Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polecam :) zależy to od psa, ale moja ma cholernego bzika na punkcie tej piłki ;) nie mogę jej zostawić np. w ogrodzie na widoku bo w domu będzie biegać od jednych szklanych drzwi do drugich i piszczeć.. :D oszaleć można :)
w PL drogie są.. aż za bardzo polecam tą stronę http://www.mollys.ie/boomer-ball-dog-toy.html ja tu zamawiałam, nie wiem jak teraz euro stoi ale warto do nich napisać, przesyłka nie powinna być droga... może z 4-5euro... jakby nie chcieli wysłać to zawsze możesz wziąć na mnie, a ja odeślę bez problemu :) ale warto przed tym zobaczyć czy ktoś z psiarzy w okolicy nie ma tej piłki bo to jednak troszkę kasy jest, a jak pies pogardzi to kiepska sprawa :)

Posted

Te boomery to zauważyłam, że głównie bullowate ubóstwiają :razz:

Ostatnio oglądałam sobie zdjęcia Mikusia - aż łezka mi się w oku zakręciła..

Posted

Vectra wciąż ma mało boomerów :turn-l: powinnaś dostać upust jako stały klient ;)

Justa, to jest oszczędność ;) Lepiej wydać więcej ale raz niż kupować piłki, które niby powinny wytrzymać a nie wytrzymują :roll: Moja sucza ma mały łeb a bez problemu sobie radzi z przebiciem piłki do nogi, nieco więcej kłopotu sprawia jej piłka do kosza ale nadal jest to zabawka na jeden spacer...ew. dwa/trzy ale jako flak/strzępek.

Posted

Justa głównie bullowate bo te psy naprawdę potrafią zniszczyć prawie wszystko ... ;) a moja w sumie aż taka niszczycielska nie jest bo lateksowe zabawki wytrzymują nawet długo.. :P gumowe to zabawa na kilka sekund ;) to jest nasz drugi boomer, wcześniej kupiłam mniejszy rozmiar i suka jak już wyżłobiła w nim rysy mogła go nosić w pysku ;)

Miki ma specjalne miejsce w moim sercu, był z niego kawał drania, ale takie psy zapamiętuje się na zawsze ;)

Posted

hej ;)
Przypominamy się, że żyjemy, mamy się całkiem dobrze, dziś byłyśmy na spacerku i jakiś mix jamnika szczyl się do nas przyczepił, bawił się z Miyą, a potem doczepił się do innych spacerowiczów z psem ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jej wzrok powala :evil_lol: - wymiękną... najwięksi twardziele :loveu::loveu::loveu:
Oj tak... ;)

[quote name='FredziaFredzia']Ooo, zdjęcia z góry! :lol:
Prawie jak przestępstwo ;P

[quote name='gops']śliczna! :lol:
właśnie, że brzydal ;)

[quote name='Tyna21']piękna suczka :) bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia
dzięki ;)

u nas dziś mokro, pada, ale że jej pańcio miał wolne to i tak ją wziął na spacer, zaopatrzył się w ręcznik bo jak stwierdził, tylniej kanapie samochodu to nawet mata dla psow by nie pomogła :P potem było trzeba się ogrzać..

a później po wyglądać za okno

Posted

anetta napisał(a):
Nawet bym się szarpnęła na takiego boomera, ale nie mam pojęcia czy uszaty pojmie z czym to się je :vamp: Uwielbia wszelakie piłki, ale TE są jednak inne, czy by mu starczyło samozaparcia...ni wim.

wpadnij do mnie , sprawdzimy :diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Nawet bym się szarpnęła na takiego boomera, ale nie mam pojęcia czy uszaty pojmie z czym to się je :vamp: Uwielbia wszelakie piłki, ale TE są jednak inne, czy by mu starczyło samozaparcia...ni wim.

Będziesz mu puszczać w mieszkaniu? :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Ja się zastanawiam czy nerwowo bym wyrobiła z Rudą gdyby miała boomera bo podejrzewam że non stop by czekała a jej głos mnie irytuje strasznie, piskliwy jak u jorka:roll:

mój bulgot taki ma :mdleje: realnie myślę , by podciąć mu struny :diabloti: Klementyna to ma jedno cudne , właśnie głos ... piękny mocno basowy.
Boguś masakra , ja na takie częstotliwości dźwięków ... wszelkie skrzypienia , piszczenia - mam wybitnie wrażliwy słuch i mnie zaraz bierze zUe.