Kashdog Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A u Was jak zwykle pięknie i słonecznie :diabloti: Quote
zaba14 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dzięki Mysiu :) u nas ciepło ale wiatr silny :/ Kashdog myślę że i u was słonecznie dziś :) Quote
hankasanok Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='zaba14']hej ;) Miyki dawno nie było to dziś porobiłam troszkę foteczek z porannego spacerku :) on jest BOFSKA!!!! :loveu::loveu::loveu: przyszłam sie przywitać z Wami, po cichutku podgladam Was!!!! teraza bede głośniej!! WYBACZACIE???? jak ja Wam zazdroszcze takiej pogody!!!! u nas zima!!!!:placz::placz::placz: Quote
Kashdog Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='zaba14'] Kashdog myślę że i u was słonecznie dziś :)[/QUOTE] Oj, nie. Dzisiaj niestety u nas śnieg z deszczem padał i strasznie ponuuro było. Ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :) Quote
Mysia_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 dopiero po południu trochę słonka wyszło... A wcześniej nawet deszcz padał :-( Dzisiaj po spacerze z psami byłam cała z błota :diabloti: Quote
gops Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ale macie ladna zielona trawke :roll: zanim u nas taka bd to z 3 miesiace minie :roll: fajna zabawka! chyba plywajaca? Quote
zaba14 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Słyszałam że z rana śnieg trochę padał w Zabrzu :) gops, nie pływa :) i w sumie już nie żyje :) dostalismy ją jako gratis do karmy ;) wczoraj pierwszy raz sie nią bawiła :) i najpierw ja ją uwiesiłam na drzewie, a chwile później jak udalo mi się cudem zdjąć, Miya ją rozwaliła :) została tylko środkowa część :) i sama sprawdzałam czy pływa :) ale nie, utonęła :) zdążyłam wyjąć ale bez tego sznurka już nie jest taka atrakcyjna :) Quote
Tepes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no to tak po 1 gratulacje;) o 30 min to fajnie moi znajomi i przeszło godzinę niektórzy jezdzili a jednego to oblali już podczas powrotu do ośrodka bo na górce już na podjezdzie nie zaciągnął ręcznego czy jakoś tak no szczerze tyż sie tak dziwia jak można żyć bez psa, nie widzi sie znim kilka dni a tu taaak tęskno:cool3: http://img402.imageshack.us/img402/5614/dsc0406p.jpg szaaleństwo:loveu::loveu: a co do śniegu to szkoda godać...dzisiej u mie nic ale wczoraj jak waliło...masakra Quote
gops Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 oo a wydawala sie identyczna do tej co ogladalam niedawno w necie i pisalo ze plywajaca wlasnie , chcialam kupic bo pomaranczowa , ale jak taka nietrwala to nie bd brala bo wydaje sie identyczna Quote
zaba14 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 ponad godzinę ?? dziwne bo przepisowo jest do 45minut egzamin :) ale to pewnie różnie w praktyce bywa :)))) Gops, jeśli Miśka nie gryzie sznurków to będzie okej :) moja niestety odgryza wszystko co ma sznurki :/ :/ Quote
Paula03 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Gratulacje! Świetną macie pogodę. U na dzisiaj pochmurno trochę, a wczoraj padało... http://img88.imageshack.us/img88/3018/dsc0415t.jpg Świetna :loveu: Quote
zaba14 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 można i inaczej się pobawić :) i przy okazji zepsuć zabaweczkę ;) Quote
Tengusia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='zaba14']ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D za drugim razem ;P[/QUOTE] moje GRATULACJE :Rose: Quote
Tepes Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='zaba14']ponad godzinę ?? dziwne bo przepisowo jest do 45minut egzamin :) ale to pewnie różnie w praktyce bywa :)))) no właśnie mnie też to zdziwiło, że tak długo... http://img849.imageshack.us/img849/5567/dsc0420.jpg psuja:diabloti: Quote
zaba14 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 oj tak jedna wielka psuja :) Pogoda dziś dopisała, po pracy pojechałam z kumpelą z psem na pola :) niedziela + słońce a to oznacza dużo spacerowiczów ... :) najpierw napadł na nas bordożek, później jakiś gryfonik... normalnie nie dało się spokojnie przejść... a o dziwo Miya zachowywała się przyzwoicie :) do czasu kiedy to już szliśmy do samochodu, pobiegł napalony czekoladowy labrador, i szedł tak za nami do auta i wtedy to już Miya pokazała mu zęby , w sumie bardzo dobrze, bo łaskawie pan podszedł i zabrał kochliwego pieseczka... nienawidzę iść i szarpać się z psem na smyczy.. a tak to wygląda jak jakiś pies wącha jej tyłek :/ :/ to jeszcze stare fotaski :) bo nowych nie mam ;) Quote
chi23 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Śliczności z niej:loveu::loveu: Teraz mam nadzieję na duże ilości fotek:eviltong::razz: U nas dzisiaj straszne tłumy spacerowiczów bo tak ciepło jest:cool1: Quote
zaba14 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Coś mnie się fotek robić nie chce :) tym bardziej że w czwartek mamy świeto .. Patryka :/ więc bedzie dużo ludzi, pełno wczasowiczów, ahhh.... nie da sie przejść przez miasto :) Muszę się pochwalić, byliśmy dziś oglądać dom do wynajęcia, 1 maja przeprowadzamy się na wieś :D 8km od miasta :) duży ogród, fajny dom.. :) pies będzie miał jak w raju, no i my też.. :d no i ogrzewanie na olej, już nie będziemy marznąć :) http://search.jm-estates.com/searchrental.daft?search=1&s[search_type]=rental&s[agent_id]=15&s[p]=uvyusqrx&s[furn]=&offset=0&limit=10&id=1024658 tutaj fotki ;) nawet dla Miyi buda stoi na dworze :) Quote
Agnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Gratuluje! Ale link nie wchodzi:lol: Kurcze albo u Was wynajem domu tak tani, albo...:evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Wynajem niestety drogi i dlatego zdecydowaliśmy się że jednak nadal będziemy mieszkać z siostrą mojego Dawida i jej chłopakiem :) 5 pokoji i dwa salony, myślę że jednak nie będziemy zbyt często na siebie wpadać hehe :) Quote
Agnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ej no fajowo ;) duzo miejsca, ja sie nie dziwie ze nie wracacie do PL - tu takie zarobki, ze o takich domach zapomniec mozna hahaha ale bys dala tego linka noo ;) bo ja tam wchodze i widze duzo domow Quote
chi23 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super:multi::multi: Dom fajna sprawa:p ale mnie się wyświeltlają takie żółte domki, to są te?:hmmmm: Quote
zaba14 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 nie nie żółte :) proszę link http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=1024658 ale tutaj fotki bez mebli są ;) Quote
eria Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ale okolice dookoła tego nowego domu !!!!!!!!!!! Zazdrość to bardzo brzydkie uczucie hihiih :) edit. już widzę jak Miya mieszka w budzie hihihi Quote
zaba14 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 poczuje co to wiejski burek, buda i łańcuch haha :) nie no śmieje się, chodzi mi raczej o to że gdy pojedziemy na jakieś zakupy czy do znajomych na jakieś 3h to nie będę się obawiać o nią :) teren jest ogrodzony, a w razie jakby zaczęło padać to na ścisłość ma gdzie się schować.. ale wątpię że tam wejdzie :D Quote
Recommended Posts