zaba14 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Vectra napisał(a):Zamówiłam na alledrogo SE dwie piłki :diabloti: czekam na filmik :) bo moja już inaczej się bawi niż na poprzednim filmiku.. nie odchodzi od piłki... :D w ogóle.. czasem tak popierdziele że piłkę "trzyma" na nosie przez kilka sekund :D :D fajna zabawa, ale nos ma juz zdarty więc robimy chyba przerwę :P Quote
Vectra Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 w końcu może , nie będę miała zdewastowanych wiaderek , baniaków , krzesełek , kartoników , drzewa opałowego etc etc - Franca kocha walki z plastikiem jak by ktoś chciał , piłki są na allegro ;) Quote
chita Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Vectra napisał(a): jak by ktoś chciał , piłki są na allegro ;) kupilaś 8mke? musze sie agagi dopytac jaki ma rozmiar, ja tez kupie na allegro bo u nas nima albo ja nie moge znalezc:watpliwy: Quote
Vectra Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 chita napisał(a):kupilaś 8mke? musze sie agagi dopytac jaki ma rozmiar, ja tez kupie na allegro bo u nas nima albo ja nie moge znalezc:watpliwy: kupiłam 8 i 10 i 8 :diabloti: jedna pójdzie na prezent dla krasnali Marysiowych ;) Quote
agaga21 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 kurcze, nie pamiętam czy nasza to 20 czy 25cm. ciekawe czy na allegro nie są podróbki. okaże się to pewnie jak się vectry prosiaki do niej dobiorą ;) Quote
zaba14 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 nie to nie są podróbki... ale te nowe wersje mają wyrzeźbione wzory psiaków, widziałam je w sklepie zoo, moja ma tylko napisz boomer ball.. i oczywiście na początku mój pies chciał to wygryźć.. :D ale nie pozwalałam jej gryźć piłki, szkoda mi kasy :) no i psich zębów, ale jak okazało się że popycha je kłami... czy jak to nazwać :P to i tak ma je zdarte... a jak zęby waszych psów? Trochę mnie to martwi, czy te zęby nie zaczną ją boleć... Miałam dziś zły dzień w pracy, w domu kopnęłam małym palcem w róg ściany, miałam ochote przywalić głową w ścianę :[ w dodatku pies mnie wkurzył na dworze, jak doszłam do siebie to aż mi było głupio że na nią nawrzeszczałam bo nie wiedziała co się dzieje :/ i szła skulona , jak w końcu odezwałam się do niej pozytywnie to o mało ogon jej nie odpadł... biedna.. :P późno skończyłam, miałam mało czasu dla siebie a co dopiero dla niej, wzięłam ją tylko na 40 minut aby pobiegała za piłką, wszystko robie w biegu, pranie, sprzątanie, dobrze że obiadu nie musiałam robić ;) teraz wysłałam faceta z psem na pola żeby trochę pooddychać no i posprzątać w szafce, jak się okazalo sporo produktów do wyrzucenia, jak ja nie nawidzę wyrzucać żywności, ale nie potrafię robić z niczego coś... :D No i w dodatku złego dnia i nakrzyczenia na psa, złamałam kolejną zasadę, a więc leżenie na kanapie z psem którego karmię :D czego mi nie wolno :P bo potem żebra ;) ale zrobiłam jej dzień dziecka :) aż przesadziłam :D mam nadzieje że nie dostała rozwolnienia :) Quote
Amber Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Pocieszę cię, że ja też dziś miałam gorszy dzień. Na porannym spacerze najpierw Jari przejechał mi po spodniach patykiem z ogniska, tak, że całe były czarne, potem sama przywaliłam sobie kagańcem w twarz :evil_lol:, bo zawiesiłam go na ręku i jakoś przy rzucaniu patyków, zrobił salto i uderzył mnie centralnie, a na sam koniec Jari niechcący przydzwonił mi zębem w płytkę paznokcia :diabloti: chcąc ugryźć patyk, więc aż wrzasnęłam i zacisnęłam zęby z bólu. Potem podniosłam z ziemi ten nieszczęsny kaganiec i bez słowa ruszyłam w kierunku domu (zamiast jak zwykle iść dalej na przystań), wściekła jak 100 diabłów, a Jari biedny szedł koło nogi i się patrzył na mnie, co mi się stało :eviltong: Całe szczęście wieczorny spacer był już bardziej udany ;) Quote
agaga21 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 moja etna boomera toczy raczej nosem a nie zębami. całe szczęście bo zębiska i tak ma bardzo kiepskie. niestety nos po starciu etna-boomer jest w okropnym stanie, dlatego dostaje piłkę co jakiś czas i nie na długo. Quote
Vectra Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 co do zębów , moje mają pościerane .... łapanie twardych piłek , opony , drągi .... pracują dużo zębami , więc zęby odczuwają .. zgryzy nadal prawidłowe :diabloti: jak przyjdą piłki , a są do mnie już wysłane , to zdam relacje ... nie wiem czy będą zdjęcia :( jak nie wskrzeszę aparatu , to kaplica , a na nowy nie mam na razie :placz: za zapas karmy i piłki , miała bym nowy aparat ... no ale karma potrzebna , piłki też .. aparat rozbiorę na kawałki i może się uda go na troszkę ożywić .... spust migawki zadu dał :mad: Quote
zaba14 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 o kurka mać... to lipa... mam nadzieje, że aparat zadziała ;) a jak nie to filmik telefonem :P :P Quote
Vectra Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 już mam piłki ;) aparat udało mi sie trochę wskrzesić ... co któryś raz działa spust migawki Quote
chita Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Vectra napisał(a):już mam piłki ;) aparat udało mi sie trochę wskrzesić ... co któryś raz działa spust migawki a ziee? Twoj baner mnie do strony prowadzi, pokaz pilki nie badz zolza:mad: zaba mam nadzieje ze dzis masz lepszy, nie chcialabym sie znalezc na twojej drodze jak masz nerwa:diabloti: Quote
Vectra Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='chita']a ziee? Twoj baner mnie do strony prowadzi, pokaz pilki nie badz zolza:mad: zaba mam nadzieje ze dzis masz lepszy, nie chcialabym sie znalezc na twojej drodze jak masz nerwa:diabloti: a tutaj i 10 znaków Quote
zaba14 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Dzień miałam dobry hihi :) pogoda taka sobie, byłam na spacerku ale zdjęcia takie sobie, będę powoli wrzucać... :D muszę pokazać jedno zdjęcie... jakiego ja mam brzydkiego psa :D :D Quote
Tepes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 walki psów:evil_lol: a tam zaraz brzydkiego przecież ona prezentuje tylko swoje piękne uzębienie:loveu::loveu::diabloti: Quote
zaba14 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Tepes']walki psów:evil_lol: a tam zaraz brzydkiego przecież ona prezentuje tylko swoje piękne uzębienie:loveu::loveu::diabloti: noo... waga ciężka, kontra waga lekka :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Amber napisał(a):Kung-Fu Panda :evil_lol: Dokładnie to samo chciałam napisać :lol: Quote
Misia&Ruby Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://img37.imageshack.us/img37/4476/dsc0261wc.jpg Zaje...fajne zdjęcie! :lol: :D Quote
ania90 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 http://img37.imageshack.us/img37/4476/dsc0261wc.jpg strach sie bac :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Mam jeszcze kilka brzydkich fotek z poprzedniego spacerku z Bilonem ;) pogoda była beznadziejna .. ;P idzie.. a więc czas na przywitanie ;) zapasy głuptas Quote
Recommended Posts