Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak!! To mi opowiadala znajoma hahahhaa Ale oni to przeginaja ;) Rano np wszyscy do pracy, a tu dokladnie jak piszesz dwoch kierowcow sie zatrzymalo, bo chcieli pogadac ;) Albo na zakrecie stoja ludzie i graja w kulki - pewnie wiesz o co chodzi, jakas ichniejsza gra ;) No obled

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas w to nie grają ;)
a no przegięcie, ale to chyba tylko obcokrajowców wkurza :D najlepsze to jest zostawienia samochodu na środku drogi na awaryjnych i pójście do bankomatu :D :D :D

Posted

Dla mnie to byłaby katorga wrzucanie lewą ręką biegów :evil_lol: Ale z chęcią bym się przejechała takim autkiem ;) z resztą jazda lewą stroną też pewnie byłaby dla mnie hardcorem :P

Posted

Ale śliczne zdjęcia z łączki... U was już mniszki przeszły w dmuchawce, u nas jeszcze są kwiatkami ;)

A jazda po lewej stronie jest śmieszna, ja jechałam co prawda tylko jako pasażer ale i tak doznania są dziwne... szczególnie na rondzie :lol:

Posted

http://img695.imageshack.us/img695/1031/mijk.jpg
super fotka !!
Gratuluję autka ! :)
Wracając do smrodku z pyska - Foxi po czyszczeniu u weta nie miała zapachu z japy w ogóle !!!! Wierzcie lub nie, ale czułam się z tym nieswojo hihih, tak jakby nie mój pies ;) Teraz już zapaszek Foksiowy wraca, i w ogóle mi nie przeszkadza. A do zębów używamy Orozyme, narazie się nowy kamień nie odkłada :)

Posted

pychol sliczny:loveu:

ja na oddech i kamien stosuje płyn Virbac, dolewa sie zaledwie nakretke (ja daje mniej a i nie zawsze) na miske wody, wlasciwie nie zmienia smaku (probowalam:eviltong:) a działa:)

Posted

[quote name='chita']pychol sliczny:loveu:

ja na oddech i kamien stosuje płyn Virbac, dolewa sie zaledwie nakretke (ja daje mniej a i nie zawsze) na miske wody, wlasciwie nie zmienia smaku (probowalam:eviltong:) a działa:)[/QUOTE]

gdzie można to dostać u weta?
Mojej z paszczy jedzie ostatnio nieziemsko, a kamienia brak, pewnie od suchej karmy którą jest zmuszona jeść wyłącznie.

Miya jak zwykle boska :loveu:
uwielbiam ten jej uśmiech od ucha do ucha :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']gdzie można to dostać u weta?
Mojej z paszczy jedzie ostatnio nieziemsko, a kamienia brak, pewnie od suchej karmy którą jest zmuszona jeść wyłącznie. [/QUOTE]

Podłączam się do pytania, kupuje się u weta czy na necie też gdzieś jest?

Posted

Miya jest piekana,faktycznie podobna do Cassie.pozdrawiamy serdecznie

co do smrodku z pyska to moj poprzedni psiak mial to samo i po wizycie u weta okazalo sie ,ze to sa problemy zoladkowe i dlatego smrodkowy oddech no i do tego kamien a w takim polaczeniu to byla masakra,kamien usunelismy u weta ale to duzo nie pomoglo

Posted

[quote name='NightQueen']gdzie można to dostać u weta?
Mojej z paszczy jedzie ostatnio nieziemsko, a kamienia brak, pewnie od suchej karmy którą jest zmuszona jeść wyłącznie.
:[/QUOTE]

firma jest francuska ale ja kupilam u weta w polsce;)placilam 35zl za 250ml

Posted

[quote name='zaba14']Zawsze troche wyostrzam w PS bo imageshuck i tak je psuje ;)
ale ja ostrze manualnie ;)[/QUOTE]

Tak się właśnie zastanawiałam, bo na niektórych widać lekkie przeostrzenie. ;)
Ale ogólnie strasznie lubię Twoje foty, bo sa wiecznie słoneczne a pies na nich wesoły i uśmiechnięty. :)