daga10011 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 niee..te oczy nie klamia :P a walka z krawatem przednia :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jaki słodki! Takiego Mikusia nei znałam :lol: Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Weron bo Mikusia zadko kto zna od tej strony :lol: bo to taki maly wredny pies, ktory nie przychodzi do obych i sie nie lasi, zawsze gdy ktos go wola to rudas ani sie za nim nie odwroci, a ja mam niezly ubaw :lol: Mam takiego starszego sasiada ktory czesto z ojcem rozmawia i gdy Mikus jest z nimi na smyczy to daje sie glaskac nawet sie tego domaga, ale gdy jest ze mna i idzie luzem to ma takich gosci serdecznie gdzies :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 zaba14 napisał(a):Weron bo Mikusia zadko kto zna od tej strony :lol: bo to taki maly wredny pies, ktory nie przychodzi do obych i sie nie lasi, zawsze gdy ktos go wola to rudas ani sie za nim nie odwroci, a ja mam niezly ubaw :lol: Mam takiego starszego sasiada ktory czesto z ojcem rozmawia i gdy Mikus jest z nimi na smyczy to daje sie glaskac nawet sie tego domaga, ale gdy jest ze mna i idzie luzem to ma takich gosci serdecznie gdzies :lol: A skąd takie jego zachowania? Dość nietypowe ;) Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 To madry pies, przynajmniej nie zje od nikogo niczego z reki.. ;) On od glaskania ma ludzi w domu, a spacer jest po to aby sie wybiegac i zalatwic.. ;) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Mądry jest ;) Wie co robi... ja bym nie chciała aby mój pies do wszystkich podchodził i żeby wszyscy go głaskali... a jak ktos podchodzi i go głaszcze to jak reaguje? Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Jesli kogos zna to nic nie robi, a jesli to ktos obcy to roznie, raz odskoczy a za innym razem pokaze zeby :) jesli jest to z zaskoczenia oczywiscie... Kiedys gdy bylismy na polu, pies oczywiscie luzem, za niami szlo malzenstwo z mala dzieczynka i z psem a nagle patrze mala juz kleczy przy moim psie i sie prztyula o malo zawalu nie dostalam, ale wcale nie zaaragowal .. a to moglo zle sie skonczyc :x Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 hmm czyli mądry....ma charakter... A dziewczynka hmm odważna... Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 charakterek ma i dobrze, ja lubie takie psy :) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To ilew Miki ma? 13 lat? Sie dobrze trzyma... Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Weron_ciau napisał(a):Starszy ode mnie :lol: ciekawe czy lepiej sie trzyma :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 wiem jedno ja jak klęcze na klęczniku 2 min to już wstaje z podpieraniem bo mnei kolana bolą :lol: A daj jakies jescze focie slodzisnego Mikiego Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 to chyba juz bylo.. niestety nie moge teraz latac za psem z aparatem bo wlasnie sie ubieram i ide na rower ;) porobic jakies fotki Zabrza hihi :P Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To miłego jezdzenia na rowerku... ;) Pozdrawiam! Miki śliczny jka spi! Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Mikuś madrala , bo tak powinno być że obcy nie głaskają piesków a pieski nie biorą od obcych jedzenia /tylko co z tymi co domków nie mają :-? Quote
zaba14 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 a no sa i takie psy w schroniskach ktore z tesknoty umeiraja.. nie jedza, nie pija... :cry: Quote
zaba14 Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Ale jesli zaadoptuje sie takiego psiaczka.. to on napewno sie odwdzieczy ;) Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Dokładnie zaadoptowany pies się odwdzięczy :wink: Wiem coś o tym bardzo dobrze :D Saba i Era to moje najwierniejsze psy reszta się nie równa 8) Jakie miodzio zdjęcie Mikusia i pluszaka :angel: Quote
Recommended Posts