Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne te wodno spacerkowe fotki, wszystkie takie w ruchu. Uwielbiam takie.
Co do kagańca to widać, że dziewczynka nie jest zachwycona nim
http://img585.imageshack.us/img585/8941/dsc0141bc.jpg
Wygląda jakby zaraz miała się rozpłakać.

A tak poza tym Aniu nie chcesz mnie tam przygarnąć do siebie? Bo ja przechodzę kryzys wieku średniego chyba i tak cos mi odbija, żeby gdzies z kraju wyjechać. Ale nie chcę do Holandii :shake:
Ehhh coraz gorzej ze mną

P.S
Co do zmniejszania zdjęć z GIMP-ie jakbyś do Patusi napisała to by ci w 5 sekund powiedziała co i jak :PP

Posted

gops napisał(a):
Miya w tym kagańcu wygląda brzydko :eviltong:
świetnie że się 2 suki dogadały , obie są śliczne, dawaj więcej wspólnych zdjęć ;)

a widziałaś psa który w kagańcu wygląda dobrze? :D :D

Patii Irlandia jest już przesycona :/ ciężko znaleźć pracę, ja sama chcę zmienić ten mój syf na coś innego, ale coś mi nie wychodzi ;-)

Wczoraj byliśmy na wycieczce 170km na plażę w Inch, psiak zachowywał się idealnie i na plaży jak i w samochodzie :) , niestety pogoda nam nie dopisała więc pojechaliśmy znów do parku w Killarney, weszliśmy pierwszy i jak dla mnie ostatni raz w życiu na górę.. :D :D ponad godzine wchodzenia dla mnie to za wiele hahaha :D ale warto było :)

Posted

zaba14 napisał(a):
a widziałaś psa który w kagańcu wygląda dobrze? :D :D

nie sadzilam ze to kiedykolwiek napisze:diabloti: ale fizjologi sa wg mnie bardziej "twarzowe":eviltong:

Posted

Agnes napisał(a):
nie sadzilam ze to kiedykolwiek napisze:diabloti: ale fizjologi sa wg mnie bardziej "twarzowe":eviltong:

chyba dlatego że są czarne;) jakby ten plastik mniej rzucał się w oczy przez kolor też byłoby lepiej... swoją drogą za kawałek plastiku zapłaciłam 21e ... :o oszaleli...