Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja rowniez po swietach chyba musze zaczac odchudzanie :lol:
co do straszacych dzieciakow , ja mialam sytuacje u nas ze przywiazalam suke pod sklepem a sama weszlam po wode (bylo goraco a do domu dosc daleko ) obydwum nam sie chcialo pic , nigdy psa nie zostawiam samego pod sklepem ale to byl przypadek
sucz byla uwiazana na smyczy ,zwisal jej na szyi kaganiec , nagle ze sklepu slysze warkot, szczekanie krzyk , szybko wybieglam ze sklepu , moj pies pobudzony zdenerwowany , a taki dziadek co stal obok i tez na kogos czekal powiedzial mi ze podszedl chlopak kolo 15lat i chial sucz odpiac , podejzewam ze chcial ja ukrasc lub postarszyc zeby uciekla,predzej to druge , a moja sucz nie przepada za obcymi i zlapala chlopaka za reke, nie chciala go puscic , dopiero jak ten chlopka ja uderzyl druga reka to puscila (podobno tak go ugryzla ze byla krew);) mam nadzieje ze dzieciak ma nauczke i wiecej tego nie zrobi ;)

komenda szukaj jest bardzo przydatna! moja Miska kiedys szukajac swojej zagubionej pilki znalazla 2 inne :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):

komenda szukaj jest bardzo przydatna! moja Miska kiedys szukajac swojej zagubionej pilki znalazla 2 inne :evil_lol:

Pewnie te moje zaginione :evil_lol: Ja tyle piłek pogubiłam w zaroślach i to nie przez moją sucz, a przez sucz przyjaciółki ;) Kiedyś kupiłam taką zaje2bistą piłe na gumie i na pierwszym spacerze dostała nóg :(:evil_lol:

Posted

niestety ja i piłki i frisbee pogubiłam :) zdolna jestem :) pies raczej zawsze znajdzie nawet jak nie widzi gdzie poleci ..

Jak minął nowy rok? :) nam spokojnie, nie ma wystrzałów, nie ma imprez także nudaa :) obchodziliśmy o 12 polskiego czasu i 12 irlandzkiego :) i po 1 poszliśmy spać :) a teraz czas zbierać się do pracy ... ah.. :)

miłego dnia :)

Posted

do pracy dzisiaj?!
wpolczuje :roll:

u nas wsumie tez dobrze , Baster nic nie slyszal nawet lba nie podniosl o 12 a Miska dyszala ciezko ,oslinila wszystko , ogolnie sie bala chociaz nie panikowala ;)

nawzajem !

Posted

a dziękujemy :P może będzie lepszy niż poprzedni? :D

Miya dziś skończyła 16 miesięcy i chyba czas zmienić tytuł galerii :) bo ze słodkiego szkraba, urosła mi brzydka bestia :D

Posted

Faktycznie tytuł już jest troszku przedawniony ;)
Ale że z Miji wyrosła brzydka bestia to się nie zgodzę! Śliczna jest -ale to moje zdanie - laika jeśli chodzi o staffiki :) !