Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to zobaczycie ze nie zawsze sie usmiecha, ale wtedy nie cykam fotek.. ale specialnie dla was..

cos nasluchuje tymi radarami

no co tak patrzysz?

no i przerazony pies :cry:

Posted

a ja widze wszystkie :roll: wlasnie wrocilismy ze spacerku a oto efekty

No chodz !!

eh.. nic tylko pstrykasz zdjecia... :evil:

wreszcie spuszczony ze smyczy, mozna wachac i czytac wiadomosci

ale ma mine

ziewa

no i widać, ze sie smieje :)

slyszeliscie taki kawal?
Spotyka gosc biedronke i pyta:
-biedroneczko ile masz latek?
-jutro skoncze 4
-Oj nie skonczysz, nie skonczysz [pokazujac gestem miazdzac biedroneczke] jednak ta tak nie skonczyla :)

poszedl jak burza :lol:

Posted

gugu napisał(a):
Foty zajefajne.....dobra pani ze nie dała wskoczyć do bagienka,mądry Mikuś posłuchał ze nie wolno...... :P

psu raczej by nic nie bylo.. tyle ze by smierdzial niesamowicie :lol:

Posted

oj ja to bym sie z daleka trzymala takiego bagienka-podejrzewam,ze leony by tak latwo nie posluchaly,a jak by tam wlazly :o :o :o .Ale duzo fotek slicznych,Mikus jesnak najczesciej to sie usmiecha i to jak slicznie :D

Posted

Koma jesli bedziesz w poblizu to zapraszamy.. ;) tyle ze to ma i swoje minusy.. np. dzisiaj o nietypowej dla mnie i Mikusia godziny wyruszylismy na spacer o 11 .. widzac zblizająca sie sasiadke ze swoim BanDogiem zapielam rudzielca na smycz, bo pomimo ze sie znaja to nie iadomo co temu skrzatu odbije do glowy, a z daleka nie rozpoznaje .. sąsiadka podchodzi i mowi "Ja to juz nie wiem o ktorej godzinie moge z nim wyjsc aby spuscic go ze smyczy, tutaj jest mnustwo ludzi z psami" niestety jesli ma sie TAKIEGO psa to trzeba uwazac.. ;] niestety nie kazdy zapina swojego czworonoga na smycz gdy widzi innego :evil: i pomimo ze bangodus jest zapiety ludzie i tak krzycza gdzie z takim psem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a ich biegnie i szczeka.. no kurde.. takie sytuacje sa wszedzie... :evil:

daga a leona to bys dluzej szyscila niz ja takiego malucha ktory ledwo od ziemi odrasta :lol:

Posted

No nie wiem czy kiedyś koło Ciebie będę ale dzięki za zaproszenie :lol:
No może, ale powiedz gdzie ma się wybiegać pies między blokami?? Gdzie pełno ludzi, puszczonych psów, śmieci... a w dodatku gdy pies jest nieposłuszny :roll: ??
No kiepsko :(
A do najbliższych miejsc gdzie jest sporo łąk, lasek i raczej nie ma psów mamy dobry kawał drogi, jednak staramy się tam w miare często chadzać ze znajomą która ma dożycę- bardzo posłuszną, to chociaż przy niej nasza Komka trochę się słucha, chyba jej naśladuje :lol: