,tumiwisizm-hmmm "olewanie"ze sie tak brzydko wyraze a wagary to wiadomo 8) Tę gadkę słyszę co godzinę wychowawczą jak nam pani profesor robi lekcje moralnosći :lol: Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x Quote
KaRa_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 zaba14 napisał(a):Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x No wiesz co! Taki sposób psa przekupić do szczekania :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x No wiesz co! Taki sposób psa przekupić do szczekania :lol: :lol: Wcale nie musze go przekupic, aby wył :lol: wystarczy ze dluzej spie, a on juz wskakuje mi na łóżko i zaczyna piszczec i wyc... wtedy mam ochote po prostu go udusic :oops: Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Boski film Mikusiowy :lol: Mikuś to prawdziwy Romeo 8) Quote
KaRa_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 zaba14 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):zaba14 napisał(a):Nie Delta, a Berta :lol: to jest suczka, ktora wlasnie ma cieczke :evil: a Mikus nie daje nam zyc :x No wiesz co! Taki sposób psa przekupić do szczekania :lol: :lol: Wcale nie musze go przekupic, aby wył :lol: wystarczy ze dluzej spie, a on juz wskakuje mi na łóżko i zaczyna piszczec i wyc... wtedy mam ochote po prostu go udusic :oops: U mnie tak samo piszcza jak cos chca odemnie i przy okazji mnie drapia :roll: Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 KaRa ale ja jako niedobra właścicielka wyrzucam psa z pokoju :lol: Mikus jest tak podekscytowany, ze myla mu sie komendy :lol: Asiu no niestety .. :( on ma takie "swoje" suczki, inne go nie interesuja, jesli jest to jakas 2 letnia suczka to nie ma mowy aby za nia pobiegl :lol: ma swoje obrane panny i niestety Bercie cieczka sie konczy, a zaczyna teraz druga sunia... normalnie oszaleje nawet go spuscic nie mozna... :cry: Quote
Lucy* Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Wow :o :o ale fajne filmiki :angel: :angel: kurde a ja właśnie sama ładuję filmik na stronkę Sarki..:oops: mam nadzieję Żabciu że mnie nie oskarżysz o plagiat :wink: Mikula to dopiero szkolony egzemplarz !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a jak śpiewać umie 8) ... no ja znowu nawiążę do kariery telewizyjnej.. 8) Quote
zaba14 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Oto kilka fotek z przed 2 lat moze 3.. ;) A oto ja i Mikus.. dawnooo temu :-) A to tez stara fotka... praktycznie zero siwizny.. :P Quote
asiunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Hej!! Żabciu,znam ten ból Rocky też ostatnimi czasy ześwirował i w domu żyć nie daje :silly: Quote
Lucy* Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='zaba14']Oto kilka fotek z przed 2 lat moze 3.. ;) No ale Mikuś światowy.. to były czasy.. wakacje nad jeziorem :wink: :lol: 8) [quote name='zaba14']A oto ja i Mikus.. dawnooo temu :-) wakacje z Blondynką.. żyć nie umierać :wink: :lol: 8) Quote
Recommended Posts