Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście że poszło o patyk, przecież Miyi są wszystkie patyki i kamienie i jak można jej nie oddać JEJ zabawki :/
Byliśmy dziś na spacerku, spotkaliśmy kucyki które były bardzo zainteresowane Miya, ona nimi też póki były daleko :D jak podeszły to zaczęła obgryzać patyk ;) i udawać że jej nie ma :D :D

Sory za jakość ale nie miałam aparatu :)

Posted

[quote name='zaba14']jak podeszły to zaczęła obgryzać patyk ;) i udawać że jej nie ma :D :D
[/QUOTE]
staffik pełną gębą :evil_lol:

dopiero Ci wybaczę złą jakość fotek , jak wstawisz kilkanaście idealnej jakości :roll:

:diabloti:

Posted

Niedoczekanie :D :D a właśnie o Tobie dziś myślałam ;) bo przypomniało mi się że pytałam Cie o mini domowe studiu kiedyś wysyłałaś mi link.. masz może to gdzieś jeszcze? :)

Gdy zobaczyliśmy kuce z daleka to się zastanawiałam czy psa nie zapiąć ;) bo się prężyła ;) ale ładnie się usłuchała :) i olała mini koniki ;) a gdy kucy zainteresowały się Miyą to owszem powąchała je (dość nie pewnie co zresztą widać na zdjęciu :D ) i .. obróciła się doopą do nich i zaczęła obgryzać patyk :D . Gdy ruszyliśmy dalej kuce szły za nami.. a dokładnie za Miyą i jak zaczeły biec to pies się przestraszył :D :D ale fajnie że ona jak zobaczy że nic jej nie grozi to szybko wraca do siebie i olewa sytuację ;) więc na psa wiejskiego zdała egzamin.. gorzej by było pewnie z kurami :D

Posted

Ja też mam Kardiffa. Co prawda rzadko używana i nigdy nie prana; jak dla mnie jest solidna. My mamy Mini Activ, czyli zajmuje tylko połowę tylnego siedzenia.
Mają baaardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie :p

Gato
[FONT=Verdana] [/FONT]

• "Maty samochodowe należy prać w temperaturze 30°C, używając łagodnych detergentów.
  • Następnie należy dobrze je wypłukać w chłodnej wodzie, krótko odwirować i powiesić w ciepłym i przewiewnym miejscu, aby wyschły naturalnie.
  • Tkaniny nie należy wygniatać.
  • Plamy lekko pocierać miękką szczoteczką.
  • Nie wybielać środkami zawierającymi chlorek.
  • Przy oddawaniu do pralni chemicznej, należy w widocznym miejscu zaznaczyć "NYLON".
  • Nie prasować."

• 2 weeks later...
Posted

U mnie mata samochodowa nie zdała egzaminu.Obama poszarpał i...kuniec.
W rezultacie mam cały samochód w sierści,której w żaden sposób nie da się usunąć( nawet na myjni powiedzieli,że nie zniknie całkiem). Dodam również,że w samochodzie mam syf niemożliwy...ale to dlatego,że od roku obiecuje sobie,że go wreszcie sprzedam i wymienię na nowy więc nie opłaca się sprzątać:oops::diabloti::evil_lol::shake:

Posted

Ja póki co syf mam tylko w bagażniku i to mnie zadowala... :) ale przy zmianie samochodu akurat mój TZt nie bierze pod uwagę ani jednego auta w hatchbacku .... :/ a osobiście uwielbiam czysty samochód... :D

Posted

Noo radość, bo Miya rzadko ma okazję biegać po lesie :) ale nieźlę się wystraszyłam jak pies był luzem a nagle wyszło nam kilka dzikich owiec na trasie :)))) Miya biegała, skakała, już nawet taplała się w potoku :) wróciła nieźle zmęczona do domu, ale do tego podróż w sumie w dwie strony 180km to dla niej sporo, bo z rzadko jeździmy gdzieś dalej ;) ale nie puściła pawia wiec był sukces !! :D

Posted

Gougane barra forest park to jakieś 80km od nas i pierwszy taki prawdziwy las jaki zobaczyłam w Irlandii, pięknie tam jest, cicho, spokój.. fakt że teraz nie ma sezonu turystycznego, spotkaliśmy tylko 6 ludzi i pana z psem :) poza tym trochę dzikich owiec, niestety nie udało mi się zrobić ładnych zdjęć jak weszliśmy na górę, piękny typowo irlandzki krajobraz, pełno skał, pastwiska.. eh :) super, ale światło było kiepskie, do tego na górze było zimno i nawet zaczął padać śnieg przez chwilę :)) mam zamiar jeszcze raz się tam wybrać w tym roku z dziewczynami :) plus pies oczywiście :P TZta zostawie w domu :P :P

Posted

[quote name='FredziaFredzia']O, skopiowałaś ją? :lol:[/QUOTE]
Tak, ale jak widać trzeba poprawić uszy za duże :P
[quote name='Obama']ten park z mchem na zdjęciach wygląda jak scenografia do jakiegoś filmu typu Władca Pierścienia.:-o[/QUOTE]
Też tak skojarzyłam :)
[quote name='Rinuś']prawie jak molos :evil_lol:[/QUOTE]
a niby to takie małe :P
[quote name='Aleks89'][URL]http://imageshack.us/a/img845/9199/87477059b.jpg[/URL]

O k....dwa :crazyeye:Obłęd.[/QUOTE]
a jakie mięciutkie w dotyku :P

Czy ktoś zna maila do telewizji nc+ muszę złożyć zażalenie a nie mogę na stronie znaleźć adresu :[ a już zapomniałam jak mi miła Pani przez telefon podała :D