zaba14 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Fajnie, że zdjęcia się podobają ;) pogoda jest ładna to i w domu siedzieć się nie chce :) Quote
chi23 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 u nas też dzisiaj było ciepło ale, ale.. w sobotę deszcz ze śniegiem:mad::mdleje: Zdjęcie "wariaci" jest genialne normalnie;) Quote
Tepes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 eh kobieto uwielbiam Twe zdjęcia! http://img98.imageshack.us/img98/6513/dsc0052p.jpg astowaty usmiech, i co może być piękniejszego:loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Fajnie że się podobają ;) jeszcze troszkę mam z tamtego spacerku ;) byliśmy dziś na dużej plaży suka się wyszalała ;) po kilku rzutach piłki miała już dość, bo na łąkach piłka szybko się zatrzymuje a na ubitym piachu toczy sie i toczy... :D Quote
Lucky. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 genialne zdjęcia robisz :loveu: szkoda,że z tamtym domkiem nie wypaliło, świetny był . Quote
Yuveza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jeju to ona jest taka malutka!:loveu: http://img291.imageshack.us/img291/8965/miski.jpg ja to się dziwiłam jak napisałaś że ją na rękach niosłaś :lol: a ona to jest staffordshire bull terrier...? Quote
gops Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 nie przesadzajcie staffiki nie sa takie malenkie :) sa niskie ale nadrabiaja szerokoscia :lol: zdjecia swietne! Wy to macie te tereny ehhh Quote
zaba14 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Miyka ma 41cm w kłębie :) musiałabym ją dla pewności zmierzyć, ale jakoś siły nie mam.... do pracy nie poszłam bo z chłopakiem mamy chyba grype jelitową czy coś.. także siedze w domu i cierpie :/ Miya ma pecha bo nigdzie dzis nie wyjdzie, tylko przed dom.... ah... Quote
Illusion Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To ani mała, ani duża, chociaż nie wiem, jak w porównaniu do innych staffików, bo się na nich kompletnie nie znam :). Wracaj szybko do zdrowia! ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a co to za róznica ile ma w kłebie, stafiki to nie mastify nie powiekszajmy ras na siłe :) Quote
Illusion Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Byłam po prostu ciekawa, bo na większości zdjęć wydawała się dosyć spora, a na tym wspólnym z człowiekiem taka malutka :). Quote
chi23 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja sobie właśnie pójdę pooglądać staffiki na łódzkiej międzynarodówce, tylko muszę zobaczyć którego dnia dokładnie są;) Quote
zaba14 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 A no u nas lipa już troszkę lepiej się czuje, chociaż do toalety nie biegam co 10 minut :/ Miya nie daje w kość, o dziwo chyba czuje że źle się czuje bo zachowuje się w dla niej nienaturalny sposób ;) od samego rana leży ze mną, łeb kładzie mi na kolanach, liże ręce... ona nie jest typem pieszczocha :) a dziś jednak nie oddala się w ogóle, co już robi się męczące bo czasem nie mam jak się wyprostować ;) z wypadu na plażę :) Quote
chi23 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 zaba14 napisał(a):A no u nas lipa już troszkę lepiej się czuje, chociaż do toalety nie biegam co 10 minut :/ Miya nie daje w kość, o dziwo chyba czuje że źle się czuje bo zachowuje się w dla niej nienaturalny sposób ;) od samego rana leży ze mną, łeb kładzie mi na kolanach, liże ręce... ona nie jest typem pieszczocha :) :glaszcze: Miya nie jest pieszczoch? Ja kiedyś podeszłam do ludzi z dwoma staffikami (nie mogłam się powstrzymać:evil_lol:) to takie przylepy tulaśne były i to jeszcze do obcego czlowieka:hmmmm: Quote
anetta Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ale chałupka, jaka szkoda że zgarnęli ją wam sprzed nosa :shake: A te tereny...:crazyeye: Co do drugiego domku...Masajek miał by co zaganiać :lol::lol::lol: Gratuluję zdania prawka!! :klacz: http://img291.imageshack.us/img291/8965/miski.jpg malenstwo :lol: Quote
zaba14 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 chi Miya reaguje tak na obcych ludzi jak piszesz :) lubi obcych i to aż za bardzo wystarczy że ktoś do niej cmoknie to ona już cała sie trzęsie z radości :) ale w domu preferuje spanie na dole :) jeśli jesteśmy w salonie :) ew. na fotelu obok nas :) nie szczególnie między nami :) a jeśli nie śpi na dole to zaczepia do zabawy :) a że nie dajemy się często namówić to zwyczajnie idzie się położyć :) i tak oto mamy spokój bo jak się nakręci to przestawia meble :D :D także niech lepiej w domu śpi hihi :) filmik z staficzego forum takie pokazy to chyba każdy właściciel stafika ma w domu :D http://www.youtube.com/watch?v=HTjimbL1Pxk Quote
makot'a Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ten filmik świetny, jeśli Miya Wam takie popisy w domu funduje to Wy tam wesoło macie :D Zdrowiej szybko! Quote
Lucky. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 M jak była młodsza też tak latała. Teraz już jej przeszło :) Zdrowia! Quote
ania90 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam:) widze ze nie tylko moj tak wariuje a to w koncu tylko york, najgorzej jak sie rozkreci na maxa bo wtedy wszystko lata:evil_lol: Quote
makot'a Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To tylko zazdrościć psów tak zadowolonych z zycia :loveu: Moje tak nie robią . . . :( Quote
Vectra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Illusion napisał(a):To ani mała, ani duża, chociaż nie wiem, jak w porównaniu do innych staffików, bo się na nich kompletnie nie znam :). Wracaj szybko do zdrowia! ;) wzorzec określa wzrost , max to 40,5cm :) Emila moja jest duża , bo ma 40cm .... natomiast mój Franio 38 , Marysia 37 , Rekin 36 Quote
zaba14 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Vectra napisał(a):wzorzec określa wzrost , max to 40,5cm :) Emila moja jest duża , bo ma 40cm .... natomiast mój Franio 38 , Marysia 37 , Rekin 36 dlatego też mówie że mój szkarad jest duży :) ale co się dziwić rodowód to ma IKC a nie KC a to drobna różnica jednak jest ;) nie wiem czy z tym papierem mogłaby być wystawiana np. w Polsce... w sumie i tak nie miałam jakiegokolwiek zamiaru :) ciachnięta już jest więc święty spokój już mam :) a Twoje stadko to coś się zmniejsza :D chodzi mi o wzrost hihi :) ale fajne są takie maleńkie !! :) kiedyś pewnie sobie sprawię takiego z prawdziwego zdarzenia stafika hehe :D ale kiedy to będzie.......... :D :D na dwa psy chyba bym się nie zdecydowała :D jeden pochłania dużo żarcia, smakołyków a przede wszystkim czasu ;) a Miyka to taki psi jedynak, nie dzieli się zabawkami, wszystkie są jej :) nawet kamienie bratu zabiera :D dobrze że jeszcze nie nauczyła się mieć dwóch jednocześnie w pysku bo już kombinowała :D ale z drugiej strony to 100% więcej tego co mam teraz i z jednej strony świetna sprawa, a z drugiej strony mówię- oj nie... :D jeden wariat wystarcza :) Ja już zdrowa ;) byłam dziś w pracy, pogoda się zepsuła, pada deszcz, uroczo.... ;) po spacerku Miyka nawarczała na sąsiadke wietnamke chyba... :) ale to oczywiście w formie zabawy wydawała dość dziwne odgłosy z czego babka się przestraszyła, ale że jej nie trawie to jakoś nawet jej nie przeprosiłam, bo o 6 rano trzaska mi drzwiami ... więc cóż... czasem jestem wredna :) ale też nie lubie jak ktoś tłucze się po domu jakby sam mieszkał... jedne drzwi, potem drugie, bieganie po schodach... :o a mieszka sama... :) Quote
Alicja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 o rany ...ale u was już wiosenka na całego , ciepełko Quote
Recommended Posts