Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrób go tak kilka razy w konia przez kilka dni, i spróbuj wrócić do poprzedniego rytuału może się zmieni, a może nie i będziesz musiała zostać przy robieniu go w konia, aż się nie pokapuje :D

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swoją drogą miałam z Miya taki głupi problem, bo ona zawsze wyczuwała kiedy kończymy zabawę i pora na powrót do domu i za nic w świecie nie chciała oddać piłki :/ a ja zbyt cierpliwa nie jestem :P :P i jak już zaczęła mi się miotać przy próbie wyjęcia piłki z pyska w samochodzie to miałam dość :diabloti: teraz bez słowa wpuszczam ją do auta z piłką i pies sam ją wypluwa po chwili... nie ma nerwów, nie ma stresu... ;)

• 3 weeks later...
Posted

Witam
troszkę nas nie było, ale wróciliśmy, podczytywałam co nieco , pisać mi się nie chciało, mieliśmy trochę "przygód" i "przyjemności" do załatwienia..
Byłam na kilka dni w PL na uroczystości rodzinnej więc odpoczełam ;) bo przed wylotem, chłopak miał wypadek samochodowy, auto do kasacji ... jemu na całe szczęście nic się nie stało ;) właśnie załatwiamy formalności z nowym autkiem i w końcu jesteśmy zmotoryzowani, bo bez samochodu to jak bez ręki... u Miyi wszystko dobrze ;) nawet nie zdąrzyła się za mną stęsknić, siedziała sama w domu całe dnie, ale w sumie gdy tylko mogła to siostra mojego TZta brała ją na długie spacery ;) aż nie mogłam w to uwierzyć, że weźmie sobie aż tak do serca opiekę nad psem ;) tym bardziej że to typ osoby dla której zwierzęta mogłyby nie istnieć, ale jednocześnie jej nie przeszkadzają za to Miya ma chyba specjalne miejsce w jej sercu ;)
mam jakieś dwie marne fotki szczęśliwego psiaka ;)

Shot at 2012-08-27

Shot at 2012-08-27

Posted

Mietek do kasacji? :placz:
Współczuję niemiłych przygód, ale najważniejsze, że TŻtowi nic się nie stało :)

Moja babcia też jest taka - dla niej zwierzaki to same zbędne rzeczy, ale jak trzeba to się dobrze zajmie, w odwiedzinach nakarmi, pogłaszcze, pogada.. :)

Posted

[quote name='Aleks89']Obrzydliwie jej w tych szelkach:diabloti:Powinna mieć delikatnie różowiutkie jak na dziewczynke przystało.

Obroże różowe lubię, ale szelki wybacz nie... ;] ;] chociaż jak bull w tych szelach wygląda i bardzo sobie je chwalę ;)