FredziaFredzia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pies morderca z dzieckiem?! :diabloti: Super się dogadują widać ;) Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jakie to słodkie :loveu: normalnie pokaże mamie na dowód, że te straszne TTB nie zjadają dzieci :evil_lol: Quote
anetta Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nie ma to jak zabawa z równolatkiem :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 motyleqq napisał(a):jakie to słodkie :loveu: normalnie pokaże mamie na dowód, że te straszne TTB nie zjadają dzieci :evil_lol: Zalizują i z tym ciężko sobie poradzić ;) Quote
zaba14 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 No to jeszcze kilka z dzisiejszego spaceru Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://img210.imageshack.us/img210/4796/46472134.jpg rany jak tam cudownie!!!! :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [FONT=Georgia]aj tam nie zjadają...zjadają dzieci tylko nie przed obiektywem aparatu, są na tyle inteligentne że wiedzą kiedy zaatakować żeby nie było dowodów :) super zdjęcia Miyki i Bryana :loveu:[/FONT] Quote
zaba14 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 dzięki ;) czy te oczy mogą kłamać? :) Quote
chita Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kłamać nie ! ale broić na pewno tak:evil_lol: i dawaj wiecej zdjec! sa swietne, cudna GO, czuje niedosyt:evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Więcej nie ma :P może jutro coś pstryknę, bo teraz zmeczona po treningu jestem :P a że jutro mam wolne to może uda się łobuzicę namówić do współpracy :) Quote
zaba14 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 W sumie znalazłam kilka gniotów ;) Czy wasze psy też robią takie miny? :D u nas to normalne, przylezie to takie włochate, położy zabawkę, jednym faflem musi troszkę ją przykryć i.. czeka.. patrzy... oby tylko udało się zachęcić do zabawy ;) jeśli się nie uda to sama sobie pogryzie... a teraz kilka z poprzedniej sesji na dworze Quote
chita Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 robią, robią:evil_lol: swietne;) http://img827.imageshack.us/img827/6248/30027964.jpg kurde, mi to sie rzadko udaje ciemnemu psu uchwycic oczy, zwykle mi sie zlewają z umaszczeniem i są jedną plamą:roll: Quote
Tengusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Miya im starsza tym ladniejsza :loveu: Quote
Amber Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jari nie tylko łazi z zabawkami, tylko uwielbia kraść różne rzeczy i potem z nimi chodzić ;). Np. jakiś element odpadnie od szafki, to od razu do pyska. Najlepsze jest to, że ma dużą mordę i tak chowa te rzeczy, że ciężko czasem zauważyć, że w ogóle je podebrał. Jak spadnie coś większego to jednak ciężko mu to ukryć i widać zarys pod faflem, jednak on chyba tego nie wie, więc stoi z taką wypchaną mordą i udaje, że nic nie ma - jest to komiczne ;) Quote
zaba14 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Hehe znam ten widok ;) wczoraj jednak Miya się zdziwiła ;> kroiłam rzodkiewki i jedna mi spadła, więc ta gdy tylko usłyszała że coś odbiło się od podłogi w magicznym tempie złapała to do mordy i zwiała ;) oczywiście nie zjadła tej rzodkiewki, znalazłam ją na dywanie w salonie :D :D Pamiętam gdy była malutka, a ja wyciągałam pranie z pralki i gdy tylko spadła jakaś skarpetka to ona od razu z nią biegła, i nie że uciekała podchodziła do kogo kolwiek i pokazywała co zdobyła, nie muszę tłumaczyć, że na słowo zostaw, pies pędem biegł w inną stronę, odwracała się, burczała biegła w naszą stronę i tak aż do odbicia skarpetki, super zabawa :D najlepszy był widok miny siostry mojego TZta kiedy ubierała skarpetki, a one całe w dziurach :D :D Quote
Amber Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Aaa zbieranie skarpetek to normalka :diabloti: Najpierw robiła tak Cortina, a teraz Jari. Nawet wczoraj mama do mnie dzwoni i mówi, czy wracam do domu, bo Jari łazi po domu i wyjął już całą moją bieliznę z kosza do prania :evil_lol: Wypranymi też nie pogardzi ;) Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Georgia]ale wyczyn wtargać takiego patyka na górkę :evil_lol: pot leje się z czoła ;) http://img827.imageshack.us/img827/6248/30027964.jpg a te oczka absolutnie kłamać nie mogą :loveu:[/FONT] Quote
zaba14 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Czasem biegnie z jeszcze mniejszymi... :D ja to nazywam, wykałaczki :D Quote
motyleqq Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Etna też kradnie skarpetki, takie zwinięte to jej ulubiona domowa zabawka ;) rezultat jest taki, że mój TŻ z każdej pary ma tylko jedną skarpetkę :lol: moich nie kradnie! :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Franek lubi skarpetki, ale tylko... brudne. :lol: Eris nie tknie, przecież to to niedobre jest! Quote
zaba14 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Cześć Rinuś!! Kuuupe lat ;) u nas wiosna ;) ostatnio są dni na grubą bluzę ;) chociaż przyznaje że zimową kurtkę miałam ubraną kilka razy ;) chodzę w przeciwdeszczowej i przeciwwietrznej wystarcza w zupełności ;) Od ponad godziny jestem na noga, szykuje się do pracy, więc kręce się po domu, pościeliłam łóżko, naszykowałam rzeczy na trening, a co robi mój pies? Nie ma najmniejszej ochoty wyjść na dwór, bo przecież jest bardzoo wcześnie :) dla niej idealna godzina aby wstać do 10 ... :o Quote
Recommended Posts