Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Zamówiłam na alledrogo SE dwie piłki :diabloti:

czekam na filmik :)
bo moja już inaczej się bawi niż na poprzednim filmiku.. nie odchodzi od piłki... :D w ogóle.. czasem tak popierdziele że piłkę "trzyma" na nosie przez kilka sekund :D :D fajna zabawa, ale nos ma juz zdarty więc robimy chyba przerwę :P

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w końcu może , nie będę miała zdewastowanych wiaderek , baniaków , krzesełek , kartoników , drzewa opałowego etc etc - Franca kocha walki z plastikiem

jak by ktoś chciał , piłki są na allegro ;)

Posted

Vectra napisał(a):

jak by ktoś chciał , piłki są na allegro ;)

kupilaś 8mke? musze sie agagi dopytac jaki ma rozmiar, ja tez kupie na allegro bo u nas nima albo ja nie moge znalezc:watpliwy:

Posted

chita napisał(a):
kupilaś 8mke? musze sie agagi dopytac jaki ma rozmiar, ja tez kupie na allegro bo u nas nima albo ja nie moge znalezc:watpliwy:

kupiłam 8 i 10 i 8 :diabloti: jedna pójdzie na prezent dla krasnali Marysiowych ;)

Posted

nie to nie są podróbki... ale te nowe wersje mają wyrzeźbione wzory psiaków, widziałam je w sklepie zoo, moja ma tylko napisz boomer ball.. i oczywiście na początku mój pies chciał to wygryźć.. :D ale nie pozwalałam jej gryźć piłki, szkoda mi kasy :) no i psich zębów, ale jak okazało się że popycha je kłami... czy jak to nazwać :P to i tak ma je zdarte... a jak zęby waszych psów? Trochę mnie to martwi, czy te zęby nie zaczną ją boleć...

Miałam dziś zły dzień w pracy, w domu kopnęłam małym palcem w róg ściany, miałam ochote przywalić głową w ścianę :[ w dodatku pies mnie wkurzył na dworze, jak doszłam do siebie to aż mi było głupio że na nią nawrzeszczałam bo nie wiedziała co się dzieje :/ i szła skulona , jak w końcu odezwałam się do niej pozytywnie to o mało ogon jej nie odpadł... biedna.. :P późno skończyłam, miałam mało czasu dla siebie a co dopiero dla niej, wzięłam ją tylko na 40 minut aby pobiegała za piłką, wszystko robie w biegu, pranie, sprzątanie, dobrze że obiadu nie musiałam robić ;) teraz wysłałam faceta z psem na pola żeby trochę pooddychać no i posprzątać w szafce, jak się okazalo sporo produktów do wyrzucenia, jak ja nie nawidzę wyrzucać żywności, ale nie potrafię robić z niczego coś... :D
No i w dodatku złego dnia i nakrzyczenia na psa, złamałam kolejną zasadę, a więc leżenie na kanapie z psem którego karmię :D czego mi nie wolno :P bo potem żebra ;) ale zrobiłam jej dzień dziecka :) aż przesadziłam :D mam nadzieje że nie dostała rozwolnienia :)

Posted

Pocieszę cię, że ja też dziś miałam gorszy dzień. Na porannym spacerze najpierw Jari przejechał mi po spodniach patykiem z ogniska, tak, że całe były czarne, potem sama przywaliłam sobie kagańcem w twarz :evil_lol:, bo zawiesiłam go na ręku i jakoś przy rzucaniu patyków, zrobił salto i uderzył mnie centralnie, a na sam koniec Jari niechcący przydzwonił mi zębem w płytkę paznokcia :diabloti: chcąc ugryźć patyk, więc aż wrzasnęłam i zacisnęłam zęby z bólu. Potem podniosłam z ziemi ten nieszczęsny kaganiec i bez słowa ruszyłam w kierunku domu (zamiast jak zwykle iść dalej na przystań), wściekła jak 100 diabłów, a Jari biedny szedł koło nogi i się patrzył na mnie, co mi się stało :eviltong: Całe szczęście wieczorny spacer był już bardziej udany ;)

Posted

moja etna boomera toczy raczej nosem a nie zębami. całe szczęście bo zębiska i tak ma bardzo kiepskie. niestety nos po starciu etna-boomer jest w okropnym stanie, dlatego dostaje piłkę co jakiś czas i nie na długo.

Posted

co do zębów , moje mają pościerane .... łapanie twardych piłek , opony , drągi .... pracują dużo zębami , więc zęby odczuwają .. zgryzy nadal prawidłowe :diabloti:

jak przyjdą piłki , a są do mnie już wysłane , to zdam relacje ... nie wiem czy będą zdjęcia :( jak nie wskrzeszę aparatu , to kaplica , a na nowy nie mam na razie :placz: za zapas karmy i piłki , miała bym nowy aparat ... no ale karma potrzebna , piłki też .. aparat rozbiorę na kawałki i może się uda go na troszkę ożywić .... spust migawki zadu dał :mad:

Posted

Vectra napisał(a):
już mam piłki ;) aparat udało mi sie trochę wskrzesić ... co któryś raz działa spust migawki

a ziee? Twoj baner mnie do strony prowadzi, pokaz pilki nie badz zolza:mad:

zaba mam nadzieje ze dzis masz lepszy, nie chcialabym sie znalezc na twojej drodze jak masz nerwa:diabloti:

Posted

[quote name='chita']a ziee? Twoj baner mnie do strony prowadzi, pokaz pilki nie badz zolza:mad:

zaba mam nadzieje ze dzis masz lepszy, nie chcialabym sie znalezc na twojej drodze jak masz nerwa:diabloti:
a tutaj
i 10 znaków

Posted

Dzień miałam dobry hihi :) pogoda taka sobie, byłam na spacerku ale zdjęcia takie sobie, będę powoli wrzucać... :D

muszę pokazać jedno zdjęcie... jakiego ja mam brzydkiego psa :D :D

Posted

[quote name='Tepes']walki psów:evil_lol:

a tam zaraz brzydkiego przecież ona prezentuje tylko swoje piękne uzębienie:loveu::loveu::diabloti:

noo... waga ciężka, kontra waga lekka :)

Posted

Mam jeszcze kilka brzydkich fotek z poprzedniego spacerku z Bilonem ;) pogoda była beznadziejna .. ;P

idzie..

a więc czas na przywitanie ;)

zapasy

głuptas