Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miya do budy idzie - no pieknie, do domu się przeprowadzasz to pies w odstawkę:eviltong::evil_lol: Tylko ją tam spuszczaj czasem:diabloti:

Widoki genialne:loveu:

Posted

Czacha dymi ... wściekła jestem ... dom już wynajęty :/ wyobrażcie sobie że stał już 3 tyg. w ofercie i akurat wczoraj trzy różne rodziny go oglądały w tym my.. i każdy był zdecydowany.. ale jedni chcieli go od razu na 5 lat.. więc poszedł od ręki :/ bylismy dzis oglądać innym podwórko jeszcze ładniejsze, ale sam dom jakoś nie przypadł do gustu .. :(

za to byliśmy na spacerku :)

Posted

ale cudowne słoneczne foty uśmiechnietego pychola:loveu:

fajny domek tylko szkoda ze juz nie aktualny, i zazdroszcze cen, u nas niestety w tej cenie to mamy dwupokojowe mieszkanie:shake:napewno znajdziecie cos fajnego;)

Posted

Jeszcze tu nie przychodziłam jak miała 5 miesięcy więc proszę się nie czepiać:p ale kluska z niej była:loveu::loveu:

Co do pogody to u nas cały dzień leje i dopiero od poniedziałku pogoda normalna:shake:

Posted

Hej ! :)
dzięki za odwiedziny ;) u nas wczoraj padało cały dzień, pies wychodził tylko na siku ;) wiec spacer ogółem przez cały dzień trwał chyba z 20minut ;) o 11 wyszłam z nią ostatni raz nie padało, nie wziełam smyczy bo przecież po co nikogo u nas o tej porze nie ma... :) i pies tak mi szalał że masakra :D dupe miał przy ziemi i tak biegał :D musiałam ją na rękach do domu zanieść :D normalna wariatka :) dziś za to ładna pogoda, ale skończyłam o 4, zmęczona byłam okropnie ale wyjść z psem musiałam ;) pogoda boska, ciepło, prawie bez wiatru.. aż do domu wracać się nie chciało ;) pobiegała najpierw za frisbee, potem za boomeram, a na koniec przyszedł jej braciszek więc jeszcze 30 minut się posiłowały i do domku hihi :)

Posted

oczywiście Irlandia :) nasze Kinsale ;)
byliśmy dziś oglądać dom na farmie.. :D wszystko byłoby super gdyby nie było tam krów.. nie wiem ile ich tam było ze 100 chyba :D śmierdziało masakrycznie... :) także nie dziekujemy :D w sumie nawet podwórka Miya by wielkiego nie miała, bo wszędzie były elektryczne pastuchy na krowy... a ja nie wiem jak ona w ogóle by zareagowała na te zwierzaki, szybkom mogłaby dostać z kopyta... :/ także i smród jak na... farmie :d i brudno... no i te zwierzaki... :D :D jedyny plus to to że miałaby kolegę border collie :D

no i jedna dobra wiadomość, kupiliśmy samochód :D :D teraz tylko czekać na prawko aż do nas dojdzie ;)

Posted

Ależ ta Miya ma piękne zdjęcia. Zazwyczaj oglądam i aż mi słów brakuje, więc nie komentuję, ale dziś to już nie wytrzymałam - pies piękny, zdjęcia piękne i krajobrazy również. Nic tylko oglądać! :loveu:

No a samochodu to wypada tylko pogratulować i czekać aż zaczniesz szaleć :D

Pozdrawiam.