Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koma dlatego ja ciesze sie, ze nie mieszkam w centrum miasta, a jak chce sie tam dostac to w przeciagu 8 minut tam jestem ;) ja z okna widze laki.. zreszta moja dzielnica nazywa sie Zaborze kiedys nazywala sie Zaborze Wies, dzis pozostaly tutaj tylko kilka gospodarstw.. kiedys byla to najwieksza wies w calej Europie ... teraz bloki, zabudowania.. ale kawalek natury zostal uff.. dlatego moje marzenia o domu z ogrodem nie sa takie bliskie.. ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój widok z okna (a właściwie balkonu) to kościół :roll: , w sumie mieszkam koło parku ale jest on dość mały a jest tam przez cały dzień pełno ludzi! a już w takie ciepłe dni to zdeptać się można :roll:

Posted

Koma mój widopk z okna to róniez kościółek,tylko ze mam duzy park,jeszcze wiecej ludzi i psiaczków..... :lol: ,nie daleko pachnaca Wisełka,do której bym swojej Kiki za nic nie wpusciła...... :roll:

Posted

Anetta Mikus czesto ma opuszczony ogonek i wygladajak lis... ;)

wszedzie dobrze, ale u panci na kolankach najlepiej :P

czy ktos mowil, ze Mikus jest slodki? :>

stary dziad :D

Mikus popros, ale lapki wyzej!!

a tutaj ze mna, przybij piatke

daj łapke

zaba sadystka :P

hehehe glupie miny :lol:

Posted

[quote name='daga10011']:o piatake przybija :o ale madrala :o

no, a co... zwykly kundel a jaki inteligentny, gdybym kiedys miala ten rozum co teraz to bylby z niego wspanialy pies! :) ale i tak go kocham po mimo, ze jest wredny :P

dostojna ruda wredota :P

Posted

[quote name='zaba14'][quote name='daga10011']:o piatake przybija :o ale madrala :o

no, a co... zwykly kundel a jaki inteligentny, gdybym kiedys miala ten rozum co teraz to bylby z niego wspanialy pies! :) ale i tak go kocham po mimo, ze jest wredny :P

dostojna ruda wredota :P

BIAŁE ŁAPKI :angel: