Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedz mi jak u was z kleszczami ?? Pytanie może głupie , ale kto pyta nie błądzi ;)

Dziś wyciągnęłam gada z Ozzulka :diabloti: i zakropiłam kropelkami na spacerze .....a gamoń mi się wyczochrał w wilgotnej trawie ....wróciłjak prosiak ...obtarłam tylko na sucho :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiesz co dziwne Miya nigdy nie miała kleszczy i pcheł :) ale fakt była zabezpieczona z tym że tylko przez 3 czy 4 tyg. bo tak działają krople? potem kupiłam inne sama w sklepie , a nie u weta i dostała od nich gulek na szyi i tak zaprzestałam kupować... bo nic się nie dzieje, ale jak będę w PL w maju to chce zajść i kupić frontline albo fiprexa lub zamówię przez allegro bo tak chyba taniej ?
Na przykładzie kota którego mieliśmy, mogę tylko powiedzieć że spędzał większość czasu na zewnątrz, nie był zakraplany i także był bardzo czysty.. także nie wiem :) może nie ma tu takiej plagi jak w PL ...

Posted

Gdy wysłałam mamie pół psa to się zdziwiła, że całe zdjęcie się jej nie wgrało :P :P

jakieś tam starocie :)

[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Oj ja też zazdroszczę tej trawy:roll: Aleee i u nas w parku już powoli zaczyna się zielenić:multi:
http://img26.imageshack.us/img26/8498/dsc0164vf.jpg nie jesteś czasami zazdrosna?:lol:

Pewnie, że nie :P psinka i tak kocha najbardziej chyba mnie :D :D swoją drogą mój TZt ostatnio miał chyba "okres" bo wszystko go wkurzało, a suka to już w ogóle, co ja się nasłuchałam :D w końcu stwierdziłam że spakować się mogę w 5 minut i kupic bilet, a psa sobie ściągne transportem... phiii będzie myślał, że najważniejszy jest?? jakoś nie lubię słuchać jęczenia ... ;]

trawka zawsze zielona :P swoją drogą wczoraj byłam w innym miejscu niż zawsze porzucać piłkę ;) pies musi zbieć i wbiec pod bardzo stromą górkę, a ja stoje na górze :D trawa w jednym miejscu jest bardzo podmokła i to taki pasek długi jest ... bardziej zielona jest właśnie w tamtym miejscu niż gdzie indziej :D :D

a dziś w końcu się rozpogodziło !! :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Pewnie, że nie :P psinka i tak kocha najbardziej chyba mnie :D :D swoją drogą mój TZt ostatnio miał chyba "okres" bo wszystko go wkurzało, a suka to już w ogóle, co ja się nasłuchałam :D w końcu stwierdziłam że spakować się mogę w 5 minut i kupic bilet, a psa sobie ściągne transportem... phiii będzie myślał, że najważniejszy jest?? jakoś nie lubię słuchać jęczenia ... ;]

trawka zawsze zielona :P swoją drogą wczoraj byłam w innym miejscu niż zawsze porzucać piłkę ;) pies musi zbieć i wbiec pod bardzo stromą górkę, a ja stoje na górze :D trawa w jednym miejscu jest bardzo podmokła i to taki pasek długi jest ... bardziej zielona jest właśnie w tamtym miejscu niż gdzie indziej :D :D

a dziś w końcu się rozpogodziło !! :)

A no to chyba, ze tak:lol:

Ja tam też nie lubię wysłuchiwać marudzenia dlatego po miesiącu miszkania u TŻta wróciłam do domu:oops::evil_lol:

Masz taki sam patent jak ja, ja też idę na górkę i kopię piłkę. Ja nie musze się wysilać zeby piłka poleciała daleko a Sanhez ma okazję się zmęczyć:lol:

U nas też dzisiaj ładne słoneczko :loveu:

Posted

No to zbyt długo nie wytrzymałaś :D my już tak chyba 3 lata mieszkamy ;) i mimo że czasem mam ochotę spakować walizkę i wrócić do PL to chyba nie umiałąbym bez tego zgreda mieszkać :D :D

Korzystając że w tym tygodniu mam tylko jeden dzień wolnego to poszłam z Miyka na spacer, o dziwo pogoda po 3 dniach deszczu rozpogodziła się :D chyba specjalnie dla mnie ;) byłam w krótkim rękawku ... :P

a kuku

a teraz pozowanie ;)

ciąg dalszy ..

.. i dalszy :D kto znajdzie różnice? :P

Posted

roznica w adresowce inaczej jest ulozona na zdjeciu :eviltong:
wogole to fany ksztalt ma ta adresowka!
zdjecia swietne! Miya zadowlona widac , i pilka fajna :evil_lol:

Posted

dobra, koniec zabawy bo znajdziecie milion różnic :D :D makot'a dokładnie chodziło mi o ślinę :P
ciąg dalszy fotek :)

piłka fajna bo nowa :D wczoraj taką samą, ale w gorszym stanie, wyrzuciłam i nie mogłam już jej znaleźć... ;[

Posted

No dobra to ciąg dalszy fotek bo nie wiem kiedy będą kolejne :P

ruiny Charles Fort

Agnes w sumie to nie wiem jak mam sobie w laptopie ustawić monitor aby dobrze widzieć kolory zdjęć :)

Posted

zaba tak jak teraz jest ideolo ;) pewnie kwestia pogody, tu chyba nie bylo pelnego slonca? wtedy zdjecia wychodza lepsze zza chmurki ;) ale jak jest juz to slonce to tez mozna sie pobawic zeby "nie dawalo po oczach" :)

bardzo fajne te ruiny, lubie takie miejsca:)