Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to rzeczywiscie uroczo:evil_lol:, trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia tz (co przynajmniej w spacerach Cie odciazy:razz:) i zdjecia jakies by sie przydaly:eviltong:

Posted

Ja widziałam szczyla ok 6 miesięcznego w takim kolorku, wzbudził moje zainteresowanie ;) ale dla mnie i tak całe czarne stafiki są NAJ! :) ale o gustach się nie dyskutuje :)
z rana byłyśmy na spacerku, na tej fotce Miya wyszła jakby ostro przykoksowała :D

Posted

[quote name='eria']nooo bary to ona ma !!
przeczytaj Vectre ...

[quote name='Vectra']na fotach ,m to staffiki wyglądają na OGROMNE :evil_lol: magia fotografii - iluzja ;)

dokładnie tak jest :D jeśli ktokolwiek widział ją tylko na fotkach, a później w realu to się dziwi że ona to takie chucherko :D :D

Posted

[quote name='Naklejka']Jak zobaczyłam staffiki na wystawie, to zdziwiłam się że one takie małe :lol:[/QUOTE]
nie Ty jedna , nie Ty pierwsza i nie ostatnia - ale spoko , jak ja zobaczyłam staffika na żywo - w dniu odbioru szczeniaka staffika , to mi wszystko opadło :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']na fotach ,m to staffiki wyglądają na OGROMNE :evil_lol: magia fotografii - iluzja ;)[/QUOTE]

taki też na fotach wyglada Ozzy , gruby pakowny ogromny ...a w rzeczywistości tak nie jest

Stafiki to wielkie jak Rekin :)

Posted

[quote name='Alicja']

Stafiki to wielkie jak Rekin :)[/QUOTE]
ale Rekin , to jest wielGa suka :diabloti: znaczy będzie z niej wielGa suka - tylko chyba w następnym wcieleniu :evil_lol:

Posted

Zdjecia chyba to do siebie mają :-) z tym, że Miya jakaś wyjątkowo mała nie jest, bo ona ma wzrost 41 czy 41,5 ciężko ją zmierzyć :) bo Vectra to ma pięknie niskie staficzki :)