zaba14 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 O.. odkryłam jak zmniejsza się foty w Gimpie ;) a więc kilka i spadam spać :) może jutro będzie lepiej ... Quote
jonQuilla Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [FONT=Georgia]Brak słów na takich ludzi...niestety nic się na to nie poradzi ;) Następnym razem poszczuj ;) to zdjęcie pewnie przerobiłaś w photoshopie ;) http://img17.imageshack.us/img17/2726/dsc0025ah.jpg w oryginalnej wersji zamiast boomera było dziecko tejże paniusi :diabloti:[/FONT] Quote
gops Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 żaba kup może po prostu kantarek , nie będą się czepiać a pies będzie mógł aportować piłkę , jak nie chcesz jej męczyć kagańcem to trzeba sposobem :lol: a Miya gryząca jajo wygląda ślicznie :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 zaba14 napisał(a):O.. odkryłam jak zmniejsza się foty w Gimpie ;) Jak, jak jak?! Bo mam system ubuntu (który ma gimpa) i za każdym razem jak chcę pozmniejszać muszę wchodzić na drugi system, Windowsa i przez painta lecę zmianę obrazu... Ale aż tak mieszać to mi się nie chce. Quote
zaba14 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Po otwarciu zdjęcia wchodzisz na image/ scale image / potem wpisujesz sobie ile chcesz pikseli i zaznacz ten łańcuszek bo wtedy zdjęcie zmniejsza się z każdej strony :) i scale i gotowe :) naszukałam się tego :P Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 lata za frisbee?czy tylko tak po ziemi goni? Rozumiem, sytuacja z yorkiem wkurzająca, ale z drugiej strony też mnie wpienia jak idę z pierdołem a ludzie z psami luzem, bo strasznie nie lubię jak mi obcy pies do M. podbiega, ale fakt, tą babę z yorkiem to nawet bym ja pożarła :diabloti: Quote
zaba14 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Night ale ja zapinam swojego psa jeśli widzę psa na SMYCZY, tu była sytuacja z samochodem, na początku psa w ogóle nie było widać... gdyby z nim szła na smyczy to albo bym sobie poszła dalej (bo moja nie podbiega jak ma piłkę) albo bym ją na te 2 minuty zapieła dla mnie to nie problem ;) ja rozumię że ludzie mogą się bać, lub po prostu po co szukać sobie problemów albo być uciążliwym dla innych ludzi, nie lubię tego, ale głupich dwunogów też nie toleruję :) jeśli ktoś idzie z psem bez smyczy i nie zapina na widok mój i mojego psa to też zazwyczaj nie zapinam bo nie ma takiej potrzeby... Na wąskich szlakach, ludzie spacerują i bez psów i u mnie to odruchowo działa, że przywołuje psa i przypinam- oczywiście mój pies nie jest ideałem ;) ale staram się, aby było jak najmniej głupich sytuacji.. ;) a z frisbee to jest tak, jeśli rzucę dobrze na krótki dystans to wyskakuje, ale że ja rzucać nie umię to na 10 rzutów 2 są złapane w locie, reszta zbierana z ziemi :P Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 wiem, wiem tylko mówię że mnie to denerwuje i tak to mogli odebrać tamci ludzie, ale ich nie usprawiedliwiam :p W sumie to nie znam żadnego latającego stafika, więc to chyba nie jest rozrywka dla tej rasy :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Mnie już przeszło, ja rozumię, że ktoś się może bać, ale nikt wmawiać mi nie będzie że każdy pies danej rasy jest taki, czy owaki... ;) co do latającychy stafików, to nie wiele można znaleźć z ładną figurą :P moja karykaturka :) która ostatnio nie ma czasu jeść, bo siedzi tylko na dworze... :o wariatka :P Swoją drogą, wczoraj doszły do nas dwie łańcuszkowe obroże od Gops, tak myślałam czy nie będą za małe, mimo że nbasze suki mają tyle samo cm w szyi to jednak obawiałam się o baniak mojego psa... :) i jednak za małe.. ale paczkę odebrał moj chłop który założył psu obroże, po czym nie dało się jej ściągnąć.. myślałam, że go zabije :) wieczorem ją namydliłam szamponem i jakoś poszło, ciężko bo ciężko ale zeszło :D jednak jutro mi porzełoży trochę ogniw z jednej do drugiej i będzie cacy.. :) Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jaki uśmiech :) Ja mam problem ze ściąganiem łańcuszka, założyć jest łatwo.... Za dużo kłaków... Quote
Alicja Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Mężczyźni jednak są pomysłowi ...wleźć musi :lol: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [FONT=Georgia]jaki wielki łeb ma na tych zdjęciach...świetne są :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agaga21 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 cudne te ostatnie foty :) bardzo lubię takie "przerysowane" Quote
angineuuka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a ja to tam nie mam jakiś problemów ściągnąć obrożę łańcuszkową .. ........... bo nawet jej nie mamy :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 zaba14 napisał(a):Po otwarciu zdjęcia wchodzisz na image/ scale image / potem wpisujesz sobie ile chcesz pikseli i zaznacz ten łańcuszek bo wtedy zdjęcie zmniejsza się z każdej strony :) i scale i gotowe :) naszukałam się tego :P Dziękuję, przy najbliższej okazji spróbuję. :modla: Quote
Misia&Ruby Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://img705.imageshack.us/img705/2826/dsc0056rl.jpg Ten jej uśmieszek jest cudowny :loveu: :) Quote
zaba14 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Dziękuję, przy najbliższej okazji spróbuję. :modla: Nie ma problemu ;) [quote name='Misia&Ruby']http://img705.imageshack.us/img705/2826/dsc0056rl.jpg Ten jej uśmieszek jest cudowny :loveu: :) No uśmiech ma cudny :P wczoraj pierwszy raz spotkała się z staficzą koleżanką, nie było zle, powiedziałabym, że nawet dobrze :) czasem było trzeba suczydła pochamować, bo zabardzo się na wzajem nakręcały :) Miyka przez swoją zawiść, nawet nauczyła się pływać, grunt aby być pierwsza przy zdobyczy... :) okropna jest :) patyk także wytargała koleżance, dobrze że obyło się bez kłótni.. :) Mam nadzieje, ze niebawem będę miała okazje zrobić im foty :) no i łańcuszek już przerobiony, także jak nadarzy się okazja to obfocę :P Quote
junoo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/5540/dsc0055db.jpg och jak się ładnie uśmiecha ;) Quote
chita Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 zaba14 napisał(a): Miyka przez swoją zawiść, nawet nauczyła się pływać, grunt aby być pierwsza przy zdobyczy... :) okropna jest :) patyk także wytargała koleżance, dobrze że obyło się bez kłótni.. :) :evil_lol: skad ja to znam:roll::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Chita Twoja też taka niedobra? :) a wygląda na taką kochaniutkąąąą... :P Ta wariatka dziś wyskoczyła sobie przez okno... zabije ją kiedyś.. ;] Quote
jonQuilla Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [FONT=Georgia]a co będzie w domu siedzieć skoro na podwórku może ;) weź jej budę postaw i niech mieszka w ogrodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
chita Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='zaba14']Chita Twoja też taka niedobra? :) no z opisu zachowan wypisz wymaluj jak Twoja Miya:evil_lol: aczkolwiek zabawkami czasem sie dzieli ale patyki i pilki musza byc wszystkie jej:evil_lol:\ morda kochana:loveu: łańcuszek super;) http://img339.imageshack.us/img339/4382/dsc0102hi.jpg Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://img232.imageshack.us/img232/1262/dsc0104db.jpg to się nazywa szeroki uśmiech :loveu: Co tam u Was słychać? Jakiś urlop już był? :) Wybieracie się do Polski kiedyś? :cool3: Quote
agaga21 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://img339.imageshack.us/img339/4382/dsc0102hi.jpg świetna jest ta obróżka. kiedyś chciałam mojemu morrisowi taką sprawić ale w końcu tego nie zrobiłam. chyba znów nad tym pomyślę :) Quote
Recommended Posts