Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wg mnie Ikea sie poprawila, mozna na prawde kupic fajne rzeczy w fajnym stylu, maja mnostwo dodatkow, roznych ciekawych rozwiazan. Ciekawe czy kupiliscie stol z tej serii co ja planuje :) Tylko ja oczywiscie najmniejszy, cos ala kwadrat. Nie wiem czy asortyment jest ten sam.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taką lawę w pokoju :) Miałam białą - fajnie wyglądała, ale była "brudząca" i kupiłam imitację brzozy.

Ogólnie myślę że w Ikei można sobie fajnie urządzić mieszkanie za małą cenę.

Wiadomo że nie są to wytrzymałe rzeczy na lata. Mam kilka mebli z serii Lack - ława , Malm, Expedit - świetne regały, Mikael - biurko i mnóstwo pierdółek, pudełeczek i ozdóbek. Przy "ostrym" użytkowaniu są wgniecenia czy rysy, ale kto teraz kupuje meble na lata ?

Za taka cenę niemożna się spodziewać cudów, ale ja lubię Ikee najbardziej za prostotę , wzornictwo i ułatwiające rozwiązania :D

Posted

Noo ja wypuściłam swoją o 10:30 i teraz wpuściłam, pojechałam na zakupy w tym czasie i na kawe :P a u nas też pada :/ dlatego nie idę na spacer :P :P

Posted

Franciszek , jeszcze ze 2-3 godziny , będzie terroryzował piłką las ... wróci się napić , pokręcić po domu i abarot na piłkę .. i tak dzień dnia :mdleje:
a wygląda jak ostatnie dziecko dozorcy ...

Posted

Vectra zazdroszczę Ci dużego ogrodzonego terenu, nasz ogródek nie jest zbyt duży ;) ale lepsze to niż nic, a przy tym musze uważać co by za bardzo nie zdewastowała tego ogródka.. ;P ;P dziś boomer utknął jej pod szopką na narzędzia, wiec wpełzła tam i cała była w błocie czego nie do końca można uświadczyć na zdjeciu, ale już ją wykąpałam i śpi ze mną na kanapie ;) ale jak nie będzie padać to jeszcze pójdzie na spacer :P

Posted

Las jest i tak zdewastowany :diabloti:
jak się tu sprowadziłam ,to był zapuszczony ten las , nie dało się wejść ... więc był oczyszczany ... no ale jak to las , lubi rosnąć .... więc trzeba było od czasu do czasu , usuwać nowe chwasty ... do chwili kiedy kupiłam boomery i jaja .... poza starodrzewiem , nic nie jest w stanie z ziemi wyjść :evil_lol: