Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Georgia"]Ruiny to to co najbardziej podobało mi się w Irlandii...gdziekolwiek by się nie jechało wszędzie widać pozostałości po kamiennych budowlach, fajny klimat to nadaje :)[/FONT]

Posted

Agnes napisał(a):
zaba tak jak teraz jest ideolo ;) pewnie kwestia pogody, tu chyba nie bylo pelnego slonca? wtedy zdjecia wychodza lepsze zza chmurki ;) ale jak jest juz to slonce to tez mozna sie pobawic zeby "nie dawalo po oczach" :)

bardzo fajne te ruiny, lubie takie miejsca:)

To fajnie że na tych kolory się podobają ;) :bigok:

Angi napisał(a):
slicnie tu ! :loveu: :*

a dziękujemy :)

Agappe napisał(a):
ah i zatęskniłam za Anglią..

ee tam... ;) nie ma to jak Polska :P chociaż Anglię też chciałabym zobaczyć :P

ania90 napisał(a):
slicznie Myia wyglada na tle ruin:)

Nie będę jej przekazywać, bo urośnie w skowronki... :razz:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Ruiny to to co najbardziej podobało mi się w Irlandii...gdziekolwiek by się nie jechało wszędzie widać pozostałości po kamiennych budowlach, fajny klimat to nadaje :)[/FONT]

Fakt faktem że irlandzkie klimaty też bardzo mi się podobają, stare ruiny, murki... wiejskie klimaty a jakie ładne :)

Tepes napisał(a):
świetne foty w sumie jak zwykle:loveu:
http://img706.imageshack.us/img706/8167/dsc0304ll.jpg
i teraz nikt nie wejdzie do mego zamczyska:evil_lol:

Uwierz, że ona wpuściłaby każdego... :roll: taki z niej pies bojowy, że miałabym obawy czy by nas nie okradli gdyby została w domu sama.. :evil_lol:

Posted

przyszłam Was odwiedzić :eviltong:

Aniu, pewnie sie powtarzam - jak Wy tam macie pięknie :loveu: i widzę, że wiosna w pełni :multi:
A ta Twojka Miyka wyrosła na cudną kobitkę :loveu:

Ja też sie nie znam na zdjeciach, jak dla mnie suuuuper są wszystkie :loveu: jakim aparatem focisz?

Posted

Mysia_ napisał(a):
przyszłam Was odwiedzić :eviltong:

Aniu, pewnie sie powtarzam - jak Wy tam macie pięknie :loveu: i widzę, że wiosna w pełni :multi:
A ta Twojka Miyka wyrosła na cudną kobitkę :loveu:

Ja też sie nie znam na zdjeciach, jak dla mnie suuuuper są wszystkie :loveu: jakim aparatem focisz?

Mam nikona d80 i dwa obiektywy do niego z nikkora, ale foce głównie tym dłuższym :)

Onomato-Peja napisał(a):
http://img218.imageshack.us/img218/1691/dsc0264r.jpg Śliczne.
Ruiny extra. U Was to chyba zawsze słonecznie.

ta.... ostatnio przez 3 dni lało.. idzie się załamać :P
Tepes napisał(a):
hah no widzisz pewnie by jeszcze złodziejom pomogła wynosić:evil_lol:

albo wziełaby piłeczkę do pyska i chciałaby aby jej porzucać :D

ostatnie pięć zdjęć z spacerku... :d następne porobię w przyszły czwartek hehe :D jak pogoda dopisze :)

i rzadki widok.. mój pies potrafi leżeć na spacerze. ... ;)

Posted

Ja się powtórzę- genialne zdjęcia, super widoki i genialna stafficza sucz :loveu:
I piłka też fajna! Z taką baseballową mi się trochę kojarzy :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):

Fakt faktem że irlandzkie klimaty też bardzo mi się podobają, stare ruiny, murki... wiejskie klimaty a jakie ładne :)

[FONT="Georgia"]no własnie te murki też są świetne :) często stoją tylko na słowo honoru, wystarczyłoby wyjąć jeden większy kamień :evil_lol:
ajć odwiedziłabym sobie siostrę :loveu:

co za uśmiech :) :loveu::loveu:
http://img840.imageshack.us/img840/3249/dsc0313mp.jpg
[/FONT]

Posted

A no tak Miya ma swój sposób na trzymanie piłki :) nie wiem może jej cała do pyska nie wchodzi :)) piłeczka jest do takiego irlandzkiego sportu jakim jest hurling nie wiem na czym to polega i szczerze pewnie mnie to nie interesuje :D

akurat u nas murek który jest bardzo długi, odgradza ulicę od spadu do wody jest wytrzymały :) gdzieniegdzie widać już prześwity :D , ostatnio był wypadek, murek uszkodzony, od razu przyjechali rozebrali jego część i na drugi dzień załatali go nowymi kamieniami :) chociaż tego pilnują :P

Posted

Hej.. a w sumie to mam ochotę powarczeć sobie :[

zabije kiedyś swojego psa... :/ normalnie dziś miałabym ochotę ją komuś oddać ;[ nie domknełam drzwi z mieszkania :/ moja głupota, ale nie zauważyłam tego, poszłam na górę i nagle słyszę szczekanie, i już krzyczę... ale coś to szczekanie nie wyraźne było... schodzę a ta obszczekuje ludzi... :[ :[ taka mądrala jest, cieszy się do każdego, a na własnym terenie szczeka jak jest sama :[ przestraszona, ale szczeka .... ludzie byli już kawałek drogi.. może sobie poczekam aż garda zapuka mi do drzwi :[ ah... normalnie mam dość :/ nie dość że nie domknełam drzwi to jeszcze obcy ludzie przeszli, jak prawie nigdy nikogo tutaj nie ma... bo to dojazdowa droga do domów.. masakra jakaś... nie wytrzymałam i dałam jej w dupe, leży u siebie na posłaniu, niech nawet mi dziś nie wchodzi na łóżko, bo mogę jej krzywdę zrobić.. niech lepiej jej pańcio przyjeżdża bo nie wyjde z nią... zamiast tego zdjecia aniołka, to musze jej rogi kupić :[ :[

dobra wykrzyczałam się ;)
pytaliście kiedyś o fotki domu, właśnie zaóważyłam że na naszej agencji dołożyli trzy fotki więc wrzucam :) oby do lipca :D

no i pierwsza jazda już za sobą własnym autkiem, jak wyszłam to cała się trzesłam :))))

Posted

[FONT="Garamond"][FONT="Georgia"]dom rewelacyjny...zarówno z zewnątrz jak i w wewnątrz, kuchnia mi się najbardziej podoba :loveu:

no to Miya dała popis :roll: stróżujący pies się w niej obudził
[/FONT]:[/FONT]

Posted

dała dała, a ja głupia nie domknełam drzwi :/ pańcio wrócił to nakrzyczał że to moja wina :P Miyi tylko zwrócił uwagę, że tak nie można, ale pilnować ma :D

jednak pojechaliśmy na plażę :P także przeszło mi, Miya miała okazję pobawić się z obcym amstaffem także frajda była.. :) tylko ona przy nim taka nakręcona była, szybka, wszędzie jej pełno, a on taki powolny :d a młodszy od mojej zołzy z 3 miesiące :D