Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a co będzie w domu siedzieć skoro na podwórku może ;) weź jej budę postaw i niech mieszka w ogrodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

chyba żartujesz ;P toż to pies kanapowy :P

[quote name='chi23']Jaka ona ładnie uśmiechnięta:)

dzięki :)
[quote name='chita']no z opisu zachowan wypisz wymaluj jak Twoja Miya:evil_lol: aczkolwiek zabawkami czasem sie dzieli ale patyki i pilki musza byc wszystkie jej:evil_lol:\

morda kochana:loveu: łańcuszek super;)
http://img339.imageshack.us/img339/4382/dsc0102hi.jpg
no to by się zjadły, patyki, piłki i kamienie są wszystkie jej... :D :D wczoraj byliśmy na spacerku z Bilonkiem to oczywiście jakoś nie miały ochoty się z sobą ganiać :/ tylko jeden miał swój kamień i drugi swój.. mają swój świat , ale żeby było ciekawiej to Miya musiała mieć koniecznie ten kamień co Bilon... ;]
[quote name='Mysia_']http://img232.imageshack.us/img232/1262/dsc0104db.jpg to się nazywa szeroki uśmiech :loveu:

Co tam u Was słychać? Jakiś urlop już był? :) Wybieracie się do Polski kiedyś? :cool3:
U nas dobrze, już po przeprowadzce, czas jakoś leci, zdecydowanie za szybko.. urlop to mi się marzy, ale taki z prawdziwego zdarzenia :) niestety wczasy z prawem jazdy, przeloty do PL i wyżycie w niej przez 3 tyg. nas niezle zjadły finansowo.. a teraz w wrześniu mój brat ma wesele :) lece jako świadek.. ;) myślałam żeby w październiku jakieś wczasy sobie chociaż tygodniowe zrobić, ale będzie ciężko, więc koniecznie w lutym w przyszłym roku musze gdzieś polecieć się pogrzać :) bo ta irlandzka pogoda tego lata kiepska jest.. ponoć najzimniejsze lato od 40 lat... uroczo :P
[quote name='agaga21']http://img339.imageshack.us/img339/4382/dsc0102hi.jpg
świetna jest ta obróżka. kiedyś chciałam mojemu morrisowi taką sprawić ale w końcu tego nie zrobiłam. chyba znów nad tym pomyślę :)
Ładnie wygląda na krótkowłosym psiaku :) mojemu Mikiemu w ogóle obroże nie pasowały bo kołnierz z sierści mu się robił hihi :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):

U nas dobrze, już po przeprowadzce, czas jakoś leci, zdecydowanie za szybko.. urlop to mi się marzy, ale taki z prawdziwego zdarzenia :) niestety wczasy z prawem jazdy, przeloty do PL i wyżycie w niej przez 3 tyg. nas niezle zjadły finansowo.. a teraz w wrześniu mój brat ma wesele :) lece jako świadek.. ;) myślałam żeby w październiku jakieś wczasy sobie chociaż tygodniowe zrobić, ale będzie ciężko, więc koniecznie w lutym w przyszłym roku musze gdzieś polecieć się pogrzać :) bo ta irlandzka pogoda tego lata kiepska jest.. ponoć najzimniejsze lato od 40 lat... uroczo :P

u nas też zimno :-( i chyba też w tym roku nie będę mieć wakacji, bo jestem spłukana jak nigdy... No nic byle do przodu - może w przyszłym roku będzie lepiej :)

A ja myślałam, że Twój brat to już dawno po ślubie :P

Posted

Wiesz mój to co chwile wyznaje psu miłość :D :D ale to jest tak 50 na 50 :) ile razy ją kocha, tyle samo ją nienawidzi .. :D
Dziś miałam przygodę... tereny spacerowe troszkę się nam zmieniły, a co za tym idzie, otoczenie też... krowy na pastwisku w sumie nigdy specjalnie Miyi nie przeszkadzały, przechodziła obok nich obojętnie, dziś spotkałyśmy byki.. a co mój mądry pies zrobił? pognał wprost na góre gdzie stało stado byków, czy krów... i zrobiła sobie świetną zabawe, biegała między nimi, a jak ruszyły to spieprzałą, zatrzymywał się i zachęciała do.. zabawy... miałam ochotę ją udusić, ale jednocześnie jak do mnie zbiegła to te krowiate mnie przeraziły.... :)))) ten urywek drogi będzie trzeba przechodzić na smyczy.. :)

a to mój poganiacz bydła, który ma coś z border collie ;)

Posted

[quote name='gops']świetnie jej w tych blaszkach !
co do krów lepiej zapinaj ją na smycz , jak dostanie z kopyta to może być po psie.
wiem ;)

[quote name='Maalwi']Dzień dobry! bardzo fajna sunia i fotki superowe!
dzięki

[quote name='FredziaFredzia']Piękną obrożę ma :)
od cioci Gops :P

[quote name='Angi']metalówa :evil_lol: :)
heh :P

brudasek :)

czub

Posted

Naklejka napisał(a):
Ona ma wściekliznę? :lol:

mimo że tutaj nie trzeba szczepić na wściekliznę, to Miya została zaszczpiona z powodu paszportu :D :D ale kto ją tam wie ... <lol2> tak wygląda podczas zabawy z boomer ballem :)