Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy ;)

Kupiłam dziś tran w aptece ;) także sunia zaczyna zajadać i czekam na przesyłkę z PL, w końcu zamówiłam to co mówiłaś Vectra ;)
[url]http://www.krakvet.pl/dolfos-beta-karoten-biotyna-forte-preparat-zapewniajacy-zdrowy-piekny-wyglad-proszek-p-9143.html[/url] tylko że proszek bo w hurtowni nie było tabletek ...

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej!
Na dowód że żyjemy mam zdjęcie :P

Tylko jakoś dni za krótkie, za zimne, za deszczowe i jakieś takie bez większej chęci to wychylania nosa zza drzwi ;)

Posted

[quote name='zaba14']hej!
Na dowód że żyjemy mam zdjęcie :P

Tylko jakoś dni za krótkie, za zimne, za deszczowe i jakieś takie bez większej chęci to wychylania nosa zza drzwi ;)

Można jeszcze zrobić domowe foty :D

Posted

[quote name='Obama']Ogrodu i drzewa to ja zazdroszczę!!!!Powiesiłabym Obamie coś na gałęzi i miała spokój dzień cały :)[/QUOTE]
Drzewka które mamy w ogródku nie dałby rady oponie :D a bullowi tym bardziej... :D Miya już kilka gałęzi nam przycięła ;)

Mikołaj przyniósł Miyi kość :) zadowolona że hoho :) , wygrałam w konkursie rogza więc szykuje się jej prezent na święta :D

Posted

Wygrałam konkurs rogza i mają przysłać mi szelki i pas do samochodu ;) więc prezent gotowy ;) tylko jeszcze jakiś smakołyk i gwiazdka jak ta lala ;D

Posted

Hej ;)
Miło jest zacząć początek nowego tygodnia dniem wolnym.... ;D przebudziłam się z rana i stwierdziłam, że święta już tuż tuż... :/ i wziełam się za sprzątanie salonu.. myjąc okna obserwowałam trochę psiaka na ogródku, siedziała coś wypatrywała i jak nagle ruszyła to się aż kurzyło, na całe szczęście nie tylko ja to zobaczyłam, bo kot który chodził po naszym ogródku również i zdążył zwiać ;) a już miałam nadzieje że wszystkie osiedlowe koty wiedzą że ten ogródek jest nietykalny ;) jednak się myliłam... dobrze że rudas zauważył psam bo już jednego oka nie ma... :/
Salon wysprzątany i na dziś wystarczy chyba tych porządków ;D idę z Miya na jakiś długii spacer ;) bo słoneczko swieci.. :)

Posted

koty są najczęściej nieco głupiutkie u nas po działce nie było dnia żeby nie łaziły mimo 4 psów które za każdym razem chciały je pozabijać .

może jakies zdjęcia?
fajnie że wygraliście konkurs rogza .