Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']hej ;)
Miyki dawno nie było to dziś porobiłam troszkę foteczek z porannego spacerku :)

on jest BOFSKA!!!! :loveu::loveu::loveu:

przyszłam sie przywitać z Wami, po cichutku podgladam Was!!!! teraza bede głośniej!! WYBACZACIE????

jak ja Wam zazdroszcze takiej pogody!!!! u nas zima!!!!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='zaba14']

Kashdog myślę że i u was słonecznie dziś :)[/QUOTE]

Oj, nie. Dzisiaj niestety u nas śnieg z deszczem padał i strasznie ponuuro było. Ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :)

Posted

Słyszałam że z rana śnieg trochę padał w Zabrzu :)

gops, nie pływa :) i w sumie już nie żyje :) dostalismy ją jako gratis do karmy ;) wczoraj pierwszy raz sie nią bawiła :) i najpierw ja ją uwiesiłam na drzewie, a chwile później jak udalo mi się cudem zdjąć, Miya ją rozwaliła :) została tylko środkowa część :) i sama sprawdzałam czy pływa :) ale nie, utonęła :) zdążyłam wyjąć ale bez tego sznurka już nie jest taka atrakcyjna :)

Posted

no to tak po 1 gratulacje;)
o 30 min to fajnie moi znajomi i przeszło godzinę niektórzy jezdzili a jednego to oblali już podczas powrotu do ośrodka bo na górce już na podjezdzie nie zaciągnął ręcznego czy jakoś tak
no szczerze tyż sie tak dziwia jak można żyć bez psa, nie widzi sie znim kilka dni a tu taaak tęskno:cool3:

http://img402.imageshack.us/img402/5614/dsc0406p.jpg
szaaleństwo:loveu::loveu:

a co do śniegu to szkoda godać...dzisiej u mie nic ale wczoraj jak waliło...masakra

Posted

oo a wydawala sie identyczna do tej co ogladalam niedawno w necie i pisalo ze plywajaca wlasnie , chcialam kupic bo pomaranczowa , ale jak taka nietrwala to nie bd brala bo wydaje sie identyczna

Posted

ponad godzinę ?? dziwne bo przepisowo jest do 45minut egzamin :) ale to pewnie różnie w praktyce bywa :))))

Gops, jeśli Miśka nie gryzie sznurków to będzie okej :) moja niestety odgryza wszystko co ma sznurki :/ :/

Posted

oj tak jedna wielka psuja :)

Pogoda dziś dopisała, po pracy pojechałam z kumpelą z psem na pola :) niedziela + słońce a to oznacza dużo spacerowiczów ... :) najpierw napadł na nas bordożek, później jakiś gryfonik... normalnie nie dało się spokojnie przejść... a o dziwo Miya zachowywała się przyzwoicie :) do czasu kiedy to już szliśmy do samochodu, pobiegł napalony czekoladowy labrador, i szedł tak za nami do auta i wtedy to już Miya pokazała mu zęby , w sumie bardzo dobrze, bo łaskawie pan podszedł i zabrał kochliwego pieseczka... nienawidzę iść i szarpać się z psem na smyczy.. a tak to wygląda jak jakiś pies wącha jej tyłek :/ :/

to jeszcze stare fotaski :) bo nowych nie mam ;)

Posted

Śliczności z niej:loveu::loveu: Teraz mam nadzieję na duże ilości fotek:eviltong::razz: U nas dzisiaj straszne tłumy spacerowiczów bo tak ciepło jest:cool1:

Posted

Coś mnie się fotek robić nie chce :) tym bardziej że w czwartek mamy świeto .. Patryka :/ więc bedzie dużo ludzi, pełno wczasowiczów, ahhh.... nie da sie przejść przez miasto :)
Muszę się pochwalić, byliśmy dziś oglądać dom do wynajęcia, 1 maja przeprowadzamy się na wieś :D 8km od miasta :) duży ogród, fajny dom.. :) pies będzie miał jak w raju, no i my też.. :d no i ogrzewanie na olej, już nie będziemy marznąć :)
http://search.jm-estates.com/searchrental.daft?search=1&s[search_type]=rental&s[agent_id]=15&s[p]=uvyusqrx&s[furn]=&offset=0&limit=10&id=1024658 tutaj fotki ;) nawet dla Miyi buda stoi na dworze :)

Posted

Wynajem niestety drogi i dlatego zdecydowaliśmy się że jednak nadal będziemy mieszkać z siostrą mojego Dawida i jej chłopakiem :)
5 pokoji i dwa salony, myślę że jednak nie będziemy zbyt często na siebie wpadać hehe :)

Posted

ej no fajowo ;) duzo miejsca, ja sie nie dziwie ze nie wracacie do PL - tu takie zarobki, ze o takich domach zapomniec mozna hahaha

ale bys dala tego linka noo ;) bo ja tam wchodze i widze duzo domow

Posted

ale okolice dookoła tego nowego domu !!!!!!!!!!! Zazdrość to bardzo brzydkie uczucie hihiih :)

edit. już widzę jak Miya mieszka w budzie hihihi

Posted

poczuje co to wiejski burek, buda i łańcuch haha :) nie no śmieje się, chodzi mi raczej o to że gdy pojedziemy na jakieś zakupy czy do znajomych na jakieś 3h to nie będę się obawiać o nią :) teren jest ogrodzony, a w razie jakby zaczęło padać to na ścisłość ma gdzie się schować.. ale wątpię że tam wejdzie :D