Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

qrczaki ... dobrze ze do nas zajrzałaś bo gdzieś wcięło Was z naszych subskrypcji ... nie wiem jak to możliwe a jednak i prawie o Was zapomnieliśmy :oops:

ale prawie zdążyliśmy na urodziny .... spóźnione życzonka wielu lat w zdrowiu i dobrej zabawie

http://img831.imageshack.us/img831/6351/79263562.jpg rozbrajająca minka Miyeczki
prezencik udany ... podobi się nam :p

a zdjęcie szczeniaczkowej Miyi mnie rozbroiło :loveu:

Posted

dziękujemy za życzenia !! :)

Miya szaleje z nową zabawką :)

Mudik widzę, że Twoje psy skaczą po frisbee, jakie polecasz dla psa który lubi się poszarpać no i ma troszkę więcej siły niż inne rasy ??
Bo my póki co mieliśmy gumowe z trixie które było wytrzymałe , ale zagineło gdzieś za krzakami jeżyn .. :P
potem kupiliśmy gomowe z firmy kong które utoneło raz.. wylowione.. utoneło drugi raz :D
no i teraz kupiłam jakies plastikowe z trxie i po pierwszej zabawie są dziury po zębach .. :/ a będe w PL i chce coś kupić...

Posted

Będę niedługo w PL tzn. za miesiąc :) zaopatrzę się w 3 jawzy :) bo u nas i tak wydaje średnio od 5 d 10e na frisbee wieć nie wiele wiecej bede musiała dopłacić heh :P a akutalnie mamy zerooo :p bo dziś dwa znikneły :P

swoją drogą ... boomer też wygląda mało ciekawie, suka może już go wziąć w zęby napoczęła go w domu raz wpadł jej między ściane i krzesło więc go pogryzła niezle bo sie nie ruszał :D a w ogródku dokończyła i może wbić tam zęby .. :o

Posted

Obama napisał(a):
a boomer taki niezniszczalny PONOĆ :)

gdyby się nie zaklinował to by nic z nim nie zrobiła :) ale mimo wszystko dałam za niego 10e :D więc spoko .. :) zwykła piłka do nogi to koszt co najmniej 6e i wystarcza na kilka minut :P a boomer juz troche jest.. no i w sumie nadal go ma.. kupie nowy ale jeszcze nie teraz, póki co spełnia swoje funkcje :)

Posted

już zdecydowane kupujemy jawsy ;) odbiorę jak będę w PL..
Miya dziś spotkała się z bratem, długooo się nie widzieli i co bardzo dziwne za każdym razem jak się spotykali to od razu z zębami na siebie (tylko na niego tak reagowała) po chwili się uspokajali i bawili.. dziś od razu zaczęli harce, psy padły i spokój :) szkoda tylko że kumpela tak rzadko z nim wychodzi, bo częściej mogłabym korzystać z takiej okazji :P
właśnie gotuje Miyi baraninke, będzie miała na kolację, mam nadzieje że jutro przyjdzie do nas karma bo w wiaderku to zostało tylko na śniadanie na jutro :D oby była przesyłka :)