zaba14 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Kasiu ja podziękuje póki co za obróżki, wystarczy tego, plączą się wszędzie a ciągle chodzi w jednych a tych samych :P nabyliśmy teraz el perro i mówie basta ! :) jedynie smycz by się przydała.. :))) Acane sobie chwalę, pies normalnie się załatwia, wcina .. więc nie zmieniam póki co .. ;) jedynie co worek biore inny smak ;) właśnie czekam na dostawę .. dodatkowo dostaje puszki belcando.. surowe mięso z owcy .. i super nie ma żadnych niespodzianek ;) Obama, ja jestem zachwycona ;) już przerabiliśmy różne frisbee (fakt nie takie profesionalne) i jedynie gumniaki się u nas sprawdzały ;) reszta od razu dziurawa :o używamy już kilka dnit ego jawza i nie jest przegryziony ;) ale napewno nie można go używac jako szarpaka :D A własnie a Roxi już po sterylce, czy jednak sie nie decydujecie ?? Quote
kasia_1982 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja jestem w 100% zdecydowana. To TZ nie jest do konca przekonany. Ale ja na dniach mam urodziny, wiec moze to bedzie moj prezent urodzinowy - jego 100% zgoda na sterylke ;) i wtedy ciach ciach. Teraz jest jeszcze nawet troche za predko. Cieczka skonczyla sie 2 miesiace temu, chcialbym jeszcze miesiac poczekac. Ja dostawe karmy mialam dzisiaj rano, razem ze smierdzacymi niemilosiernie zwaczami, Roxie zrobi za nie wszystko ;) Quote
chita Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 czy mnie wzrok myli czy Miya jest w kalendarzu fundacyjnym:razz::loveu::multi: http://picasaweb.google.com/FundacjaAST/Kalendarz_2011#5535384757134474866 Quote
zaba14 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Zgłosiłam zdjecie i zostało wybrane :P Quote
catie Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 śliczna twoja suńka. Uwielbiam staffiki:loveu: Mój czarnuszek ma podobny charakter i uwielbia zabawy takie jak bullowate :p A zdjęcie z kalendarza świetne Quote
zaba14 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 zapraszam do kupna kalendarzu, zysk zasili konto psów z fundacji ast .. ;) a to moja koza która ma czasem dość dziwny sposób odpoczywania ;) Quote
catie Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 świetnie leży:loveu: Gdzie można będzie nabyć kalendarz, orientujesz się, chętnie kupie Quote
zaba14 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 nie wiem czy mi nie wtnie tego linku jako reklamy :D http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=2&t=4856&start=120 jakby co to http://amstaff - pitbull . eu bez spacji ;) podforum ogólne i temat kalendarz 2011 ;) po chwili Miya zmieniła swoją pozyję oo.. na taką :o Quote
zaba14 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 nie no co Ty :D na przemian raz z łapami na fotelu raz wolno wiszące .. aż w końcu sobie poszła :P zaraz będzie trzeba iść na wieczorny spacerek ;) Quote
angineuuka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='zaba14'] co to za pies, powaliła mnie jego wielkość :o Mastiff Hiszpański i Leonberger . :razz: Tak wogule to się witamy :Rose: .. Co u u was , i u Miy ? Jaka pogoda ? :eviltong: Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/9111/13805337.jpg Ale się położyła :D Quote
zaba14 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 No to niezły byczek z tego mastiffa hiszpańskiego .. :) U nas spoko, pogoda ma być okropna od jutra .. zresztą już leje i zbiera się sztorm .. normalka -bo ja jutro mam wolne :D to sobie posiedzę pod kocykiem :evil_lol: Miyka z kosteczką i pozujemy Quote
chita Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://img593.imageshack.us/img593/8265/71636487.jpg :evil_lol::evil_lol: Miya jest wyjatkowo fotogeniczna:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 http://img593.imageshack.us/img593/8265/71636487.jpg lapki, uszka, aaa, całokształt super :loveu: własnie kominek, macie ładny :razz: Quote
AjdaTola Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='zaba14'] Miyka z kosteczką Śliczne psisko, a jakiego ma ,,gnata" :-). Szkoda, że niektórzy nie potrafią docenić takich psów tylko z góry przypinają im ,,złą łatkę". PS. W kombinezonie na pewno równie dobrze by wyglądała a jeszcze lepiej w jakiejś bluzie w czachy:diabloti:. Quote
zaba14 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 witam cie ;) szukam jakiejś derki bo u nas często ostatnio pada :) i przynajmniej pies suchy by przychodził .. ;) Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zaba14 napisał(a):witam cie ;) szukam jakiejś derki bo u nas często ostatnio pada :) i przynajmniej pies suchy by przychodził .. ;) polecam Ci kubraki z 3rd pole,zajzyj do nich na strone nie przemakaja wogole nawet w najwieksze ulewy i dosc fajnie wygladaja Quote
zaba14 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 ooo pisałam do nich, bo mają na allegro wystawione te kurteczki .. ;) właśnie myślałam nad tymi właśnie lub coś z Anglii ściągnąć, bo u nas w IRL nic nie znalazłam :D dobra decyzja zapadła ;) wezme te 3rd pole ale nie wiem czy czarny cały czy z czerwony ? :) Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zaba14 napisał(a):ooo pisałam do nich, bo mają na allegro wystawione te kurteczki .. ;) właśnie myślałam nad tymi właśnie lub coś z Anglii ściągnąć, bo u nas w IRL nic nie znalazłam :D dobra decyzja zapadła ;) wezme te 3rd pole ale nie wiem czy czarny cały czy z czerwony ? :) ja mam z czerwonym ale sa plusy i minusy czerwony sie brudzi ze juz niektorych plamek doprac nie moge na czarnym widac bloto duzo bardziej ale to akurat latwo zetrzec i juz czyste mi oosbiscie z czerownym podobal sie bardziej :) Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 to zdjecie z zeszlego roku , ma na sobie czarne szelki dlatego tak duzo paskow sie wydaje :) tak naparwde pasek jest tylko jeden ten do zpaiecia na grzbiecie nigdy nam nie przemokl , mysle ze Miya bd miala ten sam rozmiar co moja , ja mam Mke Uploaded with ImageShack.us Quote
zaba14 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 fajne są, ale chyba zdecyduje się na czarny żeby nie rzucał się w oczy :P mimo że czerwony fajniejszy :P ale nie wiem czy TZt bedzie w czerwonym chodził :P zapytam go .. ;] moja ma ok 44-46cm długości grzbietu wiec tez wychodzi mi medium .. Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zaba14 napisał(a):fajne są, ale chyba zdecyduje się na czarny żeby nie rzucał się w oczy :P mimo że czerwony fajniejszy :P ale nie wiem czy TZt bedzie w czerwonym chodził :P zapytam go .. ;] moja ma ok 44-46cm długości grzbietu wiec tez wychodzi mi medium .. hmmm niekoneicznie powiem Ci ze to pisze niby ze od 45cm ale naparwde ma 55cm caly , myslalam ze Miya wielksoci mojej ale jest krotsza na to wychodzi najlepiej napisz do 3rd pole email zeby podali dokladna maxymalna dl Ski i Mki , moja Mka ma 55cm bez mozliwosci skrocenia wiec raczej bd zachodzic Twojej az za tylek :) Quote
Recommended Posts