Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Miya dziś kończy 3 latka!! :))))

już?!!!! :crazyeye: jak ten czas leci... Wierzyć się nie chce.

Sto lat, duuuuuuuuuuuuużo zdrówka i radości :BIG::BIG::tort::new-bday:

Posted

Agnes napisał(a):
Zastanawialam sie przez chwile czemu kierowca robi zdjecia a nie pasazer:evil_lol::evil_lol: po chwili do mnie dotarlo :eviltong:

:)))))))))

Posted

A no z dobytkiem. Jakby dobytku nie było i nie chciałabym się nim pochwalić to pewnie nadal bym była tylko cichym obserwatorem ;) Zdjęcie z kotletem zabójcze :D Hunter już pewnie by skakał na meble:roll: gówniarz dorodnych rozmiarów i jak tylko nikt nie widzi to skacze po meblach:mad:
Zastanawiając się nad kupnem psa sporo też myśleliśmy o staffiku, jednak TŻ zrobił mi niespodziewankę i przyjechał z canarem :)

Posted

To ciastko owsiane :) mój TZt je robił wczoraj :D no ale wygląda w sumie jak mielone mięso hehe :D
Miya nigdy nie próbowała skakać po meblach ;) tzn. blatach czy stołach, bo na sofy wstęp oczywiście ma :)

Posted

:oops:no to palnęłam :D
Noo to masz psa anioła ;) My młodemu staramy się ograniczać skakanie po wyrkach i w sumie niezaproszony rzadko włazi, no chyba, że nikt nie widzi ;) staram się też nauczyć go żeby nie właził do kuchni ale to już wyższa szkoła jazdy :D tzn. nasza kuchnia jest otwarta na salon i w "przejściu" są jego miski dlatego do tej części typowo kuchennej tak czy inaczej włazi:roll: ale już chociaż zrozumiał co znaczy "wynocha" :D czasami jak np. zmywam naczynia on wlezie cichaczem, położy się tuż przy moich nogach i oczywiście jak się odsuwam od zlewu to ledwo uchodzę z życiem, bo potykam się o psa :D

Posted

No w sumie niunia nie aż taka brzydka jest :D :D

Napatrzyłam się na fruwające pieski Vectry, to chciałam i mojej jakieś skoczne fotki zrobić, a że znalazłam fajną zabawkę i w miare możliwości mam gdzie ją zawiesić, tylko problem jest jak suką ją dorwie :D ogólnie super sprawa bo mi się suka szybko męczy jak tak sobie poskacze 10-15 minut ;)

Shot at 2012-09-13

Shot at 2012-09-13

Shot at 2012-09-13

Shot at 2012-09-13

Posted

Shot at 2012-09-13

Shot at 2012-09-13

dorwała i o swoje walczy w taki sposób, czyli cielsko na ziemie i ani drgnie... :)

Shot at 2012-09-14

Shot at 2012-09-14

Shot at 2012-09-14

Posted

Potrafi wykorzystać swoją masę - mądra dziewczyna ;)
Sanhez w szczycie formy to musiałby poskakać minimum z godzinę żeby się naprawdę zmęczyć teraz myślę, że pół godziny by starczyło. W sumie dawno go skakaniem nie męczyłam:P
ale zdjęcia w locie są świetne, może i ja podkradnę pomysł :)