Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
jakie to słodkie :loveu: normalnie pokaże mamie na dowód, że te straszne TTB nie zjadają dzieci :evil_lol:

Zalizują i z tym ciężko sobie poradzić ;)

Posted

[FONT=Georgia]aj tam nie zjadają...zjadają dzieci tylko nie przed obiektywem aparatu, są na tyle inteligentne że wiedzą kiedy zaatakować żeby nie było dowodów :)

super zdjęcia Miyki i Bryana :loveu:
[/FONT]

Posted

Więcej nie ma :P może jutro coś pstryknę, bo teraz zmeczona po treningu jestem :P a że jutro mam wolne to może uda się łobuzicę namówić do współpracy :)

Posted

W sumie znalazłam kilka gniotów ;)

Czy wasze psy też robią takie miny? :D u nas to normalne, przylezie to takie włochate, położy zabawkę, jednym faflem musi troszkę ją przykryć i.. czeka.. patrzy... oby tylko udało się zachęcić do zabawy ;)

jeśli się nie uda to sama sobie pogryzie...

a teraz kilka z poprzedniej sesji na dworze

Posted

Jari nie tylko łazi z zabawkami, tylko uwielbia kraść różne rzeczy i potem z nimi chodzić ;). Np. jakiś element odpadnie od szafki, to od razu do pyska. Najlepsze jest to, że ma dużą mordę i tak chowa te rzeczy, że ciężko czasem zauważyć, że w ogóle je podebrał. Jak spadnie coś większego to jednak ciężko mu to ukryć i widać zarys pod faflem, jednak on chyba tego nie wie, więc stoi z taką wypchaną mordą i udaje, że nic nie ma - jest to komiczne ;)

Posted

Hehe znam ten widok ;) wczoraj jednak Miya się zdziwiła ;> kroiłam rzodkiewki i jedna mi spadła, więc ta gdy tylko usłyszała że coś odbiło się od podłogi w magicznym tempie złapała to do mordy i zwiała ;) oczywiście nie zjadła tej rzodkiewki, znalazłam ją na dywanie w salonie :D :D
Pamiętam gdy była malutka, a ja wyciągałam pranie z pralki i gdy tylko spadła jakaś skarpetka to ona od razu z nią biegła, i nie że uciekała podchodziła do kogo kolwiek i pokazywała co zdobyła, nie muszę tłumaczyć, że na słowo zostaw, pies pędem biegł w inną stronę, odwracała się, burczała biegła w naszą stronę i tak aż do odbicia skarpetki, super zabawa :D najlepszy był widok miny siostry mojego TZta kiedy ubierała skarpetki, a one całe w dziurach :D :D

Posted

Aaa zbieranie skarpetek to normalka :diabloti: Najpierw robiła tak Cortina, a teraz Jari. Nawet wczoraj mama do mnie dzwoni i mówi, czy wracam do domu, bo Jari łazi po domu i wyjął już całą moją bieliznę z kosza do prania :evil_lol: Wypranymi też nie pogardzi ;)

Posted

Etna też kradnie skarpetki, takie zwinięte to jej ulubiona domowa zabawka ;) rezultat jest taki, że mój TŻ z każdej pary ma tylko jedną skarpetkę :lol: moich nie kradnie! :cool3:

Posted

Cześć Rinuś!! Kuuupe lat ;) u nas wiosna ;) ostatnio są dni na grubą bluzę ;) chociaż przyznaje że zimową kurtkę miałam ubraną kilka razy ;) chodzę w przeciwdeszczowej i przeciwwietrznej wystarcza w zupełności ;)

Od ponad godziny jestem na noga, szykuje się do pracy, więc kręce się po domu, pościeliłam łóżko, naszykowałam rzeczy na trening, a co robi mój pies? Nie ma najmniejszej ochoty wyjść na dwór, bo przecież jest bardzoo wcześnie :) dla niej idealna godzina aby wstać do 10 ... :o